telefon v WC
Hčeri je zjutraj padel telefon v WC. Imela ga je v zadnjem žepu kavbojk. Dali smo ga sušit, ampak ti novi telefoni se sploh ne odpirajo, voda noter gre, ven pa težko. Kaj lahko naredimo? Kartico ven? Je sploh še kakšna šansa, da se usposobi? Koliko časa ga sušit?
Nimam pojma, ali je bila v WCju sama voda, ali tudi urin. Ima to kakšno vezo – sol namreč…
http://www.racunalniske-novice.com/triki/kako-resiti-mobilni-telefon-ce-vam-ta-pade-v-vodo.html
Da v riž (še bolje bi bilo v silica gel ampak tega najverjetneje nimate doma v zadostni količini, ga pa prodajajo mislim da v Conradu) za kak dan.
Hvala za zelo prijazno pripombo. Res je umestna. Je popolnoma neobičajna najstnica. Telefon uporablja enkrat na tri dni, takrat pa je šla od doma in ga je prej dala v žep, potem pa še skočila na WC. Mogoče je tudi celo zato pozabila nanj, ker ga tako poredko uporablja.
vsem ostalim pa prisrčna hvala za nasvete.
Kartico ven takoj. Potem pa v vrečo riža, tako da je telefon cel v rižu. Pustit ga noter en dan. Brez zajebancije, riž na sebe vleče vlago in lahko reši telefon. Tudi meni je enkrat tako padel v školjko in se ni več prižgal, po nasvetu mame sem ga dala takole v riž in je začel delovati. Deloval je potem še kar lep čas.
Riž, 21.02.2022 ob 16:30
Kartico ven takoj. Potem pa v vrečo riža, tako da je telefon cel v rižu. Pustit ga noter en dan. Brez zajebancije, riž na sebe vleče vlago in lahko reši telefon. Tudi meni je enkrat tako padel v školjko in se ni več prižgal, po nasvetu mame sem ga dala takole v riž in je začel delovati. Deloval je potem še kar lep čas.
Pa se zavedaš, da vsakič, ko si ga stisnila na uho, si imela kepo fekalij na ušesu? 🙂
In , ja, v žepu tudi.
. :
Forum je zaprt za komentiranje.