Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Temne lise po obrazu

Temne lise po obrazu

Pozdravljeni!

Kje mi lahko vsaj delno odstranijo temne lise po obrazu?Ponavadi čez zimo hodim v kozmetične salone (aha-kisline).Obstaja še kaj drugega,kaj priporočate?Kateri kozmetični salon?

Hvala.

Pri nas bi vam priporočili mikrodermoabrazijo, s katero imamo dobre rezultate in je brez bolečin.Zelo dobra je tudi ker je precizna, in lahko obdelaš točno to kar rabiš, bedtem ko kisline zlezejo po svoje!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Pri nas bi vam priporočili mikrodermoabrazijo, s katero imamo dobre rezultate in je brez bolečin.Zelo dobra je tudi ker je precizna, in lahko obdelaš točno to kar rabiš, medtem ko kisline zlezejo po svoje!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Pri nas bi vam priporočili mikrodermoabrazijo, s katero imamo dobre rezultate in je brez bolečin.Zelo dobra je tudi ker je precizna, in lahko obdelaš točno to kar rabiš, medtem ko kisline zlezejo po svoje!

LP!

meni so čez nekaj časa izginile po uporabi trsnega sladkorja za obloge na obrazu.
Trsni sladkor vsebuje AHA kislino, ki ti naredi mikro peeling kože.

kako pa se napravi obloga? hvala

Zdravo,

imam neke vrste podobno težavo tej. Na obrazu predvsem po straneh spodnjih ustnic opažam temne lise. Zanima me kaj je to? Po roki ma temne lise že dolgo vendar dermatologi menijo da gre le za znamenje, to vrjamem samo na obrazu so se mi pa kar naenkrat pojavile. Je to enako?

Najlažje in točen odgovor bi dobila pri obisku dermatologa in pregleda, tako po vašem opisu pa so lahko tudi hormonske lise.če vam bodo to potrdili se lahko obrnete na nas in bomo z belilno nego ali dermoabrazijo pomagali!

LP!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close