Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › telefon v WC

telefon v WC

Hčeri je zjutraj padel telefon v WC. Imela ga je v zadnjem žepu kavbojk. Dali smo ga sušit, ampak ti novi telefoni se sploh ne odpirajo, voda noter gre, ven pa težko. Kaj lahko naredimo? Kartico ven? Je sploh še kakšna šansa, da se usposobi? Koliko časa ga sušit?
Nimam pojma, ali je bila v WCju sama voda, ali tudi urin. Ima to kakšno vezo – sol namreč…

Takoj odpret telefon in baterijo ven, potem pa cim prej na servis v susilno komoro. Ce to ne pomaga, je cas za novega.

napačno je padlo v školko ☺

Za vsaj 24 ur ga zakoplite v riž.

Odpret in baterije ven vzet se pri tanovih ne da več. Dala sem ga nad razvlaževalec zraka in čakamo. Koliko časa, da poskusimo prižgat? Dam še v riž za 24 ur?

http://www.racunalniske-novice.com/triki/kako-resiti-mobilni-telefon-ce-vam-ta-pade-v-vodo.html

Da v riž (še bolje bi bilo v silica gel ampak tega najverjetneje nimate doma v zadostni količini, ga pa prodajajo mislim da v Conradu) za kak dan.

Če po riževi 24ur dolgi terapiji ne bo deloval, ga pelji na pooblaščeni servis.

Škoda, da ji ni padel v dr.ek, če še na wc ne more brez telefona.

Joj, no, zenska!
Na servis nesi takoj!
Kaksen riz in razvlazilec, lepo te prosim!
Telefon je treba cim prej temeljito posusiti! Ne vklapljaj! Lahko se scvre!

Hvala za zelo prijazno pripombo. Res je umestna. Je popolnoma neobičajna najstnica. Telefon uporablja enkrat na tri dni, takrat pa je šla od doma in ga je prej dala v žep, potem pa še skočila na WC. Mogoče je tudi celo zato pozabila nanj, ker ga tako poredko uporablja.
vsem ostalim pa prisrčna hvala za nasvete.

Pametnega telefona se ne da opreti če ti pade v vodo kaj naj naredim

Odgovor na objavo uporabnika
franci1958, 21.02.2022 ob 15:02

Pametnega telefona se ne da opreti če ti pade v vodo kaj naj naredim

Polulaj se na njega. Da si bo zapomnu.

V riž ga daj čez noč, da ga pridejo kitajci popravit ponoči.

Načeloma se da odpreti vse – potrebuješ samo specialno orodje in nekaj znanja.

Nesi na servis.

No, tale telefon je v vsakem primeru odslužil svoje, glede na datum prve objave:)

noja13, 21.02.2022 ob 15:56

No, tale telefon je v vsakem primeru odslužil svoje, glede na datum prve objave:)

franci sprašuje danes okrog 15h…

Kartico ven takoj. Potem pa v vrečo riža, tako da je telefon cel v rižu. Pustit ga noter en dan. Brez zajebancije, riž na sebe vleče vlago in lahko reši telefon. Tudi meni je enkrat tako padel v školjko in se ni več prižgal, po nasvetu mame sem ga dala takole v riž in je začel delovati. Deloval je potem še kar lep čas.

Riž, 21.02.2022 ob 16:30

Kartico ven takoj. Potem pa v vrečo riža, tako da je telefon cel v rižu. Pustit ga noter en dan. Brez zajebancije, riž na sebe vleče vlago in lahko reši telefon. Tudi meni je enkrat tako padel v školjko in se ni več prižgal, po nasvetu mame sem ga dala takole v riž in je začel delovati. Deloval je potem še kar lep čas.

Pa se zavedaš, da vsakič, ko si ga stisnila na uho, si imela kepo fekalij na ušesu? 🙂

In , ja, v žepu tudi.

. :

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close