Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tema namenjena moderatorju Robiju

Tema namenjena moderatorju Robiju

Zanima me zakaj ne brišeš komentarjev NM-3wja vse dokler ne kontaktiram Primoža ?

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Brišem tisto, kar se meni zdi neprimerno.
Problem pa je, ker brišem tvoje, ker si večkrat prav tako žaljiv.

Sadni, zate je žaljivost nekaj drugega, kot za “ostali” svet, zato se ti zdi, da se ti godi krivicam, ko se te briše. Če bi se ljudje tako vedli do tebe, kot se ti do njih (včasih se), bi spet pobegnil s foruma, tako pa smo bolj nežni s teboj. Ampak ne vem, če je to najbolj pametno, da te zavijamo v vato.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sem si vzel 1 minuto in sem že našel dva neprimerna komentarja tega uporabnika :

pikec … tisti nekdo (1. oseba ednine, moški spol) nima lulčka spredaj kamor ti pikaš[/quote]

vi, ki se greste odnose fant – fant teh problemov nimate, anede … vi imate problem, ker se tipi preganjamo za babnicami, namesto, da bi ga tebi vlekli in nastavljali.[/quote]

Našel bi jih še najmanj 20 in vsi so še vedno nepobrisani.

Eeeeeeeeeeeeee, kaj je napisal NM, kar ni res????

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Pa kaj smo zdaj že v otroškem vrtcu…. 🙂

Pa zadnjič mislim, da si se ti nekaj bunil, da bi ti lahko nekdo nekaj napisal na ZS in ne javno na forum. Se ti ne zdi, da bi bilo v tem primeru bolj prav, da bi moderatorja Robija zasebno kontaktiral in bi tako razrešila “žulj”, ki te žuli.:)))

Pa zadnjič mislim, da si se ti nekaj bunil, da bi ti lahko nekdo nekaj napisal na ZS in ne javno na forum. Se ti ne zdi, da bi bilo v tem primeru bolj prav, da bi moderatorja Robija zasebno kontaktiral in bi tako razrešila “žulj”, ki te žuli.:)))[/quote]
Sem ga že, pa mi ni odpisal nazaj 🙂

Vidiš, to je že znak, da se mu ni zdelo pomembno; in da Robiju zaupa, da dobro opravlja svojo nalogo.:)

[/quote]
Robi Robiju zaupa ? Kaj ti govoriš sploh lol

Eh, škoda mojga cajta, grem neki druzga delat. Na sladoled pa pejt sama. Papa 😛

Pa govora je bilo o tem, da si oz. boš pisal Primožu. Nikjer nisi omenil, da si kontaktiral Robita :)))

No zdaj pa še ta udarec 🙂 pa pa… pa hitr pridi nazaj 🙂

Pa govora je bilo o tem, da si oz. boš pisal Primožu. Nikjer nisi omenil, da si kontaktiral Robita :)))

No zdaj pa še ta udarec 🙂 pa pa… pa hitr pridi nazaj :)[/quote]Samo sadoljed poliže pa bo…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nekateri otroci so redno klicali očeta že v mladih letih, da reši njegov spor s prijateljčkom iz peskovnika. In ti odroci odrastejo, se imajo za presneto odrasle… ‘očka’ pa pride še vedno prav, ko začenjo cepetati. Tisti M od moškega se jim pa vedno znova in znova izmuzne. :/

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nikoli ne veš, kaj ima v mislih… mogoče bo “na sladoledu” srečal kakšno ljubko deklico pa se ne vrne več med nas :))))

No zdaj pa še ta udarec 🙂 pa pa… pa hitr pridi nazaj :)[/quote]Samo sadoljed poliže pa bo…. ;)[/quote]
Škoda, ker bolj kratko traja. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vidiš, to je že znak, da se mu ni zdelo pomembno; in da Robiju zaupa, da dobro opravlja svojo nalogo.:)[/quote]

Tudi tukaj bi lahko kakšno napisal. Ga ni junaka, ki ne pride do parlamenta, da ne bi gledal malo po svoje. Al pa fejst, nihče ni imun na požrešnost.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

hvala … me je že skoraj hotelo zanimati kdo je špeckahla ☺

btw: odpreš temo o Robiju … tipkaš pa o meni ????

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Pa zadnjič mislim, da si se ti nekaj bunil, da bi ti lahko nekdo nekaj napisal na ZS in ne javno na forum. Se ti ne zdi, da bi bilo v tem primeru bolj prav, da bi moderatorja Robija zasebno kontaktiral in bi tako razrešila “žulj”, ki te žuli.:)))[/quote]
Sem ga že, pa mi ni odpisal nazaj :)[/quote]
Lažnivec . Sem ti odgovoril že zadnjič in danes spet.

Samo sadoljed poliže pa bo…. ;)[/quote]
Škoda, ker bolj kratko traja. :))[/quote]Očitno ima bolj dolg jezik al pa nima denarja za dve kepce…… 😉 😀

Ti si en lažnivec. Na zadnji mejl mi nisi odgovoril, kar lahko SPET dokažem.

Ti si en lažnivec. Na zadnji mejl mi nisi odgovoril, kar lahko SPET dokažem.[/quote]
Pa dokaži.

Ti si en lažnivec. Na zadnji mejl mi nisi odgovoril, kar lahko SPET dokažem.[/quote]
Pa dokaži.[/quote]
Od: Sadni
Za: Primož
07.05.13 12:28

Sem ti že zadnjič odgovoril, da sem se tako odločil.[/quote][/quote]

Še vedno ni odgovora… :>

Ti je še treba narisati ? Ne vem, čemu trikrat odgovarjati na isto vprašanje….

Poleg tega sem ti še na isto vprašanje odgovoril na samem forumu..Zato nehaj cepetati.

To, da se tebi zdi moj komentar neprimeren, od NM-3w pa ne, jaz potrebujem razlago zraven zakaj je temu tako. Kaj zdaj, mi boš znal odgovorit, ali se boš še naprej izogibal odgovornosti ?

Dokler bom moderator, bom sam postavljal meje in odločal o tem kaj bom brisal in kaj ne. Tvoja odgovornost pa je, da spoštuješ pravila foruma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close