Tema o moji priljubljenosti
haha 🙂
tok o tem kako ima za posimfat cez markota da skos tle visi…. a uresnici ni Sadni nic boljsi.[/quote]
Pravi oseba, ki me ves čas opozarja kako zelo mi bo žal, ker si jo ne želim spoznat v živo. Nisi in mi tudi nikoli ne boš dovolj zanimiva, sploh pa ne s takšnim odnosom, ki ga kažeš trenutno. Sem dojel, lepa si, blond & valovite laske maš, mlada si, oh in sploh si. No mene ne pritegneš dovolj, tako da odnehaj, ker se samo smešiš.
haha 🙂
tok o tem kako ima za posimfat cez markota da skos tle visi…. a uresnici ni Sadni nic boljsi.[/quote]
Pravi oseba, ki me ves čas opozarja kako zelo mi bo žal, ker si jo ne želim spoznat v živo. Nisi in mi tudi nikoli ne boš dovolj zanimiva, sploh pa ne s takšnim odnosom, ki ga kažeš trenutno. Sem dojel, lepa si, blond & valovite laske maš, mlada si, oh in sploh si. No mene ne pritegneš dovolj, tako da odnehaj, ker se samo smešiš.[/quote]
za spremembo resno od mene: ti si iz posta v post bolj asocialen. A si to po naravi ali te kdo “kuri” / prepričuje, da si takole “zajedljiv”???
Forum je zaprt za komentiranje.