Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Telenovele

Telenovele

A jih gledate?
Jaz sem vedno govorila, da jih ne bom gledala. Zdaj sem pa trenutno doma, ker sem bila velika neroda in imam zlomljeno nogo. Ker moram mirovati gledam ves dan tv in tako sem začela gledat Vrtnarjevo hči – ojoj, kam sem prišla. Čas je, da se pozdravim in grem v službo.
Kako se pa odvadiš, da jih ne gledaš? Zdaj vem, zakaj so eni zasvojeni z njimi!

Pa lep pozdrav!

jaz gledam eno – tisto ta zadnjo, zraven imam kosilo oz. večerjo- z enim samim namenom, da si naredim “lobotomijo” tistega dela glave, ki je bla cel dan na šihtu pod stresom
bi bla to lahko tudi odvisnost … no, če ne bi bla telenovela, bi bil pa kak rumeni tisk, skratka nekaj izredno lahkega, nezahtevnega, ki že skoraj meji na brezveznost
šele po slabi uri takega “sproščanja” se lahko grem jaz privat življenje
ampak – ljudje smo različni

ne gledam, pa na živce mi gre, ker so stalno, zjutraj in popoldne, ker so ponovitve, pol pa raj na netu visim, če mi je dolgčas

Ko sem recimo bolna in sem cel dan doma, se tudi meni zdi, da ves čas in vsi kanali prenašajo te bedaste telenovele, ki so si vsaj na prvi pogled podobne kot jajce jajcu. vem pa, da so nekaterim lahko vse v življenju.

ne vem pa, kaj so počeli prej, preden smo imeli sto kanalov in tisoč nadaljevank! še najbolj pa ne razumem mladih in zdravih ljudi, ki bi lahko na primer šli v naravo, z otroki ven, pa zijajo te neumnosti in po možnosti še zraven jedo čips pa kadijo. “super” kombinacija!

gledam klon…..

Esmeraldo sem gledala gledala valda, ampak takrat sem še študirala pa sem mela cajt he he

zdej pa če že mam cajt, raj kaj preberem, kot da bi gledala ves ta šit po tiviju, pa s tem ne mislim samo na telenovele

se mi zdijo hujše poneumljanje ameriški akcijski filmi pa glupe humoristične nadaljevanke, da o tistem dr. phillu niti ne govorim….ali pa slovenskih kobajagi humorističnih grozotah

tko da ne vem, zakaj se folk spravlja glih na telenovele, če lahko takoj najdeš milijon enako ali še bolj glupih stvari na tiviju
v telenovelah vidiš vsaj kakšnega dobrega tipa :)))

priznam gledam klon

Mene pa v resnici zanima, zakaj ………..

A ni škoda časa za ene pizdarije, ki nimajo nič z realnim lifom ?

Zakaj takrat ne gre človek kaj raziskovat, prebrat ali čvekat z drugim bitjem ?

Res me zanima, pa nikar me spet ne sfaširajte !

V BISTVU ME ZANIMA, KAJ IMA ČLOVEK NA DUHOVNEM , ČUSTVENEM ALI FIZIČNEM NIVOJU OD GLEDANJA TELENOVEL – KAKŠNE VRSTE UŽITKI SO TO ????????

glej IZA, takrat ( ko je klon ob 17h) se jaz prvič usedem v celem dnevu,skuham si kavo,domači že pojedli, se vsedem,gledam 45 minut,spijem kavo in potem delam naprej, to mi je edini počitek v dnevu.Prijateljica pa mi je rekla,da naj obvezno gledam,ker je dobra serija in ni mi žal.Če imam opravke v mestu si posnamem pa gledam ob polnoči,ko vse končam.

Gledam klon. Začela sem zato, ker se učim orientalski ples in mi je zanimivo vse kar se tega tiče. Nakit, oblačila, pohištvo, . . . . vse.

Lp. ina.

ina.

Vem, dakolegica tud gleda Klon zarad tega 🙂 Tud plesalka, pa čist nora na orientalsko umetnost, pa vzhodnjaško kulturo na sploh… Pa neki opravi, da ma veze neki z usodo… sem probala enkrat gledat, pa nč razumela, sam itak men ni zanimivo…

INA – ali plešeš v oš. MIRAN JARC?

Jaz jih tudi gledam, bi mi kar nekaj manjkalo, če jih ne bi gledala. In tudi če ne morem gledati, vedno posnamem. Gledala sem večinoma vse od samega začetka, ko se je prvič vrtela Esmeralda in lahko rečem, da sem po vsem tem času že kar malo zasvojena s telenovelami. Trenutno gledam dve in sicer Vrtnarjevo hči in eno na Siol TV, je pa že bilo tako, da sem gledala čisto vse 4, ki so jih vrteli na Popu. Trenutno mi pa ugaja samo ta prva. Ko bo pa ostalih treh konec, bom pa zihr gledala še kakšno, če bo dobra.
Sem pa že raje zasvojena s telenovelami kot pa z alkoholom, drogami ali čem podobnim.

men so prou obupne,mi je pa njihova glasba zelo vsec……..

……….škoda cajta za te traparije, sem samo enkrat gledala mogoče par nadaljevanj od nevem katere, pa sem ugotovila, da tako za lase privlečene bedarije pa že ne bom gledala. Čeprov je res, da kakšne glupe ameriške nanizanke tud ne gledam, da ne govorim o ameriških akcijskih filmih, kjer so vsi tko pametni, da rešujejo svet pred nevem kom, pa streljanja na tone….Rajš imam kako dobro komedijo, čeprov je teh čedalje manj po TV…

Tudi jaz gledam Klon. In prav nič ne verjamem tistim, ki tako vstrajno tridijo, da ne gledajo nobene. V tem času je stramotno priznati, da gledaš eno, dve ali pa kar vse štiri telenovele. Se pa strinjam z Majdo, kaj pa blesavi akcijski filmi in ostali filmi ameriške produkcije ali so ti pa dobri? Ali zato ker so ameriški?
Ne ga srati!

lp

Jaz trdim da ne gledam nobene. Mi verjameš?Ne? No če bi bila pri meni bi videla da nimam tv, živim namreč v študentskem domu, poleg tega pa cel dan hodim naokoli da nimam časa še za dnevnik pogledat.Zato pa cel dan čepim za računalnikom.

zakaj ne verjameš tistim, ki ne gledajo nobene?? jaz ne gledam nobene in od esmeralde naprej komaj vem, da obstajajo. pač, počnem druge stvari in me to ne zanima. ne vem, zakaj je to tako težko verjeti…

jaz sem gledala le grdo račko ostačlo ne mislim gledat nikoli!!!

Organsko ne prenašam telenovel, v bistvu priznam, da ne štekam tega fenomena…po moje je pogoj, da si lahko scenarist za telenovelo opravljena lobotomija:)))) zato pa včasih pogledam za sprostitev kakšno drugo bedarijo

ne razumem, kako je nekdo lahko tako omejen, da niti ne verjame drugim, da telenovel pač ne gledajo!

sej ti ni treba verjeti, tvoj problem, sam jaz pa le ne gledam nobene, nikol nisem, ne esmeralde nič, nada, niente!

ja, ariana, preberi še enkrat, kaj sem napisala.

Kika! Ne ne plešem v oš Miran Jarc.

ina.

ina.

Moja mama gleda Klon, pol pa tud jaz občasno pogledam Lucasa pa Xandeja;-)), če sem ravno doma. a slučajno kdo ve koliko delov ima? Kje bi se to dalo najt? Moja teta pa gleda vse štiri. Bi pa rekla to, da bolš gledat mehiške telenovele kot pa tiste ameriške soap opere na kanalu a, ker tisto je pa res sama beda, kar ugotoviš, če gledaš samo pet minut… Bolš gledat neki, kar se vrti okol ljubezni kot pa okol denarja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close