Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice TEMA MESECA: Kam za prvomajske praznike?

TEMA MESECA: Kam za prvomajske praznike?

Odpravita se enkrat v Europapark, v bližini je zelo lep kamp.

https://www.europapark.de/en

Edino sredi maja Nemčija morda še ni dovolj topla za šotor, če imata pa vsaj kombi, bi pa verjetno šlo.

Ob Gardskem jezeru se poleg tega cene prenočevanja drastično zvišajo malo pred 1. majem, ker imajo tudi Italijani praznike, gužva postane neznosna tudi zaradi njih. Mislim, da je do 28. aprila “varno” (iz glave ne vem, je treba pogledat koledar).

Tole tudi:

https://www.skylinepark.de/adrenalin-pur/

Mi smo bili pred leti, ko je bil še čisto bogi in poceni, vendar je bilo par hudih atrakcij. Letos bomo morda spet šli z otroki.

Mi smo pa namenjeni v Gardaland. Me že malo skrbi, zaradi te gužve, ampak tamala dva nista odnehala.

če greste v garadaland, boste več čakali v vrstah kot pa kaj drugega!

Mi pa gremo letos v Bernardin, so ga prenovili. Mogoče pa ne bo dežja, ker je bila zima tako mokra.

27 april in 2 maj v Italiji nista praznika, tako da…..

Pozdravljena soseda;)))
[/quote]
Še ena soseda tukaj 🙂
Iz spodnjega nadstropja …

Malo bomo na off, hodili ne bomo kam daleč. Malo na obisk k sorodnikom in prijateljem.
Druženje, kakšen sprehod, kavica, pijača, sladoled.

V sluzbo.

Vmesne dneve itak delam. Drugače pa imamo za prvega maja otvoritev piknik sezone. Letos bomo pa z veseljem tudi doma, na svojem, v vrtu, okoli hiše in v prelepi okolici (ki je itak turistični kraj)…
Ne maramo gužve tako, da na take dneve striktno ne hodimo nikamor. Če že, potem se gre v hribe.

Mi pa gremo….. uživat na Maldive:))))) Ste mi kaj folž?

Letos gremo v Terme Tuhelj … Toliko si lahko privoščimo, dogajanja pa imajo kar nekaj za otroke.

Letošnje praznike smo v službi, zaradi ene migracije.

Ne, ni hec. Fuuuuuuj, ampak, ne morem drugače.

Drugače pa bomo vsaj za eno popoldne dan pobrisali v Portorož na ocvrte kalamare in sprehod ter na vožnjo z rolerji od Portoroža do Pirana.

Tudi to bo suuuuper.

lp,D

Šiiiiibamo na Šibenik 😀

Letos pa malo drugače; gremo na smučarijo še zadnjič letos, na Vogel. Seveda če bojo razmerre ta prave.

Da se vam da rinit na ta sneg ko smo z eno nogo že v poletju

Meni tudi za 1.maj bolj diši sonček, morje, toplo,……….. kot pa kak sneg. Sigurno bomo šli do obale, kam točno pa bomo videli sproti.

Na morje. Za en teden na jadrnico. Komaj čakam.

Doma ne bomo. V hribe gremo, nekam v Logarsko dolino kot izhodišče, potem imamo pa malo morje možnosti.

Upam, da ne boste preglasni v javnosti po tipično slovensko 🙂 Mi tam že na daleč vidimo in slišimo, kdo je Slovenc :). Ali pa na letalu…… 😀

Da se vam da rinit na ta sneg ko smo z eno nogo že v poletju
[/quote]

Saj zato pa

Pusti jim njihove užitke, če že ti svojih nimaš….. Mi gremo 5700km daleč, na še bolj toplo sonce in morje. Kaj pa zdaj?

Kam pa greste? Blagor vam ki imate denar.

hja, saj nam ne pade z lufta – ga zaslužimo, s svojim znanjem in delom. Če smo dopoldan na MONu, pa tudi ne pomeni da smo brezdelneži in luftarji…..

Al pa če si med tistimi 0,00000000001% in zadeneš na LOTO :))))))))))))

za kampiranje je premrzlo. mi bomo na njivi okopavali. če še vedno iščete opcijo ste vabljeni.

za kampiranje je premrzlo. mi bomo na njivi okopavali. če še vedno iščete opcijo ste vabljeni.
[/quote]

Hahahahahaha, dobra. Tole je pa izjava tedna 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close