Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Telemach in njihova "tehnična pomoč"

Telemach in njihova "tehnična pomoč"

Kaj je to s Telemachom? Rabim nujno, nekaj pri tv-ju ne dela. Kličem 080 22 88 že dva dni, pa mi odzivnik ve povedat samo to, da so vsi svetovalci zasedeni in da bodo poklicali nazaj?! Odveč je poudarjat, da nazaj v dveh dneh ni klical nihče. Sem morda kaj zgrešila? Nov sistem? Kmalu bo tretji dan brez tv-ja…Pa ne da ne bi mogli zdržat brez njega, se mi pa neumno zdi. Račun bo pa potrebno plačat…..

Sem imela iste težave, s telefonom….

Napiši jim mail, najdeš na njihovi internetni strani, tehnična pomoč, okvare…
Napišeš napako, nato ti odgovorijo, da bodo v najkrajšem času poslali na teren serviserje. Vse gre preko Ljubljane, tako da traja cca 2 do 3 delovne dni, da pridejo. Telefonov pa sploh ne dvigujejo,, ne šljivijo žive sile.
Skratka, oni lepo na izi, ti pa si brez .. še hujše je, če si brez telefonske povezave, TV še nekako preživiš.

To pa pač ni res. Kadarkoli sen jih klicala, sem jih tudi dobila. Res ne tisti trenutek, kot sem si zamislila, ko je bil kateri od svetovalcev prost pa. Ampak vedno v roku ene ure.

Tole s Telemachom imam občutek da morjo met full enga keša da se tako obnašajo, lastnik je iz srbije mislim pa da imajo tud američani prste vmes oz neke deleže.

To pa pač ni res. Kadarkoli sen jih klicala, sem jih tudi dobila. Res ne tisti trenutek, kot sem si zamislila, ko je bil kateri od svetovalcev prost pa. Ampak vedno v roku ene ure.[/quote]Torej me razsvetli. Kličem že drugi oz. tretji dan, pa vedno zlajna isto in me skensla. V tem času pa bi menda že dobila prostega svetovalca al kaj?

To pa pač ni res. Kadarkoli sen jih klicala, sem jih tudi dobila. Res ne tisti trenutek, kot sem si zamislila, ko je bil kateri od svetovalcev prost pa. Ampak vedno v roku ene ure.[/quote]
Jaz sem jih zadnjič dobila v drugem poskusu, bolj pozno zvečer, ker dopoldan (sem bila izjemoma doma) TV še ni delal, sem klicala še enkrat in so me hitro poklicali nazaj, serviser je vmes že bil v bloku in se je vrnil še enkrat k nam v stanovanje, vse poštimal. Je bilo nekaj v blokovski napeljavi/omarici narobe zaradi izpada elektrike par dni prej.
Jaz sem s Telemachom v vseh ozirih dokaj zadovoljna, tudi z njihovo tehnično pomočjo, kolikor sem jo potrebovala.

Jaz, ko rabim, ponavadi bolj zgodaj zjutraj ali proti večeru kličem. In nisem nikoli še več kot 10 minut čakala na prosto linijo. Res je, da imajo gužvo, zato je mogoče najboljše, da jim kar pošlješ mejl na tehnicna.pomoc@telemach.si.

Mail sem ravnokar poslala, ni panike, bi čakala v vrsti na telefonu, vem, da imajo gužvo….Fora je v tem, da me odzivnik skensla, da me bodo poklicali nazaj in prekine. Sploh ne pridem do vrste. Klicala pa sem predvčerajšnjim zvečer, pa včeraj tudi, danes izjemoma dopoldne, ko sem doma..

Telemachov servis je popolnoma zanič! Odnos do strank katastrofalen…
In so se že začeli ljudje presedlavat k drugim operaterjem….

jaz sem jih tudi enkrat klicala zaradi tv-ja, in tudi nisem pršla zraven, je bilo rečeno na odzivniku, da me bodo poklicali nazaj..klicala sem enih 15x..potem me je pa popoldan 15 oseb iz telemacha nazaj klicalo, ka da sem jaz klicala in vračajo klic, da naj povem, kaj je problem….kot da se ne znajo med sabo zmenit, kdo bo klical katero številko nazaj…

Porazen profesionalizem 😀

Telekoma npr. sploh ne kličem, ker vem, da je bz. Če mi rata ujeti pomoč v živo, sicer mail in se sprijaznim s čakalno dobo en teden. Saj potem dobiš direktno cifro, tako da je nadaljnja komunikacija lažja.
Še nedavno je bil Amisov servis OK, normalen odzivni čas, kadar so bile množične tehnične okvare, si sicer čakal, ampak takrat ti je bilo jasno, da gre za širši problem in so obveščeni … Nazadnje, pred kakimi tremi tedni, pa nula, še čakalne vrste ni bilo, samo prekinilo je.
Takšen je ta biznis. S tem, da če tako pogledaš, za komunikacije in TV plačujemo enornme zneske, nikoli v zgodovini to ni bilo tako drago kot danes. Storitev pa precej luknjava.

Mi smo prav zaradi tega odnosa šli na T2 in nam ni bilo nikoli žal, prijazen in profesionalen odnos imajo do stranik. Vse laufa.

pa še napizd.it jih ne moreš, ker itak lapajo tiste naučene stvari, ko jih dobiš na telefon…kot papiga ponavljajo, potem ti pa še na koncu reče, če lahko oceniš odnos svetovalca s stranko..res beda.

So me takoj poklicali nazaj, ko sem poslala tale mail vsebino spodaj.
Hotela sem postati njihova naročnica za MOBILNO TELEFONIJO, ker ostalo že imam pri njih in kljub temu, da sem dala tipko za NOVEGA NAROČNIKA se niso javljali, potem pa so poslali tisto njihovo ŠALALA, da bi radi izboljšali svoje storitve in da naj jim pri tem pomagamo s svojimi predlogi, da bodo lahko ŠE BOLJŠI;
Boljsi boste v primeru, ko se boste zaceli javljat v klicnem centru na vseh vasih podrocjih. Vceraj proti veceru, sem klicala v klicni center za podrocje mobilne telefonije ker sem hotela preveriti informacijo o prestopu iz mojega sedanjega operaterja, na vas, oziroma zamenjavi. Preko avtomatske tajnice sem najprej dobila obvestilo, da boste poklicali nazaj takoj, ko bo mogoce. Ker klica do vkljucno sedaj se ni bilo, sem zjutraj vseeno sama poklicala se enkrat. Cakala sem zelo dolgo, nato se je javila sicer zelo prijazna usluzbenka, s katero sva se dogovorili, da se slisiva 25.4., in da bo poklicala ona mene, ker ve, da so tezko dosegljivi in zato je bolje, da se tako dogovoriva.

Zdaj pa po vase ne vem, kako vi vidite strategijo uspesnosti poslovanja in firme, v kateri ocitno sirite svojo ponudbo in storitve, ne pa tudi kadrov in tako ljudje, ki smo sicer zainteresirani oziroma ze uporabniki vasih storitev, do njih prakticno sploh ne moremo in bog ne daj, da kje kaj crkne, saj se tudi vasa tehnicna sluzba zlepa ne javi.

In sedaj razmisljam, ce naj sploh menjam mobilnega operaterja kljub vasi ugodni ponudbi, ce nimate pokrite kakovosti pri komunijaciji z narocniki.

Pri mobilnem operaterju SIMOBIL, kjer sem trenutno se narocnica, teh tezav nikoli nisem imela in jih nimam. Klicni center dobim po nekaj tonih poziva.

Zdaj pa razmislite, ali si lahko na racun pomanjkljivega stevila kadrov v klicnem centru sploh privoscite sirjenje vase ponudbe in posledicno tudi vasih mesecnih denarnih izplacil, za katere ste gotovo zelo prepricani, da si jih krvavo zasluzite… ???[/i][/b]

Jaz sem pa prav zaradi pomoci zelo zadovoljna s Telekomom. Najprej jim pisem na info@telekom.si in dam telefonsko stevilko, potem pa me hitro poklicejo nazaj in vedno vse uredijo.

Mene tudi niso poklicali nazaj. Potem sem klicala v nedeljo, ko vsi svetovalci niso bili zasedeni, samo težave niso znali rešiti in me bodo spet kao poklicali nazaj. Pa niso. Resno razmišljam, da bi zamenjala operaterja.

Sem bil prej pri Telekomu, pa me je soproga “nahecala” da poizkusim Telemach. Še danes obžalujem to odločitev.
Dal sem si namreč narediti “pogled programov za nazaj”. Mehanik je prišel z tisto napravico in dejal, da bo zamik vzpostavljen v roku 1/2 do največ ene ure. Danes je 5 dan. Kličeš po telefonu…. (že vsaj 15 krat). Večina jih obljublja začelo bo delovati čez najkasneje pol ure. Drugi porečejo, da zadeva ne deluje, ker mehanik ni zaključil naloga (!!!???). Eden je celo dejal da kako to da mi ni nihče povedal, da ta vklop traja tudi do 14 dni (???).
Samo porečem: Bog jim odpusti ker res ne vedo kaj delajo!!!

Sem ze zdavnaj preklopil na A1, zdaj tezav z njimi, njihove “pomoci strankam” in drugim glupostim njihovem nimam vec. Telemach je najslabsi operater v Sloveniji. Res cist gnoj.

Po dveh letih je isto sranje, pol te jih pa 3 dan 10 nazaj kliče, kaj je narobe, kot da niso nič med sabo usklajeni.

V soboto nam ni delal en reciver za TV… v 5 min so vse rešili. Kapo dol, Telemach!

Avtorica ,to pa ne drži. Če si klicala ,imajo shranjeno tvojo telefonsko in te pokličejo nazaj.
Tako je bilo vsaj v mojem primeru.

bom še jaz dodala svoje- zaradi šlamparije sem kasirala izvršbo Telemacha-po letu in pol bockanja s sodiščem uspela dokazat- ne moreš verjet kot so butasti- sedaj mi vračajo zasežen denar, iščem pa nekoga, ki bi mi do odškodnine pomagal

Telemachov servis je popolnoma zanič! Odnos do strank katastrofalen…
Čkam že 12 dni da mi popravijo internet. Bedak!

To pa pač ni res. Kadarkoli sen jih klicala, sem jih tudi dobila. Res ne tisti trenutek, kot sem si zamislila, ko je bil kateri od svetovalcev prost pa. Ampak vedno v roku ene ure.
[/quote]žž

Kaj pa še. Na maile sploh ne odgovarjajo, na pritožbe ne reagirajo. Sem imela 14.februarja serviserja na domu, ker nekaj ni delalo. Je rekel, da bodo en mesec (!) ugotavljali kaj je narobe in čez en mesec prišli, da jih ni potrebno klicat. Od takrat je sedem mesecev, o njem ne duha ne sluha.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close