Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style tekoči puder

tekoči puder

Živjo!

Na obrazu imam mastno kožo in začela sem ugotavljati, da je moja koža po nanosu tekočega pudra, čez nekaj časa še bolj mastna. Ali to pomeni, da ne uporabljam ustreznega pudra? Kateri puder bi mi svetovali in da bi bil tudi takšen, da bi prekril madeže, ki ostanejo po mozoljih. Ampak naj ta puder ne bo preveč profesionalen, ker bi ga rada imela za vsakdanjo uporabo.

Hvala in lep pozdrav!

Mojca živjo!

Najprej bi ti svetovala,da greš na nego obraza.Kajti na lepo negovano kožo je tudi puder(podlaga) videti lepše(sveže).Iz moje dolgoletne prakse pa lahko povem sledeče,tudi pri mastni koži uporabljam vlažilno kremo(losion-kanebo)ali pa od Mac-a(profesionalna linija)počakam,da se krema vpije in nato nanašam podlago,korektor….Nato je potrebno vse skupaj fiksirati s pudro v prahu.Teško svetujem katero znamko pudra naj si kupiš.Ponavadi svetujem,da punce stopijo do katere od naših drogerij kjer imajo prezentacije ličenja in tam vprašaš vizažistko.saj ti bo najbolje znala svetovati.Druga opcija pa je da pridete do mene in skupaj pogledava kakšen puder bi ti odgovarjal.

Lep pozdrav

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close