Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Telefoniranje med vožnjo

Telefoniranje med vožnjo

Nisem Putin ali Obama, da bi morali mogoče pol ure predolgo čakati na dovoljenje za izstrelitev atomskega orožja.

Pijem in jem zelo redko, samo če je sopotnik, da mi drži in podaja zadeve. Kličem pa vedno pogosteje, ne vem zakaj… Brez zvezni pogovori, vsi bi lahko počakali. Zadnjič sem se zaradi tega dvakrat zmotila in narobe zavila, ker nisem bila zbrana in potem obračala.

Veliko vodenja in koordinacije opravim med vožnjo. V preteklosti sem poslušala veliko glasbe, vendar to je bilo za vožnje dolge 20 minut, pol ure. Ko pa preživiš v enem dnevu v avtu štiri ure, pa se še kako pozna, če ta čaš uporabiš “koristno”, ali zgolj poslušaš glasbo in uživaš v vožnji.

Jem in pijem ponavadi ne. Kakšno Mozart kuglo vtaknem v usta na kakšnem izhodu iz črpalke. PIjem izključno iz kakšne plastenke – vodo, če sem res zelo žejna, na kakšni ravni avtocesti, tako da se ne sekiram, če se kaj polije in imam uprte oči v cesto, in to potem ko sem že upočasnila vožnjo. Se ne dogaja pogosto. Včasih pa.

a dildov in pumpic za tiče pa med vožnjo ne uporabljate???

ups … samo nakladate o lastni jeb.lji.vosti ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Telefoniram prostoročno. Pogovor po telefonu ni nič bolj moteč od pogovora s sovoznikom, tako da te gonje proti telefoniranju ne razumem..
Na daljših vožnjah jem, pijem .. saj se pri teh stvareh razume, da se nič ne počne z obema rokama naenkrat.. kot tudi koleno sovoznice ne božam z obema rokama naenkrat 🙂

Sem ziv obup. Kaj telefoniranje, lol, eni se med voznjo redno prehranjujemo (pa s tem ne mislim na kaksno jabolko, lol), obcasno (pre)oblacimo, (redko sicer) zadovoljujemo sopotnico (ali obratno), ob tem pa se vsaj enkrat tedensko na maile odgovarjamo. Miltitasking champions, lol. Ja, je ze cas, da se popravimo…

Tistemu, ki telefonira med vožnjo, izpit vzet, brez možnosti povratka.

če ste taki hudi jacki, d amorate nujno teelfonirat med vožnjo, si pa ziher lahko kupite avto, ki ima not vgrajen telefon za prostoročno telefoniranje. Če si ga ne morete, pa niste dovolj visoko na prehranjevalni verigi in niste tako hudi biznismeni, da bi morali celo med vožnjo telefonirati.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

ko sem se imel sluzbo na terenu, ma ni da ni….sendvic, telefon, pijaca, cik,…, ko je bila sila skoraj vse naenkrat 🙂
zdaj sem po prehranjevalni lestvici zlezel toliko visoko, da sem si nabavil bt prostorocno napravo

si ga usral že na štartu … kako pa se vzame izpit takim, ki ga nimajo
pa zakaj bi ga vzeli sopotnikom

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Sranje, jaz sem prav ugotovila, da iščem informacije po spletu na telefonu med vožnjo. Bad bad me :))

Sranje bo takrat, ko bo nekdo povozil nedolžnega človeka na cesti, po možnosti kakega otroka, kot se je zgodilo pred nekaj dnevi. Deklica je umrla, čeprav je samo šla čez prehod za pešce.
Me prav zanima zgodba tiste voznice.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Deklica je umrla. Res je. In v vsakem primeru je to tragično. Vendar nihče ne vpraša ali pove kako je ta deklica prišla na prehod? Ali je prišla počasi, pogledala levo in desno in stopila na cesto. Ali je morda pritekla z vso ihto 2 m pred avto….
Marko, tvoje jebeno posploševanje prav ubija

Kakšno posploševanje? Kje pa ga vidiš, pa še jebeno po vrhu? :)) Kaj točno pa sem posplošil? Če bi ti povozil deklico, medtem ko si se igračkal s telefonom, verjemi, da se nikoli več ne bi, ne glede na to, kako je deklica pristala na prehodu.
Če se prav spomnim, je pisalo, da je na eni strani ceste bila vrsta avtov, ki so stali pred prehodom. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close