Telemach težave
Pozdravljeni,
zanima me, na kakšen način ste uspeli rešiti težave s Telemachom, ker poleg oz. razen klicnega centra ne prideš do nobene telefonske številke, imena odgovornih ipd.? Pred 2-ma mesecema in pol sem menjala paket, tehnik zadeve ni uspel usposobit, odšel je z obljubo, da pride nazaj, jaz sem pa še vedno brez dostopa do storitev.
Klici, maili… nič ne pomaga.
Kakšen nasvet? Hvala.
Enostavno, 18.02.2022 ob 17:16
Ne kličem na njihov center, poklicala sem direktno izvajalca, ki je priklapljal.
TV so delali OK, fiksni telefoni in GSM-ji tudi, internet pa je bil počasnejši in prek wi-fi ja ni delal tako, kot smo bili vajeni prej.
Še isti dan je prišel in utedil.
žal nimam kontakta izvajalca in mi ga nihče ne želi posredovati.
res me zanima, kako naj postopam?
Anonimno 4956, 18.02.2022 ob 16:46
Pozdravljeni,
zanima me, na kakšen način ste uspeli rešiti težave s Telemachom, ker poleg oz. razen klicnega centra ne prideš do nobene telefonske številke, imena odgovornih ipd.? Pred 2-ma mesecema in pol sem menjala paket, tehnik zadeve ni uspel usposobit, odšel je z obljubo, da pride nazaj, jaz sem pa še vedno brez dostopa do storitev.
Klici, maili… nič ne pomaga.
Kakšen nasvet? Hvala.
Do zdaj smo s Telemachom težave rešili 2x vse na daljavo. Imaš tehnično podporo.
Papirologijo pošljejo na e-pošto, podpišeš, in to je to.
Nikoli težav, nikoli komplikacij. Vedno rešeno hitro in praktično.
Lo5ar, 19.02.2022 ob 00:24
Do zdaj smo s Telemachom težave rešili 2x vse na daljavo. Imaš tehnično podporo.
Papirologijo pošljejo na e-pošto, podpišeš, in to je to.
Nikoli težav, nikoli komplikacij. Vedno rešeno hitro in praktično.
ne morejo reševati na daljavo, če niti aparati niso priklopljeni, imam prostoviseče kable po stanovanju.
od papirjev nimam popolnoma nič, ker nič ni bilo zaključeno.
moja edina težava je, da sem menjala iz paketa na drug paket in zdaj če prekinem, mi bodo nabili še “mandatko” za prekinitev.
whtever, s tem se bom kasneje ukvarjala, mogoče kdo, ki mi lahko svetuje drugega ponudnika, najbolj pomemben mi je dober net in ene par tv programov…
Covid 2021LE, 19.02.2022 ob 00:38
T2, kokr ga vsi pljuvajo, pr nas pere.
738/152 na deklariranih 750/150. Ookla speedtest.
Smo v toleranci.
jaz bom popizdila mendo to mislijo začet urejat v ponedeljek.
t2 no go – so me imeli na čakanju 4 mesece, ko sem obupala in drugega ponudnika vzela, so pa hoteli nadomestilo za odpoved pogodbe – ki ni bila nikoli sklenjena.
Anonimno 4956, 19.02.2022 ob 01:29
jaz bom popizdila mendo to mislijo začet urejat v ponedeljek.
t2 no go – so me imeli na čakanju 4 mesece, ko sem obupala in drugega ponudnika vzela, so pa hoteli nadomestilo za odpoved pogodbe – ki ni bila nikoli sklenjena.
lepote ponudb. še prej sem imela telekom, kjer sem pa plačevala nekaj, česar zaradi zastarelih linij sploh nudit niso mogli.
lepo prosim, center lj, s kom imate dobre izkušnje?
Tsako je , kolega je enako v času prve korone ko so otroci morali delati od doma šel iz bakrene parice na Telemach, nič ni delalo, na koncu so se s telefoni reševali, je pop…..zdil odpovedal pogodbo in vzel A1 hišni lte internet , televizijo pa ima že od prej preko krožnika.
V glavnem telemach ne go.
Forum je zaprt za komentiranje.