Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Telenovela by Margot

Telenovela by Margot

Eh … vadim ene scene, da jih bom potem lažje opisovala :)))[/quote]

A bi prosim, spustila noge, 🙂

Upam, da to ni scena, ko tvoj najdražji skače iz omare na posteljo, ker bi te lahko zgrešil in se zakoličil v parket…zna bit boleče…:)

A bi prosim, spustila noge, :)[/quote]

Ti si prvi moški v mojem življenju, ki me je kaj takšnega prosil.
Običajno so hoteli nekaj drugega :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Običajno so hoteli nekaj drugega :)))[/quote]

Kako bi pa drugače šla na vse štiri? 🙂

NM-3w: Raje si ga v rit vtaknem, vzvratno. (sikne)
Misonkka: Bi tudi ti rad visel? (vpraša in ga pogleda. V njenem pogledu je nekaj demonskega, da EnTip takoj opusti misel, da bi nadaljeval s prepričevanjem).
Marko: Bosta poskusila kakšen piškot?
»Da vama ne bi prišlo na misel, da bi tam zgoraj komu kaj črhnila …« zarenči NM-3w skozi zobe, Misonkka pa s svojim strupenim pogledom samo še podpre njegovo grožnjo.

Haha jo Margi tule si trofila do obisti:)))

Vse skupaj je vedno znova za uživat ob branju:)))

joj
Poet se oproščam 🙂

Običajno so hoteli nekaj drugega :)))[/quote]

da zgineš že enkrat?

»Znajdi se!« je bila neizprosna Misonkka. »Sicer…« je še dodala, a na srečo ni dokončala stavka.

haha idi se solit no:)) Imam občutek da se poznava:))

Ne! Madonca, sej nisem Copperfield.

Kaj pa veš … :))))

Jaz svojim soigralkam in soigralcem sporočam, da zapuščam to telenovelo, ker so mi ponudili sodelovanje v drugi telenoveli za več denarja. Margot je bila precej skopušna pri honorarju, na kar jaz, kot ena od glavnih igralk, nisem mogla pristati. :)))) Sploh, če pomislim, da sem morala vse nevarne prizore odigrati brez kaskaderke. :)))

nadaljevanje bo takrat, ko bova z Margt- seksala … takoj po nikoli ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Nisem vedel, da je “nenastopanje” sploh v domeni lastne izbire ?
Nekako smrdi na vsiljevanje soavtorstva in od tu do zahtevka za priznanje za avtorske pravice, je le še korak …
Ne upam niti pomisliti, kaj se bo zgodilo, če bo Margot dobila Pulitzerjevo nagrado …

A ti si celo honorar dobila????

A ti si celo honorar dobila????[/quote]
saj smo ga vsi … razen tebe, ki si dobila ku.r.ac na čelo in jajca na oko

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

A ti si celo honorar dobila????[/quote]
saj smo ga vsi … razen tebe, ki si dobila ku.r.ac na čelo in jajca na oko[/quote]

O ti bikov drek! A glih samo jaz moram vedno vse pro bono?

saj smo ga vsi … razen tebe, ki si dobila ku.r.ac na čelo in jajca na oko[/quote]

O ti bikov drek! A glih samo jaz moram vedno vse pro bono?[/quote]

lahko bi kaj plačala, da si sploh omenjena … glede na tvojo pomembnost

O ti bikov drek! A glih samo jaz moram vedno vse pro bono?[/quote]

lahko bi kaj plačala, da si sploh omenjena … glede na tvojo pomembnost[/quote]

Ja, seveda! Poglej si kako v tujini delajo z gostujočimi zvezdami v tv serijah. Njihovih 5 minut je dražjih kot 500 nadaljevanj ostalih smrtnikov.

Bikini, vsebina moje pogodbe je poslovna skrivnost. :)) Je pa v njej ena pravna luknja v velikosti kraterja, zaradi česar sem lahko od pogodbe odstopila. Poleg tega so mi gledalci (beri: bralci) sporočili, da je v telenoveli premalo posebnih trenutkov, ki bi te prisilili v branje nadaljevanja zgodbe. Liki niso do konca izpeljani, tako da ni največjega hudobca ali hudobke, ni nobenega nezakonskega otroka ali podtaknjenega otroka, nobena se ni zaljubila v duhovnika…

S tem obsežnim razkritjem boš bralcem vzela vse veselje do branja … špilferderbar !

Ja scenaristka ziher tudi dela vse pro bono. Kaj bi pa vi hoteli imet? Malo denarja, malo muzike.
Sej tudi pri mehiški Televisi so kar nekaj telenovel posneli v istem studiu, vse po istem kopitu, pa se tamkajšnje señorite niso nič pritoževale.

Margot, tole pa bo eksplozivno nadaljevanje…..pišeš in pišeš….ali čakaš, da zberemo za tvoj honorar?:)))

Ne drezajte v Margi… umetnik rabi svoj mir in tako tud ona. Pod pritiski ne more ustvarjat!

Dragi moji, zadeva je takšna, stoji pa tako: tolk sem na knap s cajtom da …….grrrrrr
Bom se potrudila čez vikend. Ablubim :))))

Navdiha ti manjka! Ti je ustvarjalna sapa pošla? 😀
Kje ali na čem si napolniš baterije? Mogoče bo treba akumulator menjat? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close