Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Telegonija-ko na potomce vplivajo vsi prejšnji partnerji ženske

Telegonija-ko na potomce vplivajo vsi prejšnji partnerji ženske

Porleonci, razumljivo da bos forsiral s spermo, tipi mate radi tica v toplih ustih, spodnjih ali zgornjih, sploh goltanje..

Tvoj clanek me ne zanima, prevec amaterski, moji argumenti so na visjem nivoju.. ampak đabe saj ne razumes kaj jaz o spermi, sexu, ljubljenju, mimohodnezih in moskih ki ljubijo izbrano ter stresu, miru in nacinu prehranjevanja, slabih razvad.. je treba celotno sliko upostevat ne pa zgolj spermo. Jaooooooo!

Kaj jaz pisem o

Odgovor na objavo uporabnika
go don p go, 27.10.2021 ob 10:32

donporleone, 27.10.2021 ob 10:22

Zartrose izven profila, 27.10.2021 ob 05:50

A seveda, kdo drug se bo v napis obregnil kot porleonci.

Sperma polna stresa in nekvalitetnih ostankov ne more biti zdravilna. Ce spemodajalec kadi, pije alko, je rdece meso in je pod stresom.. jaaaa to je res eliksir mladosti. Not! V reali se vidi na radodajkah kako so zmozgane, postarane, ..

Kot prvo smo energetska bitja sele potem oprijemljiva. Ajaaaaa ma brezveze pisat, itak ne priznavajo nicesar kar ni vidno in otipljivo

Dobro jutro tudi tebi!

Klasika, neargumentirana obramba razvidna iz tvojih zapisov zopet nakazuje na uporabo obrambnih mehanizmov, pa četudi to še tako vztrajno zanikaš, kar je mimogrede tudi eden od njih, obrambnih mehanizmov kakopak.

Zdravo ‘goltanje’

Resno – sperma je zdrava, drage bralke, saj vsebuje obilje zdravih snovi, od kalcija do kalija, od fruktoze do beljakovin. 
Ker so ‘tazadovoljne’ ravno pripravile članek o ‘uživanju’ (goltanju) sperme … Že veste, kam to pelje? V zagovarjanje vedno popularne felacije. Kam pa drugam! Sperma ni zdrava samo v vagini. Nakladal bi, če bi trdil, da moški radi vidimo, da ženska pogoltne seme, ker si želimo krepiti njihovo zdravje, vendar, kar je res, je res: sperma utegne preprečevati nevarno visok krvni tlak, ki se pojavlja pri nekaterih nosečnicah. Bolje preprečiti (pogoltniti) kot zdraviti? Odločitev je vaša.”

Še tale izsek iz članka ti prilepim, saj glede na odgovor sploh ne vem ali si se ga vsaj potrudila odpreti.

Še kaj o energetski komponenti človeka in pretoku kozmične energije skozenj napiši… ????

Ah ja, bistroumnost nekaterih monovk pa res nima meja. ????

če boš ti zartroso v seks prepričal ti dam za pir.

SPolno obcujem zgolj in samo s partnerjem. Vse ostalo me ne zanima.

Zartrose izven profila, 27.10.2021 ob 12:36

Kaj jaz pisem o

… boš dokončala stavek ali ne…

donporleone, 27.10.2021 ob 13:17

… boš dokončala stavek ali ne…

boš prej ti dokončal……..

Haha, boste videli zdaj moške, ki bodo zahtevali, da žena pred spočetjem  seksa vsaj z enim manekenko, enim vrhunskim športnikom, enim doktorjem znanosti, glasbenikom, umetnikom, in biznismenom. Ni vrag, da se jima nato ne rodi popolni otrok.

Ja, to se tudi jaz vprašam. Kaj za vraga ti pišeš oOoO?

zartose

Zartrose izven profila, 27.10.2021 ob 12:36

Porleonci, razumljivo da bos forsiral s spermo, tipi mate radi tica v toplih ustih, spodnjih ali zgornjih, sploh goltanje..

Tvoj clanek me ne zanima, prevec amaterski, moji argumenti so na visjem nivoju.. ampak đabe saj ne razumes kaj jaz o spermi, sexu, ljubljenju, mimohodnezih in moskih ki ljubijo izbrano ter stresu, miru in nacinu prehranjevanja, slabih razvad.. je treba celotno sliko upostevat ne pa zgolj spermo. Jaooooooo!

No ja, prepametna Zartrose zopet si brcnila mimo. ????

“Tvoj clanek me ne zanima, prevec amaterski, moji argumenti so na visjem nivoju..”

Za tvoje argumente je bolj kot ne značilno, da se identificirajo s podobo “cesarjevih novih oblačil”. Kajti očitno si edina, ki jih zagovarja, čeprav jih verjetno še sama ne vidiš.

“ampak đabe saj ne razumes kaj jaz o spermi, sexu, ljubljenju, mimohodnezih in moskih ki ljubijo izbrano ter stresu, miru in nacinu prehranjevanja, slabih razvad.. je treba celotno sliko upostevat ne pa zgolj spermo.”

Me lahko prosi razsvetliš česa ne razumem…

Bedarije. Gene imas po bioloskih starsih, oni po svojih, vse to se prenasa naprej (podedujes lahko neko lastnost od praprapra deda) in to je to. Ce zenska ne zanosi z xy ljubimcem tud otroka ni. Logika. To spet nek kratkokurcnez fantazira  kako je zaplodil 100 potomcem, ceprav zenska ni bila nikoli noseca z njim. Ni nosecnosti ni otroka.

ma to je tisti dodatek predhodno napisanemu, ki se mi je izmuznil, tipkanje s telefona haha… 😉

Razumljivo da sem bolj edina kot ne, če pa folk v sodobnem času vibrira na nizkih energijah. Pač sem že zdavnaj prerasla ta svet, čeprav po letih še precej mlada za to.

brez zamere ampak za razsvetlit te ne bi šlo tako hitro, predolgo pa ne maram tipkat. Mi je duhamorno haha

no pa citiranje spet ne dela ne pri prvem ne pri drugem.. ?

Zartrose izven profila, 27.10.2021 ob 19:34

ma to je tisti dodatek predhodno napisanemu, ki se mi je izmuznil, tipkanje s telefona haha… 😉

Tudi dodatek je brez pomena, ali pa ga morda le vsi ostali ne vidimo… ????

Zartrose izven profila, 27.10.2021 ob 19:40

Razumljivo da sem bolj edina kot ne, če pa folk v sodobnem času vibrira na nizkih energijah. Pač sem že zdavnaj prerasla ta svet, čeprav po letih še precej mlada za to.

brez zamere ampak za razsvetlit te ne bi šlo tako hitro, predolgo pa ne maram tipkat. Mi je duhamorno haha

Zakaj me takšna obramba sploh ne preseneča več. Pišeš o nečem v kar ni dvakrat za reč, da niti sama ne verjameš… Argumenti so pa dejstva, ki jih v svoje zapise, ob takšnih in drugačnih vibracijah, pozabiš vključiti. Sumim pa, da je njihov izvor znan obema, vibracij kakopak.????

ma kakšna obramba neki no. ne morem pomagat če me ne razumete.. razlagat se mi pa ne da.. enostavno zato ne ker je tako luštno se pogovarjat kjer vsi vemo o čem poteka pogovor.. tako kot sex kjer oba sodelujeta z dušo, srcem in telesom ne pa dva kjer on izliva vanjo svoj stres ona pa kot hlod leži spodaj..

aja saj res, ne razumete o čem pišem.. hehehehe..

mmm grem sedaj na un drti dens ahhhhhh paše še paše pa še….

Zartrose izven profila, 27.10.2021 ob 20:25

ma kakšna obramba neki no. ne morem pomagat če me ne razumete.. razlagat se mi pa ne da.. enostavno zato ne ker je tako luštno se pogovarjat kjer vsi vemo o čem poteka pogovor.. tako kot sex kjer oba sodelujeta z dušo, srcem in telesom ne pa dva kjer on izliva vanjo svoj stres ona pa kot hlod leži spodaj..

aja saj res, ne razumete o čem pišem.. hehehehe..

mmm grem sedaj na un drti dens ahhhhhh paše še paše pa še….

Ko te človek bere res pomisli najprej na stavek, nekdaj zapisan v reviji Lady.

“Ko bo nas več boste pa vi norci!”

Prav nasmejiš me s temi svojimi zapisi iz katerih je razvidno da nemalokrat negiraš kar samo sebe. Prav tako pa za dodatno dobro voljo poskrbijo tudi nebuloze kakršna je tale:

“tako kot sex kjer oba sodelujeta z dušo, srcem in telesom ne pa dva kjer on izliva vanjo svoj stres ona pa kot hlod leži spodaj..”

Draga moja, pa ti veš, da si opisala posteljne aktivnosti znantnega dela zakoncev, katerih frekvenca z leti eksponentno upada, dasiravno štimajo čustva in vse ostalo, z leti nemalokrat seks postane vse dolgočasnejši…

Po drugi strani pa enonočne avture vseskozi ohranjajo nek misteriozni pridih. Običajno pri tem početju, verjeli ali ne, ženske vsekakor ne spominjajo na kakterega od poznanih listavcev, pač pa se prelevijo v prave balerine orgazmičnih noči.

No, pa naj te, tokrat sklepam da sorazmerno visokofrekventne vibracije pripeljejo do squirta! ????

Tvoje domneve niso moja resnica kar pa ti verjameš pa ni več v mojih pooblastilih ? sem že navajena da me ljudje ne razumejo, ker sem pač že zdavnaj prerasla ta svet kakršnega imamo.. sicer pa točno to počne većina sodobnega folka-ne sliši ampak zgolj vsiljuje. Tema ni o meni, zato so vse te blodnje o meni popolni nesmisel. jaz sem oddala komentar v katerem ne vpletam nikogar osebno, o nikomur osebno ne pišem ampak zgolj izražam svoje mnenje, ki zame velja, zato je sploh nesmiselno da mi podtikaš, da ne verjamem v to kar povem, sploh pa o sebi. Ti pa si spet šel na ad hominem kako sem jaz to pa to pa to … cccccc… mnogi se žal ne znate pogovarjati in verjamem da posledično tudi ne spolno komunicirati. Jebat ga, vse je povezano..

pa mokre sanje s temi tvojimi orgazmičnimi mimohodnicami iz tvoje pravljice. Špric je špric ane.. 😉

Sedaj pa nočko.. pa kjerkoli že si in ste…

Adijo, 26.10.2021 ob 21:09

Kakšni norci ?? Pa kaj pišete vi❓❓ Otrok je podedoval gene od tipa dve leti po spolnem odnosu, kar o nekih “sledeh” in energiji ??

Vas bi moral zapret. Vse. Za vedno.

Resnica boli.tako pač je.in ja moški vso svojo energijo pusti v zenski

mimores, 28.10.2021 ob 05:36

Resnica boli.tako pač je.in ja moški vso svojo energijo pusti v zenski

Joj, pa je res nekaj na energijah… ???? Zaradi slie trenje se po fizikalni logiki vagina segreje, če pa v enačbo vključimo še delo, ki je mimogrede skalarni produkt med silo in premikom njenega prijemališča, dobimo skladno s tako imenovanim “prvim zakonom termodinamike” spremembo notranje energije. ?

Morda kdo ve kakšen je kaj koeficient trenja med češpljico in tičem ter za koliko se spremeni v primeru uporabe kondoma?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close