Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Tebi v spomin

Tebi v spomin

Že dolgo je ko sem slišala tvoj glas.

Kdaj pa kdaj me nekaj spomni nate in na besede, ki sva si jih izmenjala. Na trenutke ki sva jih skupaj preživela.

Še vedno mi ni jasno kaj sem storila, da sem si zaslužila biti tako grdo obravnavana s tvoje smeri. Da si nisem zaslužila pojasnila kaj resnično je med nama… Enkrat sem bila zate vse. Spet drugič nič.

Kdo bi vedel kaj se je dogajalo v tvoji skrivnostni glavi, nikoli ne bom izvedela. Ne obžalujem, kvečjemu hvala, me je spremenilo na bolje.

Na nek način te pogrešam, čeprav te v resnici nikoli nisem imela. Pogrešam idejo o tebi, ki je bila zasnovana le na moji lažni predstavi o tebi.

Nasvidenje kjerkoli že si, upam da si srečen. Za razliko od tebe ti želim vseeno le najboljše.

Ona

Žuža???

Ni žuza.

Podobno dala čez. Nimaš kej, ženske si rade naredimo utvare tam kjer jih ni. Njim je vazn da je picka na voljo! Lahko si ti prekrasen karakter ženske, prava dobricina ampak žal njim je vseeno.

Upam da čimprej prebolis.

Jaz se vedno kdaj upam da ga vidim, srce nekako zaigra ob tej misli ali pa da pokliče in povabi na kavo. Ampak pamet pa ve kam sodim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close