Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računovodstvo tečaj računovodstva

tečaj računovodstva

je modoče kdo obiskoval tečaj računovodstva in je imel predavanja na centru cene štupar. In potem praktični del na gosposvetski v LJ?

Jaz sem istočasno obiskovala tečaj na CDI univerzum, so pa vsi pohvalili Štuparja, tudi predavateljica, ki je predavala na obeh lokacijah.

Jaz pa sem tudi obiskovala tečaj na CDI Univerzum, najprej osnovnega in potem še nadaljevalnega – zdaj pridno delam v računovodskem servisu in me vsi hvalijo, kolk znam :))) jst sm bla full zadovoljna in velik znanja odnesla – vsak se bo pa svoje odločil ane :))) mene je pri Štuparju odbil predvsem to, da tolk dolg traja (halo, 30 ur samo za davke!). jst sm pač rabla hitro pridobit znanje, ker me je čakala služba!

he he, podobno tudi jaz – najprej osnovno, zdaj pa še poglobljeno… 🙂

Upam, da se bo tudi končalo tako kor pri tebi – s fajn službo v računovodskem servisu 🙂

Lp

Halo, v 30 urah davke šele dobro spoznaš, kaj šele da bi znala kaj več!!

hotela sem smao vprašat kako je bilo na izpitu…

drugače je pa tu zelo zahtevno, tečaj pa traja 3 mesece, 3 x na teden…

Računovodkinja …
Davke lahko spoznaš veliko hitreje in se naučiš vseh nujnih zadev. Konec koncev je delo računovodkinje, da sledi vsem spremembam zakonodaje ves čas, predvsem vsem SRS (slovenski računovodski standard) … da pa lahko knjižiš, kontiraš, delaš plače in amortizacijo, bilanco, poslovne izzide, refundacije, ….. pa ne rabiš naredit doktorat iz davkov.
Kot sem napisala, jaz sem pridobila veliko znanja!
Če pa bi želela biti čisto in zgolj samo računovodkinja, pa ne bi obiskovala raznih usposabljanj, ampak bi se že pred končanjem svoje fakultete odločila za računovodsko smer!

zmer’vesela, a to si sla na tecaj racunovodstva ali knjigovodstva? ker na njihovi strani najdem samo usposabljanje za knjigovodska dela.
js tudi iscem en tecaj.. me zelo zanima racunovodstvo, in nekaj osnov ze mam – kolikor jih je tista 10ka na EF prnesla, sam nvem no, to pomoje v praksi nc ne pomaga :-/

Jaz sem šla na tečaj računovodstva pri AMBICIJ akademiji in moram reči, da je super in zelo praktično naravnan. Veliko se naučiš, saj bazira na primerih iz prakse. Priporočam ogled na njihovi spletni strani.

Jaz tudi priporočam ambicij akademijo. Nudijo res praktičen tečaj in res profesionalen in prijazen pristop do udeležencev. V času usposablanja se res veliko naučiš. Pa še izvajajo veliko drugih seminarjev in tečajev, pa tečaj poglobljenega računovodstva, tečaj davkov in še in še… tako da lahko pri njih še nadaljuješ usposabljanje kasneje…

Andrej

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close