Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tema o moji priljubljenosti

Tema o moji priljubljenosti

čak mal … a ti imaš dopust pa še fraj nedeljo za tukaj viset ☺

matr smo ga na..jebal ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

sadni nima dopusta, po zakonodaji so do njega upravičeni zaposleni ljudje.

haha 🙂

tok o tem kako ima za posimfat cez markota da skos tle visi…. a uresnici ni Sadni nic boljsi.

haha 🙂

tok o tem kako ima za posimfat cez markota da skos tle visi…. a uresnici ni Sadni nic boljsi.[/quote]
Pravi oseba, ki me ves čas opozarja kako zelo mi bo žal, ker si jo ne želim spoznat v živo. Nisi in mi tudi nikoli ne boš dovolj zanimiva, sploh pa ne s takšnim odnosom, ki ga kažeš trenutno. Sem dojel, lepa si, blond & valovite laske maš, mlada si, oh in sploh si. No mene ne pritegneš dovolj, tako da odnehaj, ker se samo smešiš.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

haha 🙂

tok o tem kako ima za posimfat cez markota da skos tle visi…. a uresnici ni Sadni nic boljsi.[/quote]
Pravi oseba, ki me ves čas opozarja kako zelo mi bo žal, ker si jo ne želim spoznat v živo. Nisi in mi tudi nikoli ne boš dovolj zanimiva, sploh pa ne s takšnim odnosom, ki ga kažeš trenutno. Sem dojel, lepa si, blond & valovite laske maš, mlada si, oh in sploh si. No mene ne pritegneš dovolj, tako da odnehaj, ker se samo smešiš.[/quote]
za spremembo resno od mene: ti si iz posta v post bolj asocialen. A si to po naravi ali te kdo “kuri” / prepričuje, da si takole “zajedljiv”???

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

ja eni pac morjo bit zajedljivi ker jih je lajf take naredu da so jezni na cel svet.zal 🙂

ti si mi pa zanimiva … a te lahko kontaktiram na ZS??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close