Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tema za nick kokoši da ne bo zasral vseh dobrih drugih tem naj piše sem

Tema za nick kokoši da ne bo zasral vseh dobrih drugih tem naj piše sem

kokoši izvoli! Tema samo zate in za tvoje bitke z anonimnimi pisci in vse kar paše zraven.

Lepo lepo prosim, ne kvari drugih tem in piši sem vse kar te tare.

Ajde Koki, daj si duška 😉

Kaj ti je tako stopil na žulj?

Kolikor berem sicer zagovarja svoje malo posebno mnenje, ampak do tega ima pravico. Je pa bistveno manj žaljiv kot Viharc, ko je bil v svojem elementu.

Odgovor na objavo uporabnika
Neprijavljena, 15.07.2021 ob 11:46

Kaj ti je tako stopil na žulj?

Kolikor berem sicer zagovarja svoje malo posebno mnenje, ampak do tega ima pravico. Je pa bistveno manj žaljiv kot Viharc, ko je bil v svojem elementu.

z zagovarjanjem in paranojo kvari temo. Me spominja na Mojo misel, Monmonči, xrobe in še kdo. Ne zna odpreti nove teme in tam nadaljevati svoje nakladanje, ampak pokvari temo z vsebino izven teme, da te mine brati. Ker prijave ne delajo je forum že skoraj nevzdržen.

Ufff BTDT je jezen, ZELO JEZEN!!! 🙂 🙂 🙂

hahaha, za crknt od smeha

že že, 15.07.2021 ob 17:20

z zagovarjanjem in paranojo kvari temo. Me spominja na Mojo misel, Monmonči, xrobe in še kdo. Ne zna odpreti nove teme in tam nadaljevati svoje nakladanje, ampak pokvari temo z vsebino izven teme, da te mine brati. Ker prijave ne delajo je forum že skoraj nevzdržen.

Če srečaš prijatelja na dogodku in zapadeta v klepet, a ga povabiš na en drug dogodek ali proč od tja, da nadaljujeta debato? Ne.  Tam sta, izkoristita tisti čas da si kaj povesta, potem pa vsak po svoje. A ni tako? Zato pa so družabni dogodki organizirani. Enako je s temami, zaradi ene teme se hitro pade v drugo, ki načeloma nima zveze s prvo objavo, a je spodbudila k debati. To za forum ni slabo. Glede na to, da lahko skrolaš, ti ni treba brati vsega, zato te nima kaj motit. Razen če si Karen in te moti vse

Neprijavljena,

BTDT je to, če se ga spomniš. Nikoli ni zares odšel s foruma, vse dni visi tu in piše pod 1000 različnimi vzdevki.

Stopil pa sem mu na žulj, v temi “KOGA S ČETA BI INVAJTALI NA DRINK?”

Poglej si, hudo legendarna zadeva. Prvo me napadel potem me pa pod različnimi vzdevki, kritiziral, da mašim temo. In nato na zadnjih dveh straneh se pa je 100% potrdilo, da je to on in sem se mu začel posmehovati. In nato je začel pod različnimi vzdevki pisati, da bi samega sebe (torej BTDT-ja) povabil na pijačo, čeprav se noben prej v temi spomnu nanga. Zame pa napišejo, da bi me povabili na pijačo in to ga dela ljubosumnega. Hudo smešno in popolnoma blazno, poglej! 🙂

Kar pišeš nima smisla, 15.07.2021 ob 17:36

Če srečaš prijatelja na dogodku in zapadeta v klepet, a ga povabiš na en drug dogodek ali proč od tja, da nadaljujeta debato? Ne.  Tam sta, izkoristita tisti čas da si kaj povesta, potem pa vsak po svoje. A ni tako? Zato pa so družabni dogodki organizirani. Enako je s temami, zaradi ene teme se hitro pade v drugo, ki načeloma nima zveze s prvo objavo, a je spodbudila k debati. To za forum ni slabo. Glede na to, da lahko skrolaš, ti ni treba brati vsega, zato te nima kaj motit. Razen če si Karen in te moti vse

Najprej loči dogodek od foruma. Sta na dogodku tako glasna, da vaju morajo vsi posluštati? Nista. Če bi bila, bi ju varnostnik lepo pospremil ven.

Na forumu ju moramo brati vsi, hočeš nočeš vidiš neumnosti, ki jih piše. Ker registriran ni in ignor registriranega ne dela. Ena boljših funkcij starega foruma je bila: blokiraš registriranega uporabnika in ti njegovih objav ne prikaže.

že že, 15.07.2021 ob 17:45

Najprej loči dogodek od foruma. Sta na dogodku tako glasna, da vaju morajo vsi posluštati? Nista. Če bi bila, bi ju varnostnik lepo pospremil ven.

Na forumu ju moramo brati vsi, hočeš nočeš vidiš neumnosti, ki jih piše. Ker registriran ni in ignor registriranega ne dela. Ena boljših funkcij starega foruma je bila: blokiraš registriranega uporabnika in ti njegovih objav ne prikaže.

Nihče nikogar ne sili da bere, komot preskočiš, samo kaj ko nočeš. Forum je pa namenjen temu – spletnemu druženju in s tem odprt za vse, tudi če tebi niso všečni. Se ti pa ni treba družiti z nikomer, greš naprej.

Mene nihče ne moti. Vsak je poseben in zanimiv po svoje

“že že”,

vem, da naju morate vsi poslušati, ampak kaj čem če se pa vedno on BTDT vtakne vame in me začne izivati jaz pa zagrabim ponujeno kost in se zapletem v prepir. Že mesce je obseden z mano in išče priložnost za prepir, napada me pod 1000 različnimi vzdevki, tudi on je odprl to temo, ker sem ga totalka zhebal v temi KOGA S ČETA BI INVAJTALI NA DRINK in ga razkrinkal. Legendarno je izpadlo vse skupaj.

Meni je vse to tako smešno in zabavno, ker je tip čist nor in se prej ko slej sam izda in verjamem, da se še kdo nasmeji temu.

Kokoši, to pa res ni BDTD.

Zartrose izven profila, 15.07.2021 ob 18:31

Kokoši, to pa res ni BDTD.

Zatrose izven profila,

ja potem ga pa ne poznaš dovolj dobro. Pravzaprav ko sem jaz šele začel pisati na ta forum sem imel že dolg prepir z njim, tako da sem ga dobro preštudiral. Od takrat me napada pod 1000 različnimi vzdevki, enkrat sem ga celo zvabil v past, da mu ni preostalo drzuzga kot priznati, da je to on.

Poglej temo KOGA S ČETA BI INVAJTALI NA DRINK, tam je vse jasno. Na zadnji strani se jaz malo pošalim iz absurda, ki ga dela BTDT tako da pišem pod različnimi vzdevki. Na predzadnji strani pa je vse njegovo pisanje. Prepoznam njegovo patologijo.

Poglej kje bi gdo se spomnil na to, da bi BTDTja povabil na kavo in to mu tudi napišem, da menim da je on BTDT in da nebo nihče napisal, da bi njega povabil na kavo, medtem ko pa mene umenjajo, da bi z menoj šli. To pri njemu povzroči tipično rekcijo užaljenosti in takoj za tem se pojavi sporočilo v katerem negdo vabi BTDTja na kavo kot prvo umenjenega.

Nato jaz napišem, da je BTDT neuspešnež, ki se laže, da ima svoje firme. In takoj zatem se pojavi sporočilo kjer negdo napiše, da bi šel z BTDTjem na kavo ker ima BTDT lastno podjetje in nevem kaj še vse in bi rad z njim govoril o tem. Tukaj pa je že 100% jasno, da gre za BTDTja pod vsemi lažnimi vzdevki v tej temi.

Ker to so njegove tipične fore, SAJ TO JE ON CEL ČAS POČEL. Hvalil se je kako je uspešen in ludje so ga zato špikali in izivali in on se jer posledično še bolj razpisal in naložil kakšen uspešen poslovnež je itd. Tako da so njegove laži izpadle tako patetično, da bi jim samo največji debil vrjel. Nato se je poslovil in rekel, da gre na službeno potovanje a se ga je že nslednji dan opazilo da piše po forumu pod drugim vzdevkom a isti način pisanja. To je tipična njegova patologija.

Za crknt smešno… 🙂

Vaše besede imajo neskončno moč. So neskončno močnejše od meča, neskončno močnejše od vseh zdravil. Zdravila so iz atomov. Vaše besede niso iz atomov.

Se opravičujem, da sem se vmešal v temo. Videl sem svoj nick. Vem da ta nick povzroča strahotne bolečine. Sestavljen iz petih črk. Kakšna moč je skrita v teh petih črkah. Neverjetno.

xrobe, 15.07.2021 ob 20:36

Se opravičujem, da sem se vmešal v temo. Videl sem svoj nick. Vem da ta nick povzroča strahotne bolečine. Sestavljen iz petih črk. Kakšna moč je skrita v teh petih črkah. Neverjetno.

XROBE,

ko smo se zadnjič o telenovelah pogovarjali, oziroma ne, ampak smo se pogovarjali o temi o stari temi o Starih telenovelah v kateri si se pojavil tudi ti. In ko smo se pogovarjali o stari temi si spet pojavil tako kot si se pojavil v stari temi. Ko si komentiral zlobnice iz brazilskih telenovel, katerih videje sem jaz objavil. Očitno so ti bile všeč, če si uporabil besedo kraljice. A se jih še spomniš? Kaj meniš o njih? Jih še kdaj vidiš?

kokoši, 15.07.2021 ob 20:48

XROBE,

ko smo se zadnjič o telenovelah pogovarjali, oziroma ne, ampak smo se pogovarjali o temi o stari temi o Starih telenovelah v kateri si se pojavil tudi ti. In ko smo se pogovarjali o stari temi si spet pojavil tako kot si se pojavil v stari temi. Ko si komentiral zlobnice iz brazilskih telenovel, katerih videje sem jaz objavil. Očitno so ti bile všeč, če si uporabil besedo kraljice. A se jih še spomniš? Kaj meniš o njih? Jih še kdaj vidiš?

Bom poskusil podati odgovor.

Zame je nasproten spol nekaj svetega. Večkrat sem zapisal, v vsaki ženski se princesa skriva. Izredno zanimivo mi je področje animacije. V filmsko industrijo vedno bolj prodira kompjuterska animacija. Klasičen igralec, oziroma igralka mora biti sposoben odigrati popolnoma različne vloge. Igranje vloge zlobnice zahteva kar precej neke notranje energije, ki jo mora nekdo na nek način prebuditi v igralki. Recimo, nek fotograf, ki fotografira fotomodel, mora biti kar odličen psiholog, da zna s svojimi besedami prebuditi neke energije, energijska stanja, ki potencirajo lepoto fotomodela.

Tud slučajno btdt ni take sorte, tko da jaz ne kupim tehle nebuloz. Mi pa kokoši deluje kot zelo konfliktna oseba in zna bit zelo zatežen. Pa moram priznat, da ko semnse začela oglašat, mi je bil kar kul. Nekako me pelje v smer misli, razmisli… Morda bo zdaj tudi v meni videl bele miške.

Koklja400, 15.07.2021 ob 21:44

Tud slučajno btdt ni take sorte, tko da jaz ne kupim tehle nebuloz. Mi pa kokoši deluje kot zelo konfliktna oseba in zna bit zelo zatežen. Pa moram priznat, da ko semnse začela oglašat, mi je bil kar kul. Nekako me pelje v smer misli, razmisli… Morda bo zdaj tudi v meni videl bele miške.

Itak da nisi BTDT ane, pa ravno KOKLJA le drugo številko je imela je začenjala prepiri v uni drugi temi, v kateri se je BTDT pretvarjal pod raznimi vzdevki. Tako da ne probaj se zaščititi s tem da že vnaprej pišeš, da te bom označil za BTDTja da bi kao potem jaz po tej tvoji logiki izpadel paranoik pred drugimi. Ker ludje te spregledajo, niso vsi tako butasti.

Če pa slučajno nisi BTDT pa nisi brihtne narave ravno, jaz poznam njegov psihološki profil in kako se odziva in odzval se je v temi KOGA S ĆETA BI INVAJTALI NA DRINK natančno tako kot vedno! Natančno tako kot vedno ko se je prikazoval kot veleuspešnega poslovneža, ki ima par firm itd.in ljudem je bilo to patetično in butasto in so ga provocirali da se je še bolj napihnil. Debilno preko vsake meje in vsak človek, ki mu je tak tip všeč in ga brani mora biti resno moten in bi nasedu še najbolj bednemu prevarantu ali šarlatanu. Isto se je BTDT napihnil v uni temi in je odgovoril na moje provokacije na isti način kot že velikokrat v parih mesecih.

Če pa trdiš da je to nebuloza pa ajde, napiši tu svojo razlago zakaj ni on in se pri temu opri na vsa njegova sporočila v tisti temi in psihoanalitično od A do B razloži zakaj to ni on. Jaz sem to naredil. No naredi to in to v uni temi, kjer imaš sporočila na voljo. Naredi to če lahko in nisi le nakladačica, ki naklada nekaj v tri krasne. Če ne zmoreš pa raje bodi tiho in ne nabijaj vbrezpomenske stvari.

Dosegla sem svoje. Zapomnil si se me :))))))

Koliko časa si že na tem forumu?

Zasledila sem te mogoče nekaj tednov, a ne tako zelo dolgo, nazaj.

Misel se vam je pa precej zarila pod kožo, ves čas jo omenjate.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close