Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice telefonske kartice v ZDA

telefonske kartice v ZDA

Zivjo
Zanima me,ce mi lahko kdo svetuje,katero kartico naj si kupim,za telefonirajne v Slovenijo.
Nekdo mi je reko,da so pri enakem znesku ful razlike v minutah pogovora.

lp
miha

Kartic je preveč, da bi ti lahko svetoval katero kupiti. In v vsaki državi imaš druge katice.
V majhnih trgovinicah (deli store), kjer prodajajo te kartice, imajo pri vhodu nalepljene tarifne tabele različnih ponudnikov telefonskih kartic. Primerjaj dolžine klica (v minutah) s kartico v vrednosti npr. 10 USD za klice v Slovenijo (ja, Slovenija je ponavadi tudi na tabeli) in se na podlagi tega odloči katero boš kupil.
Te dolžine klicev dejansko držijo in ugotovil boš, da je telefonija smešno poceni. Velja pa eno pravilo: večkrat ko boš klical z eno kartico, manj minut boš lahko izkoristil, ker največ denarja ti pobere za vzpostavitev zveze. Zato tiste minute na tabeli veljajo le, če celotno kartico porabiš za 1 sam klic.

Samo za informacijo:
Klicanje iz ZDA v Slovenijo je drazje od klicanja ZDA iz Slovenije. V najboljsem primeru pa stane enako.

Hi,

Še najbolj prišparaš če se odločiš za COLLECT CALL..Pač pokličeš operaterja na cifri 9 ali 0 in poveš da bi rad klical international in poveš cifro in že govoriš z domačimi na njihove stroške ki pa niso dragi .1minuta tam okoli 50 sit.Sam prej doma povej da če bo ker po anglešk šprehu da sam rečejo YES in ste povezani.Ker operater vpraša unga ki ga kličeš ali sprejme klic.

Ciao

Simon 040-237-006

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close