Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Tečaj ličenja v Ljubljani

Tečaj ličenja v Ljubljani

Tri prijateljice bi se želel udeležiti tečaja ličenja nekje v Ljubljani. Ali ima kdo kakšno informacijo, če bo v bližnji prihodnosti v Lj. tak tečaj organiziran. V neki reviji sem zasledila oglas za tečaj ličenja s Katjo Fašnik in kozmetiko Oriflame. Ali ima katera kakšne izkušnje v zvezi s tem. Se splača udeležiti tega tečaja ? Oriflame se mi ne zdi ravno najbolj kvalitetna kozmetika.

Hvala za odgovore

Mogoče bo padla kakšna ponudba…

LP J

Živjo,

jaz sem bila z mamo na njenem tečaju. Jaz in mama uporabljava bolj Collistar in pa take znamke, k jih ne kupiš v kataloški prodaji,ker temu ne zaupam. Vseeno sva šli, ker me je ličila za poroko in sem vidla da punca obvlada. Kljub temu,da smo ličili z Oriflameom ima s seboj profesionalno paleto in dobro razloži kako se je treba naličiti,tako da Oriflame ni ovira.Važno je,da se ti naučiš naličiti se z vsem skupaj potem pa itak zbereš sama znamko kako.
Jaz sem preden sem se odločila za vizažista za poroko,sprobala pet vizažistk. Ne bom jih imenovala. Ona mi je je bila najbolj všeč,njen make up je bil pravzaprav edini,ki je bil všeč tudi mojmu dragemu,tako da jo toplo priporočam.Sicer ti paitak vse pove dejstvo,da moraš en mesec čakati na vrsto…to je pa adijo če mene kdo vpraša.

Gordana

Nič ni takega, da ne bi objavila tvojega odgovora, le nekj dni nisem imela časa za Forum. Zdaj pa je informacija tu.

LP Jadranka

Spoštovana dekleta!

V koliko se odločite za tečaj mejkapa ni potrebno toliko da se ozirate na blagovne znamke. Pomembna je oseba, ki izvaja tečaj. Konec koncev lahko prinesete svoje proizvode tudi zdraven. kar se Katje tiče ima zelo napredn tečaj in vam ga priporočam. lp iz obale tudi tebi Jadranka!

Živijo Evgen,
lepo, da se srečava tudi po tej poti!

LP J

Zanimam se za tečaj ličenja,ker pa sem prvič na tem forumu, ne vem kdo je Katja in kako bi jo lahko kontaktirala, prav tako bi odšla na tečaj ličenja k ga. Jadranki.

Se da morda dobit kakšen kontaktni mobitel?

LP

******************************** Srce ima razum, ki ga razum ne pozna... Pomagajmo jim: http://www.zavetisce-horjul.net/ ********************************

Pozdravljena Mel,

dobrodošla na forumu. G. Katja je odlična vizažistka, ki organizira tudi tečaje ličenja v sodelovanju, mislim da, z kozmetiko Oriflame. Žal njene telefonske št. nimam, sem pa sigurna da se bo našla kakšna “forumovka” ki jo bo posredovala.
Jaz žal poleg vseh obveznosti ne utegnem več organizirati takih tečajev. Če pa se mi bo čas kdaj sprostil in bom zopet delala tudi tečaje, boste na forumu to tudi izvedele.

Jadranka

Telefonska št. Katje Fašink je 031 691 753.
Mel, če boš v iskalnik najdi.si vnesla njen ime in priimek, ti bo vrnilo nekaj strani, kjer boš lahko kaj več izvedela o tečaju, ki ga izvaja.

Lp M.

Spoštovane mlade dam v sklopu Stevo frizerske hiše organiziramo tudi tečaje make up-a.naslednji tečaj imamo 24.04.05 vljudno vabljene.Za nadaljne informacije pokličite 01 431 51 38.lep pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close