Temen mdež nad ustnico – posledica herpesa
Lepo pozdravljeni!
Pred dvema mesecema sem imela nad zgornjo ustnico zelo velik herpes, ki je bil posledica odstranjevanja dlak z voskom (opravljeno v KS). Bila sem noseča in je koža reagirala drugače, kot bi sicer.
Herpes se je zelo lepo in hitro pozdravil, ostal pa je temen madež, ki je še sedaj viden.
Zanima me, ali obstaja kakšna metoda/krema, s katero bi lahko sama pobelila temnejši predel ali pa se da to opraviti (če sploh) le v KS?
Hvala za odgovor in lep dan. r
Pozdravljena,
jaz nikoli nisem imela herpesa, pa imam isti problem kot ti, mislim, da imajo ta problem vsi, ki si redno voskamo dlačice nad zgornjo ustnico. Nevem pa kako, da kozmetičarka ne ve svetovat kaj zdaj? Seveda mi reče, da to ni od tega, sem pa prepričana, da je. Nekdo bi lahko vedel kako rešiti zdaj ta problem. Bojim se, če gremo na beljenje s kremo, da bo spet kak flek…
Vidim, da ti nihče ni odgovoril na vprašanje, mene pa tudi to zanima.
LP
Pozdrav!
V času nosečnosti so spremembe hormonov v telesu, zato je sigurno, na mestu kjer je bil herpes ostal tudi madež- menim, da vam to lahko potrdi tudi zdravnik!Sama depilacija pa pri tem nima sigurno nič, kajti potem , bi imele vse stranke ta problem, pa ne samo pod nosom tudi drugod po telesu, kjer delamo depilacije!To se pojavi pri nekaterih strankah, za katere menim, imajo rahle spremembe hormonske v tistem času.Nato pa se sonce, ki vse skupaj stanje samo še poslabša!
LP!
Forum je zaprt za komentiranje.