Tema namenjena moderatorju Robiju
Sadni, zate je žaljivost nekaj drugega, kot za “ostali” svet, zato se ti zdi, da se ti godi krivicam, ko se te briše. Če bi se ljudje tako vedli do tebe, kot se ti do njih (včasih se), bi spet pobegnil s foruma, tako pa smo bolj nežni s teboj. Ampak ne vem, če je to najbolj pametno, da te zavijamo v vato.
Sem si vzel 1 minuto in sem že našel dva neprimerna komentarja tega uporabnika :
pikec … tisti nekdo (1. oseba ednine, moški spol) nima lulčka spredaj kamor ti pikaš[/quote]
vi, ki se greste odnose fant – fant teh problemov nimate, anede … vi imate problem, ker se tipi preganjamo za babnicami, namesto, da bi ga tebi vlekli in nastavljali.[/quote]
Našel bi jih še najmanj 20 in vsi so še vedno nepobrisani.
Pa kaj smo zdaj že v otroškem vrtcu…. 🙂
Pa zadnjič mislim, da si se ti nekaj bunil, da bi ti lahko nekdo nekaj napisal na ZS in ne javno na forum. Se ti ne zdi, da bi bilo v tem primeru bolj prav, da bi moderatorja Robija zasebno kontaktiral in bi tako razrešila “žulj”, ki te žuli.:)))[/quote]
Sem ga že, pa mi ni odpisal nazaj 🙂
Pa govora je bilo o tem, da si oz. boš pisal Primožu. Nikjer nisi omenil, da si kontaktiral Robita :)))
No zdaj pa še ta udarec 🙂 pa pa… pa hitr pridi nazaj :)[/quote]Samo sadoljed poliže pa bo…. 😉
Nekateri otroci so redno klicali očeta že v mladih letih, da reši njegov spor s prijateljčkom iz peskovnika. In ti odroci odrastejo, se imajo za presneto odrasle… ‘očka’ pa pride še vedno prav, ko začenjo cepetati. Tisti M od moškega se jim pa vedno znova in znova izmuzne. :/
Pa govora je bilo o tem, da si oz. boš pisal Primožu. Nikjer nisi omenil, da si kontaktiral Robita :)))
No zdaj pa še ta udarec 🙂 pa pa… pa hitr pridi nazaj :)[/quote]Samo sadoljed poliže pa bo…. ;)[/quote]
Škoda, ker bolj kratko traja. :))
Vidiš, to je že znak, da se mu ni zdelo pomembno; in da Robiju zaupa, da dobro opravlja svojo nalogo.:)[/quote]
Tudi tukaj bi lahko kakšno napisal. Ga ni junaka, ki ne pride do parlamenta, da ne bi gledal malo po svoje. Al pa fejst, nihče ni imun na požrešnost.
primož
Pa kaj smo zdaj že v otroškem vrtcu…. 🙂
Pa zadnjič mislim, da si se ti nekaj bunil, da bi ti lahko nekdo nekaj napisal na ZS in ne javno na forum. Se ti ne zdi, da bi bilo v tem primeru bolj prav, da bi moderatorja Robija zasebno kontaktiral in bi tako razrešila “žulj”, ki te žuli.:)))[/quote]
Sem ga že, pa mi ni odpisal nazaj :)[/quote]
Lažnivec . Sem ti odgovoril že zadnjič in danes spet.
Ti si en lažnivec. Na zadnji mejl mi nisi odgovoril, kar lahko SPET dokažem.[/quote]
Pa dokaži.[/quote]
Od: Sadni
Za: Primož
07.05.13 12:28
Sem ti že zadnjič odgovoril, da sem se tako odločil.[/quote][/quote]
Še vedno ni odgovora… :>
Forum je zaprt za komentiranje.