Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek TEGA NE RAZUMEM!!!

TEGA NE RAZUMEM!!!

Pustil me je on, kmalu imel drugo (ali me je pustil zaradi nje, ne vem, in me tudi ne zanima), jaz sem grozno trpela, sedaj, po enem letu pa končno prihajam k sebi. Vsake toliko časa si dopisujeva preko maila, čisto tako, kaj je novega, večinoma on piše prvi, jaz mu odgovorim. Drugače ga pustim čisto pri miru.

Ne dolgo nazaj, tako mimogrede napiše, da me pogreša. Jezi pa me to zato, ker mi je končno začel postajati všeč drug moški, s to izjavo pa je celoten proces porušil. Pa da ne bo pomote, ne želim si biti nazaj z njim, me je preveč razočaral.

Ne razumem pa takih izjav, kaj sploh hoče s tem doseči, ker vem, da z menoj ne bi bil več.

Hvala vam za odgovore.

Maja

To sicer ni ženski čvek, ampak upam, da fantje ne bojo preveč jezni, če se vmešam (temu se sicer zelo izogibam).

Zadeva je (po mojem) kristalno jasna. Tipu je verjetno prišlo na uho, ali pa je že kako opazil, da ti en postaja všeč. In bi zdaj trpel njegov moški ego. Saj to nima veze, da nista skupaj, pa da ima on drugo itd. Za tebe bi moral on biti edini in ti bi morala preostanek življenja preživeti v sozah in črnini, ker te je dal na čevelj. Aja, pa seveda v upanju, da se te kdaj usmili in se vrne. Ampak ker si ti, nehvaležnica grda, vrgla oko na drugega, je treba takoj zmešati štrene.

p.s.:
Ženske nismo glede tega nič boljše.

Ja, Jožica, glede tega egoizma se popolnoma strinjam, smo enaki tako ženske kot moški.
Da mu je pa kaj prišlo na uho, pa skoraj ni mogoče, ker nihče ne ve, niti niso bili vidni kakršnikoli znaki. Le njegov timing je bil zelo neustrezen.

Temu fantu je takrat očitno zapasala druga punca in te je pustil. Sedaj pa se mu tolaži po bivši punci (verjetno se je te malo že naveličal kot se je tebe takrat). Moj nasvet je , da ga ignoriraš in da se z njim sploh ne dopisuješ. Ker kot sem videl, si rabila dolgo časa, da si ga prebolela in če boš še enkrat z njim in ti bo storil isto kot takrat boš spet rabola dolgo časa kar se pa ne splača, saj ti leta ne smejo minevati v prebolevanju tega fanta, ni vredno.

po moje pa te res pogreša, ugotovil je namreč da z novo ni vse tako lepo in prav!!! po moje te hoče nazaj!!!
amapak NE DAJ SE!!!!! sedaj naj nastopi TVOJIH PET MINUT!!!!!

Čekira, če lahko sedi na dveh stolčkih.

V redu, ampak jaz sem njegova bivša, naj raje čekira take zadeve pri kašni drugi. Jaz pravim, ko je enkrat zveze konec, je konec. Res mi ni jasno, da bi pa po tolikem času (kot sem omenila, po 1 letu – to je pa že kar neko obdobje, a ne?; človek mi mislim, da te je že pozabil), ali imel tak namen, kot je omenil mr.Springer, ali kaj??!!!???? Ne vem pa, kako bi mu razložila, naj s takimi izjavami raje preneha; tudi jaz imam svoje življenje in naj to upošteva. Kolikokrat sem ga hotela (po razpadu zveze) poklicati, ga videti, ali mu tudi pisati preko maila, pa sem se premagala, čeprav me je trgalo navznoter. Vendar menim, če imaš nekoga rad, mu boš tudi pustil prosto pot, če bo hotel iti stran od tebe.

Maja

Se strinjam z Jozico

Ja Maja, potem pa se pač nehaj ukvarjati z njim, a ne??? Zakaj se toliko obremenjuješ s pomenom njegove izjave? Če ti to toliko pomeni, si pa pač ne dopisuj več z njim, da bo mir.

Ja imaš prav.

Če nebi bila več z njim nazaj, ne vem zakaj se sploh s takimi izjavmi obremenjuješ. Očitno pa le še nisi pozabila. Dokler te teke stvari vržejo iz tira, po mojem nimaš šans za kakšno novo resno zvezo.

Nikjer nisem omenila, da nisem pozabila, zagotovo pa vem , da res ne bi ponovno začela zveze s tem človekom. Tukaj je pač prevladal razum nad čustvi, pa čeprav se to le redko dogaja. Zato sem tudi bila do sedaj samska, ker drugače ne bi bilo fer niti do mene niti do novega partnerja.

Je pa res, da ta čustva, ki se sedaj prebujajo do nove simpatije, kažejo na to, da bivši fant vedno bolj tone v pozabo (pa čeprav sem mislila, da se to ne bo nikoli zgodilo – ja čas res naredi svoje).

Vprašanje pa sem zastavila s tem namenom, ker me res zanima, kaj bi se lahko dogajalo v glavi bivšega partnerja (tako mimogrede, psihologija človeka me je vedno zanimala, pa še bolj radovedne sorte sem :-))) ), saj mi je tako na veliko zatrjeval, sploh po koncu zveze, da midva res ne bi kot par funkcionirala, ( in ne glede na to, da sva se imela res rada), ker sva si preveč različna. Zato mi je sedaj čudno, da ima take izjave, ker če spoznaš, da ti človek karakterno ne ustreza, sploh pa tako močno, da si z njim ne predstavljaš prihodnosti, ga tudi pogrešaš ne več, saj imaš novega partnerja, ki bi ti naj ustrezal, če ne, “iščeš” naprej, ne pa, da se spet spomniš na bivšega partnerja. A je to samo meni nerazumljivo?

želim vam lep dan
Maja

Draga moja!

Vsi, ki so ti karkoli napisali so imeli prav! Z moškega stališča gledano, ki obvlada manipulacije in psihologijo žensk (vsaj malce) ti moram rečt, da si je tvoj bivši v veliki meri dopisoval s tabo, da bi te imel na stand byu, če bi te rabu za kako tisto strastno avanturico, ko se kje srečata ali pa če

se bi počutil osamljenega! A sta še po razdrtju vajine zveze imeli kaj spolnih kontaktov ali sta čisto odrezala fizični kontakt?

Jaz ti toplo priporočam, da se s tem njegovim pogrešam te ne obremnjuješ niti minuto več, ker ti bo postal ena sugestija v glavi, ki lahko postane ovira

v tvoji nadaljnem ljubezenskem življenju!

PS Ne dopisuj si več z njim, ker se bodo rane ki kot kaže, da niso povsem zaceljene hitro zacelile!

lp fresh

Fresh, kontakta nisva imela nobenega, tudi videla se nisva v tem času, kaj šele kakšen intimni kontakt.
Bom pa še naprej pridno delala na tem, da ga pozabim (ja, tudi na to njegovo izjavo!!!!!), čeprav priznam, me je le-ta čisto šokirala, ampak bo že.

Maja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close