Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Tečaj za izdelovanje umetnih nohtov

Tečaj za izdelovanje umetnih nohtov

Oj punce!

Sem prvič na forumu, pa da vidim, če mi lahko kaj pomagate. Odločila sem se, da grem na tečaj za izdelovanje umetnih nohtov. Mislila sem, da je teh tečajev veliko. Včeraj sem sedala za računalnikom skoraj tri ure in našla samo tečaj od Jonca d.o.o., vendar je 260.000 SIT, pa od Ticcopi v Grosupljem, kjer je tečaj okrog 100.000 SIT in bo v decembru (me obvestijo). Prosila bi, če kaj veste o teh tečajih…Res bi rada veliko informacij, da se potem lahko lažje odločim.
Hvala že vnaprej

Poznam punco, ki je naredila tečaj v Ticcopiju. Blage veze nima o nohtih, pa je kao diplomo dobila,.. skratka niso jo naučili.

Iz kje pa si? Nekaj tečajev je še na štajerskem: Jaccop, Akzent, Catharine.
V Lj je še VISIO.

Jaz sem drugače iz Lavrice. Sem preverila za Visio, ampak oni samo prodajajo izdelke…Jasna, če boš slučajno izvedela še za kakšen tečaj (oz. firmo, ki izvaja tečaje), mi prosim sporoči. Res bi šla rada čimpreje na nek tečaj….

Sama sem se pogovarjala z Živo od Visio in dela tečaje!

Jasna, a je ta Visio na Savski cesti 5 v Ljubljani? Če je to to, jih bom jutri takoj poklicala. Hvala še enkrat

V centru Ledina. Živa ima tel. 041 214 487

amak trade iz lj.pri njih lahko delaš tečaje.jaz sem pri njih delala tečaj za nego naravnih nohtov,zdaj delam še za umetne nohte.s tem da tečaja ne plačam nič,ker delam pri njih na manikiri.

Sama sem tudi par let nazaj delala na manikiri. Koliko pa sedaj plačujejo? Takrat je bilo full malo in sem nehala.

še vedno plačujejo malo.ampak če ne bi imela veselja do tega dela,bi zdavnaj že nehala.

Sama imam tudi tečaj narejen za manikuro na AI akademiji in bi rada delala v merkatorju ali v city parku na manikuri .Zanima me koliko plačujejo.Hvala vam za odgovore.

Zakaj pa bi rada delala na manikiri city parku ali merkatorju? Pred 4 leti je bilo 400 sit na uro + stimulacija, ampak se več kot 550,00 ni dalo zaslužit. Poden!!!

Nekaj moram delat sam to je pa res podn

Ali nohte že delaš? Kako- umetne konice, šablona,.. Iz kje si?

plača na manikuri je 500sit na uro plus stimulacija,vendar več kot 55.000 se ne dobi.škoda a vztrajam ker obožujem to delo

Ali umetne nohte že delaš?

POZDRAVLJENA DEKLETA!!!

Sem “upadla” noter, ker sem opazila, da sem bila omenjena. :-))
Hvala za reklamo! :-))

Nekaj svežih informacij za glodanje pred skokom v 2007.

1. V Studio Visio IZVAJAMO tečaje! Cena je 120.000 sit (bomo že preračunali v EUR, če bo treba… 🙂 ), učite se na 5 modelih (konice-french, konice-mlečne, lepi nohti, pogriženi nohti, nail art). Tečaj se običajno raztegne na 1,5 meseca zaradi tega, ker si datume izbirate ve in vaši modeli… seveda lahko končamo tudi prej…. Vse podrobnosti seveda izveste na že omenjeni tel. št. 041 21 44 87.

2. Včasih smo sicer res bili na Savski 5, vendar smo se vmes preselili na Kotnikovo 5 v Ledina center. Na Savski nismo več, sem pa slišala da se nohti na tisti lokaciji še delajo… No, kakorkoli, TISTO NISMO MI!

3. Pri nas poleg tečaja dobite tudi ves potrebni material in to po super cenah!

4. Poleg vsega pa iščemo tudi pomoč za delo na Ljubljanski lokaciji. Gre za trgovino in salon obenem. Plačilo je 600 sit na uro + stimulacija (glede na promet, dodatek za malico, dodatek za urejene nohte, popust pri nabavi izdelkov!…) Če ste poštene, izdelujete lepe nohtke, potrebujete dodaten zaslužek in delate s takim veseljem, da ne bo niti ene reklamacije, potem me seveda lahko pokličete!

Želim vam vesel, srečen, zdrav in uspešen skok v novo leto, veliko lepih nohtkov, vmes pa si oglejte še našo galerijo na http://www.visio13.com.

Pozdravčki!!

Živa :-))

The beauty starts with nails :-)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close