Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice TEMA MESECA: Kam za prvomajske praznike?

TEMA MESECA: Kam za prvomajske praznike?

Lepo pozdravljeni,

vabimo vas na družinske počitnice v Zdravilišče Radenci, kjer bo, poleg namestitve v hotelu 4*, polnega penziona (zajtrk, kosilo in večerja) ter kopanja v termalnih bazenih, poskrbljeno tudi za bogato zabavo za vso družino. In to po ugodni ceni.

Več informacij je na http://www.mholidays.si/aranzma?arrid=3807 in v poslovalnicah M holidays.

Želimo vam prijetne velikonočne praznike.

Lep pozdrav, ekipa M holidays http://www.mholidays.si/ S Pika kartico do obrokov!

Pozor : pri m holidays dobis obicajno budget sobe – pomeni ali so manjse ali slabse opremeljene. Nam se je ze 2 x to zgodilo, čeprav nismo bili o tem vnaprej obveščeni.

Nikoli več z m holidays.

Mi gremo v Legoland z AD.

Čisto odvisno od vremena…. če bo dobro kazalo, verjetno kam za 2,3 dni, da imamo nekaj od tega. Morje. Slovensko ali pa Istra.
Lp

Če bo taka gužva kot je bila včeraj na slo obali, potem hvala – NE.

Mi pa,…. nekam se bomo odpeljali, še neznano kam. Oči naredi presenečenje…. ko se kar nekam odpeljemo, gremo za 1 dan. Nobena od nas treh ne ve kam, gremo pa vedno na tak kraj/mesto, kjer še nismo bili. In vedno super izpade.

Tako da…. komaj čakam.

V toskano…… kaj je lepšega kot toskana za prvi maj:))

Piknik varijanta doma za hišo. Povabimo bližnjo družino in prijatelje.

Midva še nimava otrok, tako da si lahko stvari privoščiva malo drugače. Za prvomajske, ko je povsod gužva delava in potem sredi maja nekam greva. Letos verjetno gardaland (oba navdušena nad adrenalinom), Verona in potem še par dni v mobilni hiški ob Gardskem jezeru.
In še dobronameren nasvet… Če boste šli v Gardaland, potem se izogibajte vikendov in praznikov (tudi 27.4.), ker sem bila pred tremi leti in je gužva skoraj hujša kot sredi poletja.

Bale Valle, kot vsako leto. Komaj čakam. Ni lepšega, kot prvo kampiranje, prvi sončni žarki, prvi piknik na obali. Veselim se, kot mali otrok 🙂

Jaz sem za prvomajske doma, ker me ubija gožva. Se mi zdi, da je vsako leto huje.

Še razmišljam…… nekam kjer ne bi bilo gužve….. hm, a obstaja sploh tak kraj? A je to samo doma? Haha.

Midva bova šla z ADjem proti srednji Dalmaciji. Tam okrog Vodic, Murterja se bova vrtela predvidoma.
Druga opcija je bil Berlin, ki se mu tudi še nisva čisto odrekla. Odvisno od vremena

Vidim da vsi nekam…. mi bomo pa doma. Okrog hiše se bo delo začelo, pa lahko otroke med počitnicami fajn zaktivirava, da pomagajo. Vrt bo treba obdelat, posadit, kaj obrezat, pograbit,…
Za nagrado bo pa piknik. Čist luštno se bomo imeli.

Terme Čatež. Tako že od nekdaj. Kopamo se notri, zunaj pa malo sprehodi, igrala, itd.

Pozdravljena soseda;)))

Pozdravljena soseda;)))
[/quote]

Katera soseda??

Istra,Novigrad.
Šli bomo 26.4.,vrnili pa 9.5.,komaj čakam.

Bol Brač 6 dni.

Vedno pogledamo na kuponkotu,če je kaj ugodnega… sedaj je sicer res že pozno, mi smo si rezervirali za 1. maj že v februarju. Gremo pa v Novigrad.

Nekam se bomo odpeljali, varijanta celodnevni izlet. Verjetno pa ne ravno 1.5., ampak prej tisti praznik pred prvim majem. Mogoče se odpeljemo do mesečevega zaliva.

komaj že čakam malo premora… samo to čakam da se lahko uležem nekam na blazino na sonček in se “odmaram”

Okrog Ljubljane.

Greva v Lesce in na polet z letalom. Dobila sva darilo za obletnico poroke in morava izkoristit. Malo me je strah, pa vendar, grem še to doživet 🙂

Tudi meni ni do gneče… tako da malo doma, malo pa tja kjer ne bo kaj veliko ljudi.
Lepa možnost je veslanje po Cerknici, mogoče bomo šli malo jadrat, na kakšen hrib (ali par hribov).
Kaj takega – predvsem pa tako, kot se nam bo tisti dan ljubilo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close