Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tema namenjena moderatorju Robiju

Tema namenjena moderatorju Robiju

trap … vprašaj tvojo mamo kolikokrat IN zakaj ni nastavila vsem drugim samo zato, da si ti imel formalnega očeta. Da nisi zmede, pastorek, … socialno odrinjen.
In fotra koliko jih je nategnil pa nobene ne sme priznati — morda imaš še kakšnega pol brata/sestro … in boš to izvedel šele na dedni razpravi!!![/quote]

nebi rad prizadel staršev psihični prizadetih …. ampak … a ti veš koliko barv ima mavrica + infra in ultra barve?
kavelj je v tem, da si ljudje prizadevao, garamo, se grizemo v jezik, požiramo svoj ego … za to, da shajamo z Ljudmi … ne pa s slikami na plakatih na katere dripci drkate[/quote]

Teli posti zate niso neprimerni ? Nevem kakšna pravila potem veljajo zame…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

trap … vprašaj tvojo mamo kolikokrat IN zakaj ni nastavila vsem drugim samo zato, da si ti imel formalnega očeta. Da nisi zmede, pastorek, … socialno odrinjen.
In fotra koliko jih je nategnil pa nobene ne sme priznati — morda imaš še kakšnega pol brata/sestro … in boš to izvedel šele na dedni razpravi!!![/quote]

nebi rad prizadel staršev psihični prizadetih …. ampak … a ti veš koliko barv ima mavrica + infra in ultra barve?
kavelj je v tem, da si ljudje prizadevao, garamo, se grizemo v jezik, požiramo svoj ego … za to, da shajamo z Ljudmi … ne pa s slikami na plakatih na katere dripci drkate[/quote]

Teli posti zate niso neprimerni ? Nevem kakšna pravila potem veljajo zame…[/quote]
pa zainteresiran niti registriran NI!!!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Veš kdaj si nazadnje seksal z žensko..Ko je bil Tito še živ…To, da se igraš z onetom in delaš frajerja na svojem obskurnem forumu, ne šteje.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Veš kdaj si nazadnje seksal z žensko..Ko je bil Tito še živ…To, da se igraš z onetom in delaš frajerja na svojem obskurnem forumu, ne šteje.[/quote]
pajkec … nesi ekran s sabo in se usedi na školko.

sedaj pa lahko bereš naprej

buuuuuuuuuuuu — useri se od strahu

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

čedalje bolj se mi dozdeva da sta paco in nevemtri ena in ista oseba…

Veš kdaj si nazadnje seksal z žensko..Ko je bil Tito še živ…To, da se igraš z onetom in delaš frajerja na svojem obskurnem forumu, ne šteje.[/quote]
pajkec … nesi ekran s sabo in se usedi na školko.

sedaj pa lahko bereš naprej

buuuuuuuuuuuu — useri se od strahu[/quote]
Khm pajk, upam, da nisem nazadnje ravnokar! Ali pač! Kap je dobra ker je od srca!! ☺

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Paco si je izmislil ta nick pred časom, da je malo zanimiral svoj ne preveč obiskan forum Sex v mestu..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

vsak butelj je prepričan, da je najpametnejši … žal si česa drugega ne da dopovedati … ni pa zato nobene škode.

Kljunila si v beton!
Nisem, nisem bil in ne bom NM!

Kot sem že krivokljunki povedal, Nm nisem jaz. Ti si samo malce prizadet, ker ne dovolim pisati karkoli! Ampak tako bo, dokler me Primož ne škartira, ali odpelje na deponijo!! ☺

Itak, da je to ena in ista oseba. Že to, da se samo en tak najde je sumljivo, kaj šele dva :S

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

preberi svojo objavo, eno višje še višje od krivokljunke in še višje od Pajkeca … so ti trije nicki od istega avtorj?
comprende??? — ali rabiš od vsakega v dvojici po en par okoli kepe ☺

Ti si en lažnivec. Na zadnji mejl mi nisi odgovoril, kar lahko SPET dokažem.[/quote]

Opa, tule se pa strinjam z Robijem. Meni tudi še nisi dokazal, da se okoli spraševanja po uspehu na maturi nisi zlagal.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close