temptoo -cene, obstojnost
zdravo, že nekaj časa razmišljam o tattoo-ju vendar sem se odločil da bi najprej probal z temptoo-jem. zanima pa me nekaj o obstojnosti, in sicer ali bo je veliko možnosti da se bo temptoo izbirsal prej ali pa da bi obstal veliko dlje, zakaj?.. na ceniku sem zalsedil še da je črnobel temptoo 1cm =30€, to je zdelo majhno.. če bi se odločil za to bi si izbral najmanj 4cm ( to govorim o kvadratnih cm) se paravi po preprosti matematiki je to 120 € ali kako.
v naprej se vam zahvaljujem za odgovor
Lp rok
Pozdrav!
Bom razložila iz iskušenj, malo je to področje še mlado, da bi lahko govorila o obstojnojsti.Kajti pred desetimi leti, ko je ta postopek prišel k nam v salone in smo ga začele v večini uporabljati( tudi sama sem si dala eno malenkost narisat)so nam proizvajalci pigmentov in aparatov zatrdili, da leti zbledijo v celoti v času 3 do 5 let!
Sama sem si ga dala narisat lata 97 in se mi zdi, da se čisto nič spremenil, kaj šele zbledel!
Zato vam zagotovo ne morem povedati, kdaj, če bo kdaj zbledel!!!
Glede cene pa je tako, zelo je visoka, saj je visoka cena tudi pigmentov, pa še delo je zahtevno!
Lep pozdrav
Pozdrav!
Jaz sem si dala tamptoo mislim, da istega leta got gospa Petra in mi je tako zbledel, da razmišljam, da bi si ga popravila, v skrajnem primeru bi si dala tatoo, ker sedaj res ne izgleda lepo.
Imam pa tudi prijateljico, ki ga je imela na trebuhu in ji je tudi tako zbledel, da si je potem dala pravi tatoo.
Od sedaj naprej si dajem samo prave tatooje – pač si narediš tatoo in ga vzameš kot lepotni dodatek….Sploh jaz, ki ga imam na hrbtu in sploh ne vem, da ga imam, dokler me kdo ne spomni.
Tako, da kar brez strahu 😉
LP Barbarela
Temporaty tattooji so fora za privlačevanje kupcev v LEPOTNE salone…
LEPOTNI saloni pa niti prb. niso kvalificirani za TETOVIRANJE…
Imam kar nekaj izkušenj in še več znanja o tetoviranju
saj sem sam tudi potetoviran in me nasploh scena telesnih
modifikacij zelo zanima..
Noben profesionalen TATTOO studio NE nudi, povdarjam NE nudi(!!!) tudi če
povprašate bo vsak profesionalen tetover rekel da ne…
Ker tattoo je tattoo in gre v kožo, vsaka koža je drugačna…
Tako da se ne da povedat kako bo kaj in čez koliko let
bo to zbledelo…
Rajši 2x dobro premislit in se potem odločit za tattoo…
Kdo pa bi vseeno rad imel samo nekaj malega za en čas pa naj
poskusi s henna tattoojem 😉
Lp
Nisem vedela, da ima toliko ljudi težave z začasnimi tetovažami, vendar jih jaz nimam. Dala sem si naredit zač. tetovažo in je po 5 letih popolnoma izginila. Ne vem ali je vse odvisno od kože, mislim pa, da tudi od (v mojem primeru ) kozmetičarke. Vzporedno z mano si je dala tetovažo naredit še kolegica in tudi njej je vse izginilo…Lp!
Forum je zaprt za komentiranje.