Telemach
Pa dni nazaj sem v eni reviji brala, uradno potrjeno, da je Telemach najslabši ponudnik. In zraven par strani o tem kakšne težave imajo naročniki.
Moj primer par let nazaj: nam dajo njihov pretvornik okoli in okoli prelepljen s selotejpom. Takrat temu nisem posvečala pozornosti. Že kmalu pa sem prebrala, da telemach daje zastarelo opremo. Takrat sem pomislila, zakaj hudiča je pretvornik prelepljen s selotejpom. Verjetno zato, ker je sestavljen iz različnih starih delov in, da ne razpade. Mislim, zakaj bi bila neka aparatura prelepljena s selotejpom? Če bi bilo vse ok ne bi bilo te potrebe.
Znanec, ki so mu ukradli telefon. Takoj javi na telemach, da izklopijo številko. So mu tudi povedali, da do tistega trenutka ni bilo zabeležene uporabe – klicev, smsov itd. Ampak oni so mu še kar naprej pošiljali položnice. In kasneje tudi opomine. Ker ni niti imel telefona, ni uporabljal, seveda ni plačal. Začeli so mu pošiljati globe, kazni. Ga tožili, vse skupaj dali naprej njihovemu odvetniku.
In še bi lahko naštevala.
Zadnje leto, težave z izpadi signala, operaterji nesramni (za nesramnost pa dobivajo nagrade).
Meni je počil film in sem se odločila, da jim pošljem kakšno inšpekcijo ali kaj takega. Čeprav je očitno vse skupaj že v nekem postopku, ker se o tem že kar veliko uradno piše po časopisih.
Kakšne imate vi izkušnje? Oziroma kaj hudiča narediti, da bi stvari začele potekati pošteno? Nismo mi tukaj zaradi njih, ampak oni zaradi nas. Obnašajo pa se kot, da delajo izključno zase.
Forum je zaprt za komentiranje.