Telenovela by Margot
NM-3w: Raje si ga v rit vtaknem, vzvratno. (sikne)
Misonkka: Bi tudi ti rad visel? (vpraša in ga pogleda. V njenem pogledu je nekaj demonskega, da EnTip takoj opusti misel, da bi nadaljeval s prepričevanjem).
Marko: Bosta poskusila kakšen piškot?
»Da vama ne bi prišlo na misel, da bi tam zgoraj komu kaj črhnila …« zarenči NM-3w skozi zobe, Misonkka pa s svojim strupenim pogledom samo še podpre njegovo grožnjo.
Haha jo Margi tule si trofila do obisti:)))
Vse skupaj je vedno znova za uživat ob branju:)))
Jaz svojim soigralkam in soigralcem sporočam, da zapuščam to telenovelo, ker so mi ponudili sodelovanje v drugi telenoveli za več denarja. Margot je bila precej skopušna pri honorarju, na kar jaz, kot ena od glavnih igralk, nisem mogla pristati. :)))) Sploh, če pomislim, da sem morala vse nevarne prizore odigrati brez kaskaderke. :)))
saj smo ga vsi … razen tebe, ki si dobila ku.r.ac na čelo in jajca na oko[/quote]
O ti bikov drek! A glih samo jaz moram vedno vse pro bono?[/quote]
lahko bi kaj plačala, da si sploh omenjena … glede na tvojo pomembnost
Bikini, vsebina moje pogodbe je poslovna skrivnost. :)) Je pa v njej ena pravna luknja v velikosti kraterja, zaradi česar sem lahko od pogodbe odstopila. Poleg tega so mi gledalci (beri: bralci) sporočili, da je v telenoveli premalo posebnih trenutkov, ki bi te prisilili v branje nadaljevanja zgodbe. Liki niso do konca izpeljani, tako da ni največjega hudobca ali hudobke, ni nobenega nezakonskega otroka ali podtaknjenega otroka, nobena se ni zaljubila v duhovnika…
Forum je zaprt za komentiranje.