Tema o moji priljubljenosti
Meni Sadni, si všeč toliko, ker mi “vedno” daš “misliti”. Ker se “vedno” začudim. Ker mi ni jasno, od kod, zakaj… besede, misli, ki jih napišeš. Ker si drugačen, drugačen od mene. Ker me vedno znova soočaš, da je svet drugačen, kot ga sama vidim, doživljam, živim. Čemur nikakor nisem pripravljena verjeti. In potem si želim ti dokazat, da si ti tisti, ki se motiš, in ne jaz. In si mislim, da s pravimi besedami, pravim načinom, mi pa uspe.
In potem mi ne uspe. In gremo znova.
Zato si mi všeč. Ker me opominjaš, naj ne pozabim.
Če boš pa odprl temo “Tema o moji nepriljubljenosti” pa napišem še kaj drugega.
Meni deluješ zelo osvežujoče :)))
p.s.
Škoda, da nisem kodrolaska; zdaj mi je jasno, zakaj nisi hotel z mano na sladoled :)))[/quote]
ja no, on pa ne ve kaj je zamudu ker se ni zelel spoznat z menoj ;P pa se blond pa se rahlo valovite lase… ehhhhh 🙁 😉 :)[/quote]
A s tabo se tudi ni hotel srečat? 🙂 Zdaj mi je kar lažje, sem mislila, da je samo mene skenslal :)))))
Meni deluješ zelo osvežujoče :)))
p.s.
Škoda, da nisem kodrolaska; zdaj mi je jasno, zakaj nisi hotel z mano na sladoled :)))[/quote]
ja no, on pa ne ve kaj je zamudu ker se ni zelel spoznat z menoj ;P pa se blond pa se rahlo valovite lase… ehhhhh 🙁 😉 :)[/quote]
Preveč zlobna, pa nesramna si se izkazala v mojih očeh, tu ti niti fedri ne pomagajo več.
Dej ne oponasi me 🙂
kr zlobna hahah k clovek pove da je simpatizer markotu in navede tehtne razloge, izrazi svoje mnenje.. je pa ze zloben in nesramen. Jah, na samozavesti bo treba delat da te to tok prizadane 🙂
si pa upam trdit da bolj zabavne punce od mene ne poznas.. ce bi se v zivo spoznala, pa ne z od zlobe itd.:)
nej ostane pri forumu..je bolj zanimivo ker vsak enga dojema lahko cisto drugace kakrsen je v resnici 🙂
sej mogoce pa v resnici nisi tok nastrojen prot zenskam kakor te je brat 😀
Potem se pa visoko nosiš, ker sem naletel že na cel kup zabavnih. S parimi sem še danes v kontaktu, me ne motijo takšne prijateljice, ki mi znajo polepšat dan. Samo ti nisi ena izmed njih, ti si preresna, da bi lahko bila moja prijateljica, kaj šele kaj več.
Potem se pa visoko nosiš, ker sem naletel že na cel kup zabavnih. S parimi sem še danes v kontaktu, me ne motijo takšne prijateljice, ki mi znajo polepšat dan. Samo ti nisi ena izmed njih, ti si preresna, da bi lahko bila moja prijateljica, kaj šele kaj več.[/quote]
o hudo 🙂 to je pa zanimiv slisat k tko redko slism kej tazga.kvecjem mi manka une resnosti 😀
ker ce sm jz resna..si ti zadrt, cel teden brez nasmeska 😀 ce s.m ze pri primerjavah
Forum je zaprt za komentiranje.