Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Telenovele

Telenovele

Demie mislim, da ima Klon tam nekje 250 delov. Tudi sama včasih gledam, če ni nič drugega za delat pa kaj. Saj to pa res ni nič takega.

Nadja2, 250 delov? Toliko? Pa zdaj je šele čez 80. Kaj se tej sploh še lahk zgodi, da bo trajalo še toliko časa, bojo ja že vsi stari 100 let pa vsi klonirani:-) No, ampak mama bo že gledala, jaz pa tud, ko bom imela čas. Je vsaj malo drugačna kot pa druge.
Samo meni je to pa res malo preveč delov, telenovele bi lahk imele okol 80 delov pa bi bilo čisto znosno še:-)

Tdui jaz ne gledam nobene telenovele in je nisem nikoli. Lih reci, da je tudi ne bom nikoli, ne morem, ker nikoli se ne ve. je pa res, da ne razumem, zakaj doloceni ljudje gledajo to tako mrzlicno…

tud jaz nikoli nisem gledala nobe telenovele, pa je tud ne mislim, kr, mi se vse ostalo ne rata, ne da bi vsak dan ob uri lahko sedla pred TV, včasih je kak dobr film ob 20ih, pa ga zamudim, ker je prehitro, poleg tega so telenovele en velik ****, če me kdo kaj vpraša…

tudi jaz “občudujem” tiste, ki gledalo telenovele, pa najdejo dovolj časa za vse, kar jih v življenju zanima, pa še za vse obveznosti zraven. razen če jih nič ne zanima in se bolj mao brigajo za druge zadeve…

prava in sposobna ženska vse utegne……pa še telenovelo pogledati

Jaz sem obsedena z Vrtnarjevo hčerko…pa naj bo 1h obsedenosti na dan mi čist paše 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close