Telekom bi izločil POP TV in Kanal A iz osnovne programske sheme
Po neuradnih informacijah so pritiski vlade na Pro Plus takšni, da je možno celo, da bi Telekom Slovenije lahko izključil programe Pro Plusa iz svoje osnovne televizijske programske sheme.
Bi lahko Telekom izločil POP TV in Kanal A iz osnovne programske sheme?
Japajade, 29.12.2021 ob 15:49
Japajade, potem pa mislim, da bi šlo na ulice več ljudi, kot jih je bilo na vseh protestih skupaj! Pa v trenutku bi Telekom izgubil VELIKO, VELIKO naročnikov.
Točno tako se bi zgodilo. Slovenci so vzhodnoevropski kmetavzarji, popolnoma neuglajeni in brez okusa. Zato pa so postali kurbe amerike!
Saj ameriški filmi, serije so posneti za vsakega Joa in Merry ali pa Janeza in Micko.
Zato bi se tem slovencem kurbam amerike zmešalo. In ulice bi bile polne primitivcev.
Vsak, ki je na Telekomu, bi moral razmisliti ali tole podpira:
Razkrivamo: Naročniki Telekoma plačujejo televizijo SDS
Kako državni Telekom Slovenije od lanske zamenjave oblasti prikrito financira delovanje Nova24TV?
https://necenzurirano.si/clanek/preiskovalne-zgodbe/novo-darilo-drzavnega-telekoma-televiziji-sds-931387
Nisi izjema, 29.12.2021 ob 17:17
Si sebe vštelo? Si kar lepo v skupni masi bedakov, ti sončece domišljavo.
Kako to misliš? Če pa ameriški filmi predstavlajo le 5% vseh filmov, ki jih gledam. Ne razumem tvojega razmišlanja, kaj ste tako prodani ameriki, da vam je težko vrjeti, da ji kdo ni?
Nikoli nisem bil kurba po značaju. Vedno me je bilo sram, ko sem hodil z američani po Ljubljani in me je bilo strah, da bojo kakšne kurbe prišle mimo in govorile slovensko z mešanjem angleških besed v pogovor. Da bojo videli Američani kakšen narod kurb je to. Jaz se nikoli nisem tako poniževal.
Vedno sem govoril za slovence, da so švabske kurbe, ki so zdaj postale ameriške.
Poleg tega pa nikoli nisem bil tako kmetavzarski, da bi mi bili všeč tako neorginalni filmi kot so ameriški.
Poptv??? Nikakor, toliko zagretosti pri posiljevanju “cepite se” nima noben drug medij. Tolčejo same banalne, nepomembne dogodke. Novinarji za nikamor. Darje Zgonc ne prenesem več. Za božič je bila v mrtvaški obleki. Tudi Krčmarjeva se mi je zasrala. Jaz jih ne gledam več že lep čas. Negledljivo! Sam za ukint!
Če mi iz sheme umaknejo vse povezano s POP TV, A kanal in kar je še njihovih negledljivih programov, pa mi zato znižajo naročnino za vsaj 5 EUR, podpiram.
To je itaq monopolističen nateg, da moram jaz neke privat programe plačevat v osnovni shemi.
Tudi podpiram ukinitev RTV prispevka. Kdor želi to gledat, pa naj plačuje preko 12 EUR na mesec.
Netflix je cenejši.
Tudi če. Briga me. Glede zganjanja cepilske propagande, sta POP TV in Kanal A ista kot RTV SLO in Nora24TV!
O cepljenju je ENOUMNO poročanje na vseh televizijah. Me ne briga več za nobeno. Njih tudi ne briga za ljudi z drugačnim mnenjem. Naj Telekom še RTV SLO vrže ven iz programske sheme, meni je vseeno. Pa naj v shemi ostane samo še Nora24TV pa njihovo fanatično nabijanje o heroju Jajotu…
Hej hej, 29.12.2021. ob 18:39
Bomo pa šli drugam. Saj niso edini ponudnik
———————————————————–
Lohka bi šli pa kar v Ameriko, kjer vi Slovenčki zaradi svojih delovnih navad in visokih cen nebi znali preživeti in bi ga lahko tipi fafali debelim ameriškim kmetavzarjem, ženske bi jim pa nastavljale.
Bojo veseli kurb iz Vzhodne Evrope tam.
jj napada poptv in kanal a, 29.12.2021 ob 15:43
Po neuradnih informacijah so pritiski vlade na Pro Plus takšni, da je možno celo, da bi Telekom Slovenije lahko izključil programe Pro Plusa iz svoje osnovne televizijske programske sheme.
Bi lahko Telekom izločil POP TV in Kanal A iz osnovne programske sheme?
Še na božič letos so predvajali turške nadaljevanke, potem stalno neki filmi o istospolnih in podobno… meni pop tv in a kanal nista kaj preveč všeč. Še čudno da jih kdo gleda, ker so po ideologiji še bolj levi kot so bili v sfrj.
Me ne gane, 29.12.2021 ob 22:32
Sem sla od njih, ko so se na siol portalu obrnili mocno desno.
Pa smo bili pri njih vse od zacetka, tudi internet se iz tistih casov, ko si s povezavo blokiral telefonsko linijo in od takrat, ko so se zaceli uporabljati mobilni telefoni.
-
Koliko berem so na Siolu po pisanju bolj v levosredinski kot desno sredinski. Mislim da je urednik prej delal na rtv, ki so bolj levi. Pa saj tudi v tej vladi so kar veliko socialnih stvari naredili in nekaj levih kot je lažja pridobitev delovnega dovoljenja tujcem brez dobrega znanja jezika in podobno.
Men se zdijo v redu članki na novi, pa tu in tam kakšen na siolu in tudi kakšen na rtv. Na 24 ur pa ne spremljam več tako da bi težko dal oceno. Pa splača se kdaj prebrat ang. bbc, nem. welt oba sta bolj levo usmerjena, pa kak rt in kak france24 in podobno. Danes je večino medijev levo usmerjenih, redki so levosredinski, desni pa že prava redkost.
Katastrofa216 74, 29.12.2021 ob 23:13
Še na božič letos so predvajali turške nadaljevanke, potem stalno neki filmi o istospolnih in podobno… meni pop tv in a kanal nista kaj preveč všeč. Še čudno da jih kdo gleda, ker so po ideologiji še bolj levi kot so bili v sfrj.
Paradoks je ta, da so levi, lastnik pa miljarder kar ni nič kaj solidarnostno levo.
“Katastrofa”,
POP tv se ti zdi lev. Zakaj ker Ameriko vrtijo stalno? Od kdaj pa je levica v Sloveniji mela rada zarukano zaostalo Ameriko? To ste je kvečjemu vi desničarji imeli radi.
Istospolno usmerjeni v filmih te motijo? Aha torej misliš, da bi bilo treba določene ljudi skriti? Aha istospolni in desničarji imate nekatere ljudi za manj sprejemljive. Tudi črnce očitno, glede na to, da ste rasisti, kot se je v eni temi prej pokazalo, ko ste geje in črnce stalno skupaj dajali.
Torej hočeš, da se iz filmov odstrani realnost.
Kakšno laž od filmov imaš pa ti rada?
Forum je zaprt za komentiranje.