TEČAJ LIČENJA
Pozdravljene,
Glede na povpraševanje na forumu sem se odločila, da bom 06.02.2004 organizirala tečaj ličenja na sedežu podjetja Orbico v Ljubljani.
Na tečaju kandidatke spoznajo osnove ličenja, kot so: izbor pravega odtenka pudra, korektura, senčenje oči, barvne zakonitosti, razlike v dnevnem make-upu, poslovnem, večernem itd.
Delavnica poteka od 16h do cca. 20h. Na tečaju lahko sodeluje maksimalno 6 tečajnic. Tako se lahko posvetim vsaki tečajnici posebej.
Na tečaju delamo z produkti blagovne znamke Max Factor in IsaDora, ki jih priskrbi podjetje Orbico.
Cena tečaja je 8900 SIT. Vse zainteresirane kandidatke naj mi pišejo na mail. Podrobno ponudbo vam pošljem po pošti.
Lep barvit pozdrav,
Nada
Rina,
če kliknete na napis Nada-Orbico ( poleg napisa avtor: ) se izpiše moj mail.
Pa vseeno: orbico.marketing@orbico.si
Lp Nada
Pozdravljena,
Tečaj ličenja bomo izvajali 13.05.2004 od 16h do 20h.
Pošljite mi mail na orbico.marketing@orbico.si, vam posredujem ponudbo lepotne delavnice.
Hvala in lep pozdrav
Nada
Pozdravljena,
najprej oprosti, ker si tako dolgo čakala na moj odgovor. Sem imela neke težave z računalnikom.
Glede tečajev v MB in okolici, se kar trudim , da bi nekaj izpeljala, pa mi čas enostavno ne dopušča. Žal takega tečaja ne morem stiščati v uro ali dve, ponoči pa ga tudi ne bomo imele.
Upam, da bo po novem letu kaj več “zraka ” in bo takrat.
LP J
Forum je zaprt za komentiranje.