Temparatura;djerba
Lep pozdrav!
Zanima me informacija v zvezi z temparaturami na djerbi!Z fantom se odpravljava letos 21. aprila pa me zanima, če je bil kdo takšen čas prejšnja leta v djerbi(Midoun)? V bistvu naju zanimajo temperature tisti čas in ali se je že mogoče kopati v morju? V katalogih sva že prebrala kakšne so povprečne temparature vendar naju vseeno zanima kakšne izkušnje ima kdo od vas, ki je potoval v času od 20. aprila!
Zahvaljujeva se vsem za pomoč!
jaz sem bila lansko leto, isti termin. na pot sem šla brez toplejših oblačil, saj so mi vsi zagotavljali vročino. pozabi, me je zeblo ko mačka.
sonce je resnično močno, tako da smo se sončili in kopali ( v bazenu, morje premrzlo), vendar je zelo hud veter, tako da te ves čas po malem mrazi. ko smo šli z ladjo na otok flamingov je bil pa dećževen vetroven dan – če bi imela s seboj bundo, bi jo oblekla. najhuje je bilo, da nikjer nimaš možnosti kupiti toplejših oblačil – sem vse pregledala, spraševala…
na celini – tunizija, je pa toplo, celo vroče.
torej, bodi pripravljena na vse, ne pozabi na kakšno jakno in debelejši pulover ter trenirko
pa srečno
Forum je zaprt za komentiranje.