Te nadležne dlake pod nosom – brčice!!!
Živjo, punce!
Nujno rabim vašo pomoč. Že nekaj časa sem se odločala, da bi si odrstranila dlačice pod nosom. Nikoli jih sicer nisem imela veliko, ampak vseeno se je videlo, da imam brčice-še posebej ob straneh, kar me je zelo motilo.
Zbrala sem pogum in jih odstranila z depilacijsko kremo – ampak kljub temu, da sem upoštevala navodila, sem bila vsa flekasta-izpuščajčki, mazoljči – še bolj grozno kot prej!! Sem zamenjala že 3 kreme pa je po vsaki tako, ker imam očitno tako občutljivo kožo – kaj naj naredim?!?! S tem, da moram povedati, da dlačice zrastejo nazaj po dveh, treh dneh in jih je po enem tednu spet treba odstranjevati … Ker so zelo tanke in drobne se bojim, da laserska odstranitev ne pride v poštev, z voskom si pa sploh ne upam, ker bom mela pa še bolj rdeč – že po nogah imam z odstranevanjem z voskom redeč in potem vse modro – groza!!!
Katero kremo priporočate – pomagajte prosim!!
Živjo
Moja mami ima iste “probleme,” zato se je že v preteklosti posluževala britvice, voska, depilacijskih krem, ki so se ji isto pojavili fleki….
Pred tremi leti pa smo ji kupili za rojstni dan bon za odsranitev dlak v kozmetičnem salonu. Peljala sem jo jaz in tako videla kako tam to delajo.
Svetujem ti, da ti kupiš trake z manljevim oljem, da narežeš na male končke, podrgneš konček med dlanema in daš na dlake in potem potegneš dol v kontra smeri, kot rastejo.
Ta metoda ni trajna, ampak drži za skoraj mesec in potegne tudi najmanjše dlake ven, ki še niso vidne z prostim očesom.
Trajnega uspešnega odstranjevanja tega pa tako ni – še lasersko ne, čeprav je drago in tudi nezdravo!
Lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.