Najdi forum

tee tree

Naročila sem si kremo od Justa tee tree.
Imam mozolje po hrbtu in dekolteju,kolikokrat na dan naj se namažem?enkrat dovolj?
Po kolikšnem času bodo spremembe?

krema ti ne bo pomagala, čeprav justova, spremeni prehrano

Zadnjič sem zasledila da pomaga proti mozoljem 🙁

Ali ima katera navodila za kaj se uporablja ta krema tee tree in krema materina dušica?
HVALA

Tea tree pomaga vendar ne od Justa. Oni kupujejo olje iz Avstralije ter ga rečijo. Kupi si originalno Tea Tree od Thursday Plantation. Sprobano oboje:)
LP

Just je larifari. Nimajo niit enega certifikata – mogoče razlog zakaj ne morejo biti v trgovini?

v bistvu sem hotela tole povedat:
površinsko pomaga, da se koža zaceli in dokaj hitro zaceli po mozolju, vendar ne pretiravat z njo, namaži tanek sloj

s spremembo prehrane, dovolj tekočine in gibanjem pa prideš do spoznanja, da krem sploh ne potrebuješ, ker nimaš več mozoljev:)

Predno ste vse pametne in šimfate, malo pomislite, kaj govorite.
Če Just ne bi pomagal, se ne bi toliko leta brez reklam obdržal na trgu, lepo vas prosim! Kje je kaka reklama po tv, v medijih? Nikjer, ker tega ne rabijo. Če vam ne ustreza, ga pač ne uporabljajte, ampak jaz takih poznam le malo, pa še ti so na določene stvari, ki jih izdelek vsebuje,alergični.

Najprej morate vedeti VZROK za mozolje – ni mozolj le mozolj! In ni kreme, ki bi VSEM pomagale za isto stvar – če bi bilo tako, bi bila 1 sama krema za rane, 1 sama proti glavobolu, ena sama proti …

Meni osebno je Justova sivka pomagala, ne tea tree, kolegici pa ravno tea tree .. Odvisno.

sej razumem, da prodajaš Just. Just se prodaja kot Amway. Bi pa res rada videla kakšno potrdilo o kvaliteti ki ga nikoli ne uspem dobiti zato tudi ne kupujem več Justa.

[/quote]

če bi se malo spoznala na kozmetiko, bi lahko vedela, da je mnogo takih firm, ki kupijo certifikate, just pa je očitno zadovoljen z zadovoljnimi strankami. me pa zanima, če vse maže s certifikati pomagajo? mene ne bo nič manj in nič več, če ne uporabljaš justa…

preberi si tukaj, za kaj se uporablja

[/quote]

če bi se malo spoznala na kozmetiko, bi lahko vedela, da je mnogo takih firm, ki kupijo certifikate, just pa je očitno zadovoljen z zadovoljnimi strankami. me pa zanima, če vse maže s certifikati pomagajo? mene ne bo nič manj in nič več, če ne uporabljaš justa…[/quote]

word!!

Meni ta tea tree pomaga, pa ga nimam od Justa, ampak je pa vseeno ok. Bistveno izboljšanje moje kože, pa drugih stvari (prehrana, gibanje, okolje…) nisem nič kaj spreminjala…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close