Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Telegonija-ko na potomce vplivajo vsi prejšnji partnerji ženske

Telegonija-ko na potomce vplivajo vsi prejšnji partnerji ženske

Sergeju so po telefonu iz porodnišnice sporočili, da se mu je rodil sin. Povedali so mu tudi, da je otrok zdrav, vendar naj takoj pride, saj je njegova žena Anastazija tako razburjena, da je ne morejo pomiriti. Ko je novopečeni očka vesel prihitel v porodnišnico, je bil kmalu tudi sam pretresen – njegov otrok je bil temnopolt!

Žena je skrajno razburjena možu zagotavljala, da mu ni bila nezvesta, da so v porodnišnici novorojenčka gotovo zamenjali, pa tudi mož je bil prepričan, da bi moral biti prav on oče tega otroka. Zdravniki so domnevali, da je bil morda v ženini ali očetovi družini kateri od prednikov temnopolt, vendar sta oba zakonca takšno možnost zanikala. Eden od zdravnikov je nato vprašal porodnico, ali je kdaj imela spolne odnose s temnopoltim moškim. Pritrdila je, saj je dve leti, preden je spoznala zdajšnjega moža, imela krajšo zvezo s temnopoltim študentom iz Konga. Zdravnik je zakoncema nato dejal, da je otrok verjetno podedoval študentove gene in tudi temno barvo kože.

SPOLNI PARTNER ZAPUSTI SLED – TELEGONIJA

( https://www.robertgoreta.si/telegonija-fenomen-prvega-partnerja/ )

( https://nostalgijazanimljivosti.blogspot.com/2020/11/sta-je-to-telegonija.html )

študent je moral biti še vedno v igri……

Še dobro da Darmun ne bo imel otrok, bi jih učil take blesave zgodbice.

Hvala za ta prispevek darwin.

Odgovor na objavo uporabnika
Xyxy, 26.10.2021 ob 10:10

Hvala za ta prispevek darwin.

Malenkost

Oče, mati in sestra imajo rjave oči in temne lase. Jaz pa zelene oči in svetlo rjavo blond lase. A sem sploh njihova? Torej, nosim gene od maminega loverja?

pri nas v druŽini, 26.10.2021 ob 10:16

Oče, mati in sestra imajo rjave oči in temne lase. Jaz pa zelene oči in svetlo rjavo blond lase. A sem sploh njihova? Torej, nosim gene od maminega loverja?

Gene imaš od svojega očeta in mame vedno.

Če vas kaj več zanima o tem, si več preberite in poslušajte kakšno predavanje.

darwindarko, 26.10.2021 ob 10:19

Gene imaš od svojega očeta in mame vedno.

Če vas kaj več zanima o tem, si več preberite in poslušajte kakšno predavanje.

no vidiš geni se prenašajo po starših, telesne lastnosti pa so odvisne od stopnje užitka mame in dolžine moškega orodja. s kom hudiča se je morala darwinova mama onegavit, da je dobila takega majmuna?

mijav mijav, 26.10.2021 ob 10:22

no vidiš geni se prenašajo po starših, telesne lastnosti pa so odvisne od stopnje užitka mame in dolžine moškega orodja. s kom hudiča se je morala darwinova mama onegavit, da je dobila takega majmuna?

Z mano že ne.

Preberi od začetka do konca. https://aura.si/spolni-partner-zapusti-sled-telegonija/

V nekem drugem članku piše, da golobice parjene z drugo sorto goloba, ubijejo.

Pacienti pa danes res že vsemu verjamete.

Jaz to dejstvo poznam že iz mladih dni.

marsikdo pa tega ne priznava. Vendra vsak moški ki z žensko občuje v njej pušča svoje sledi.. in je razlika ali moški v njej pušča svojo slabo energijo, ker je njeno telo izrabil za sprostitev/spraznitev svojega stresa ali če moški svojo žensko ljubi in se Z NJO tudi spolno ljubi ter vanjo spušča svojo dobro energijo in ljubezen.

Določeni moški zagovarjajo sex kot antistresno terapijo, kar pri temu tipu moških deluje, vendar je to le začasno, pač kot da piješ neke tablete- ne odpravi vzroka tega stresa, napetosti, anksioznosti itd… medtem ko ironično zaista terapija pri ženski ne deluje, saj nanjo ta izpuščen moški stres deluje negativno. Medtem ko moška ljubezen pozitivno.

tako vidiš radodajke postarane in grde in ženske z zelo malo partnerjev mlajše, lepše..

je pa jeba, ker ti zagovorniki antistresne terapije (kar je razumljivo, saj rabijo žensko telo!) ženskam vsiljujejo da je okej če se kurba naokoli in če tega ne počne ji podtikajo da se bremza, vpliv cerkve, okolja itd.

Ccccc, bebci, nimajo pojma o ženskah!! Ma ni čudno, še o sebi ne.

Pri nas v sosednjem kraju se je podobno zgodilo, vendar so potem našli med predniki enega ki je bil temnopolt.

No saj enkrat sem pisala tu gor,da sled ljubimca ostane najmanj 2 meseca v nozniznici ,in se prepleta z drugim ljubimcem, če je prej v igri kot dva meseca,to sem enkrat prikimala en članek tu gor,zdaj ga ne najdem(raziskovalni).

Anonimno 10872, 26.10.2021 ob 18:51

No saj enkrat sem pisala tu gor,da sled ljubimca ostane najmanj 2 meseca v nozniznici ,in se prepleta z drugim ljubimcem, če je prej v igri kot dva meseca,to sem enkrat prikimala en članek tu gor,zdaj ga ne najdem(raziskovalni).

Strah me je ko berem take gluposti. Dare je na težkih drogah in se ga ne jemlje resno, ampak a je res še kdo tako glup kakor je on?

Zartrose izven profila, 26.10.2021 ob 17:43

Jaz to dejstvo poznam že iz mladih dni.

marsikdo pa tega ne priznava. Vendra vsak moški ki z žensko občuje v njej pušča svoje sledi.. in je razlika ali moški v njej pušča svojo slabo energijo, ker je njeno telo izrabil za sprostitev/spraznitev svojega stresa ali če moški svojo žensko ljubi in se Z NJO tudi spolno ljubi ter vanjo spušča svojo dobro energijo in ljubezen.

Določeni moški zagovarjajo sex kot antistresno terapijo, kar pri temu tipu moških deluje, vendar je to le začasno, pač kot da piješ neke tablete- ne odpravi vzroka tega stresa, napetosti, anksioznosti itd… medtem ko ironično zaista terapija pri ženski ne deluje, saj nanjo ta izpuščen moški stres deluje negativno. Medtem ko moška ljubezen pozitivno.

tako vidiš radodajke postarane in grde in ženske z zelo malo partnerjev mlajše, lepše..

je pa jeba, ker ti zagovorniki antistresne terapije (kar je razumljivo, saj rabijo žensko telo!) ženskam vsiljujejo da je okej če se kurba naokoli in če tega ne počne ji podtikajo da se bremza, vpliv cerkve, okolja itd.

Ccccc, bebci, nimajo pojma o ženskah!! Ma ni čudno, še o sebi ne.

Kaj boste nekatere še spesnile na MONu⁉️ ????

Vpliv čustev moškega pri občevanju na žensko❓ Česa takega ne vidiš niti, ko med posedanjem v frizerskem salonu v roke vzameš “rumeni tisk” in se z očmi sprehodiš po tekoči številki Lady…

tako vidiš radodajke postarane in grde in ženske z zelo malo partnerjev mlajše, lepše..”

Resno⁉️ Sam sem prebral nekoliko drugače…

.https://www.zadovoljna.si/zadovoljena/iz-branetove-eroticne-delavnice-seks-polepsuje-pomlajuje-podaljsuje.html

Samo kratek izsek iz vira:

Sperma kot antidepresiv

To pa še ni vse. Ena izmed ameriških študij pozitivnih učinkov sperme kaže na to, da je naravni antidepresiv. Sperma? Ja, ja. In kako so to ugotovili? S seksom. Del žensk, ki so seksale posebej za to študijo, je seksalo z moškimi brez kondomov, ki jim je moralo priti v vagino. Del žensk je seksalo s kondomi in zato ni dobilo semen. In? In meritve so pokazale, da so ženske, ki so seksale brez kondomov in sprejele spermo, kazale precej manj znamenj depresivnosti … Mladi znanstveniki – študenti, ki so izpeljali to študijo, so ugotovili, da sperma verjetno nevtralizira depresivne simptome. Kako? Tako, da vagina vsrka različne sestavine sperme, ki jih je mogoče odkriti v krvi nekaj ur po seksu.”

In kdo potemtakem nima pojma⁉️ Draga Zartrose, še marsikaj se moraš naučiti očitno tudi ti in to o sebi…

Kakšni norci ?? Pa kaj pišete vi❓❓ Otrok je podedoval gene od tipa dve leti po spolnem odnosu, kar o nekih “sledeh” in energiji ??

Vas bi moral zapret. Vse. Za vedno.

Vir: Aura – vrhunska znanstvena revija, kjer so članki na visokem intelektualne nivoju 🙂

A seveda, kdo drug se bo v napis obregnil kot porleonci.

Sperma polna stresa in nekvalitetnih ostankov ne more biti zdravilna. Ce spemodajalec kadi, pije alko, je rdece meso in je pod stresom.. jaaaa to je res eliksir mladosti. Not! V reali se vidi na radodajkah kako so zmozgane, postarane, ..

Kot prvo smo energetska bitja sele potem oprijemljiva. Ajaaaaa ma brezveze pisat, itak ne priznavajo nicesar kar ni vidno in otipljivo

Ja mladi studenti pri studiji so pa verjetno zraven drkal ne pa dali verodostojno raziskavo hahahaaaaa….

Torej je vsak človek vsota vseh partnerjev svojih staršev. Starejši kot so starši, in danes so vse starejši, večji mix pride ven? Ali se vedno samo prvi kopira?

čista 5-ica.

.https://www.youtube.com/watch?v=rjlSiASsUIs&ab_channel=MarvinGayeVEVO

Zdaj je meni jasno, zakaj imam tako smolo v življenju! Očitno zato, ker se je moja mama zapletla v razmerje s poročenim (mojim očetom)  in sta med “aktom” mislila samo na razvrat in spraznitev! Pfujjj!

Zartrose izven profila, 27.10.2021 ob 05:50

A seveda, kdo drug se bo v napis obregnil kot porleonci.

Sperma polna stresa in nekvalitetnih ostankov ne more biti zdravilna. Ce spemodajalec kadi, pije alko, je rdece meso in je pod stresom.. jaaaa to je res eliksir mladosti. Not! V reali se vidi na radodajkah kako so zmozgane, postarane, ..

Kot prvo smo energetska bitja sele potem oprijemljiva. Ajaaaaa ma brezveze pisat, itak ne priznavajo nicesar kar ni vidno in otipljivo

Dobro jutro tudi tebi!

Klasika, neargumentirana obramba razvidna iz tvojih zapisov zopet nakazuje na uporabo obrambnih mehanizmov, pa četudi to še tako vztrajno zanikaš, kar je mimogrede tudi eden od njih, obrambnih mehanizmov kakopak.

Zdravo ‘goltanje’

Resno – sperma je zdrava, drage bralke, saj vsebuje obilje zdravih snovi, od kalcija do kalija, od fruktoze do beljakovin. 
Ker so ‘tazadovoljne’ ravno pripravile članek o ‘uživanju’ (goltanju) sperme … Že veste, kam to pelje? V zagovarjanje vedno popularne felacije. Kam pa drugam! Sperma ni zdrava samo v vagini. Nakladal bi, če bi trdil, da moški radi vidimo, da ženska pogoltne seme, ker si želimo krepiti njihovo zdravje, vendar, kar je res, je res: sperma utegne preprečevati nevarno visok krvni tlak, ki se pojavlja pri nekaterih nosečnicah. Bolje preprečiti (pogoltniti) kot zdraviti? Odločitev je vaša.”

Še tale izsek iz članka ti prilepim, saj glede na odgovor sploh ne vem ali si se ga vsaj potrudila odpreti.

Še kaj o energetski komponenti človeka in pretoku kozmične energije skozenj napiši… ????

Ah ja, bistroumnost nekaterih monovk pa res nima meja. ????

donporleone, 27.10.2021 ob 10:22

Dobro jutro tudi tebi!

Klasika, neargumentirana obramba razvidna iz tvojih zapisov zopet nakazuje na uporabo obrambnih mehanizmov, pa četudi to še tako vztrajno zanikaš, kar je mimogrede tudi eden od njih, obrambnih mehanizmov kakopak.

Zdravo ‘goltanje’

Resno – sperma je zdrava, drage bralke, saj vsebuje obilje zdravih snovi, od kalcija do kalija, od fruktoze do beljakovin. 
Ker so ‘tazadovoljne’ ravno pripravile članek o ‘uživanju’ (goltanju) sperme … Že veste, kam to pelje? V zagovarjanje vedno popularne felacije. Kam pa drugam! Sperma ni zdrava samo v vagini. Nakladal bi, če bi trdil, da moški radi vidimo, da ženska pogoltne seme, ker si želimo krepiti njihovo zdravje, vendar, kar je res, je res: sperma utegne preprečevati nevarno visok krvni tlak, ki se pojavlja pri nekaterih nosečnicah. Bolje preprečiti (pogoltniti) kot zdraviti? Odločitev je vaša.”

Še tale izsek iz članka ti prilepim, saj glede na odgovor sploh ne vem ali si se ga vsaj potrudila odpreti.

Še kaj o energetski komponenti človeka in pretoku kozmične energije skozenj napiši… ????

Ah ja, bistroumnost nekaterih monovk pa res nima meja. ????

če boš ti zartroso v seks prepričal ti dam za pir.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close