Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tattoo

Tattoo

Zadnja leta se poigravam z mislijo o tattoo-ju, motiv že imam izbran, le mesta na telesu še ne. Najbolj mi je všeč č-b motiv drevesa na strani prsnega koša. A so še komu všeč tattooji, ima kakšnega oz. razmišlja o tem?

Meni je to na ženskah neestetsko, tako kot so si v JNA vojski včasih moški na zgornji del roke dali nekaj vkracat.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Na sebi nimam še nobenega, niti me ni nikoli zamikalo da bi ga imela, čeprav tu pa tam kakšnega pogledam na moškem ali ženski, toda zelo težko da bi se zanj odločila, predvidevam da bi imela občutek, da sem zaznamovala z nečim brez potrebe/nuje. Piercing mi je ravno tako nezanimiv. Najlepše je videti čista in zdrava ter nezaznamovana koža 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Meni so pa všeč, na ženskah so mi lepi taki manjši (npr. na roki med palcem in kazalcem, na boku, ali na lopatici), pri tipih pa tud kak večji npr. na mečih ali na roki. Nisem pa nek fan piercingov, razen enim tipom noro paše piercing v obrvi. To mi je pa res tolk sexy 😀

Faunus, jaz te podpiram. Povej pol, če ful boli 😀

Meni tatooji niso všeč, ne na moškem in ne na ženski. Še manj pa piercingi. Pa kar pogosto vidim kakšno mlado punco, predvsem v Ljubljani, z uhančkom na nosu, v obrvi, v bradi, celo na jeziku ipd. Ne moti me pa, če si najstnice “nalepijo” na kožo tisti tatoo, ki se spere, tko mal za hec.

Sploh pa so zanimivi primeri, ko “na smrt zaljubljeni” tetovirajo ime ljubljene osebe, potem pa se razidejo :)). Kako je z odstranjevanjem tatooja? Verjetno se tudi naveličaš določenega tatooja. Kakšne so možne komplikacije pri tetoviranju? Si kaj vprašal?

Čeprav, kaj takega pa recimo ni nice… 😀

[img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/548348_10151003659489826_1904307138_n.jpg[/img]

Zanimiv je tudi izbor kopalk. :))

Model, barva…? zakaj? :))

Oboje. Saj zato ima napis “forever 18” tudi glede modela in barve kopalk. Njej bi bolj pristajale enodelne, pa ne mislim tiste športne Speedo. :)) Kikica, boš tudi ti, glede na tvoj nick, forever 21? :))

Meni so na ženskah zelo všeč tattoo-ji, ampak ne ravno “tramp stamp”, teh ne prenesem. Tudi glede motivov sem zelo izbirčen, ker mi kakšne pismenke ali kaj podobnega sploh ne potegne. Rad imam, da človek skrbno izbere motiv, ki je bolj intimne narave in ga na nek način predstavi. Glede komplikacij in podobnega nisem spraševal, ker sem bolj “do now, ask later”-kind of guy. Nasploh na ceno ne bom gledal in bom šel nekomu, ki ve kaj počne.
Sicer pa imam v načrtu še nekaj časa počakati, da se dokončno odločim glede končne oblike in da vidim, če me bo s časom minilo. Baje je najbolje, če si nekaj let želiš točno določen motiv, ker potem te ne mine kar tako, ko si ga enkrat narediš.

Kakšen manjši tatto mi je všeč, bodisi na moškem ali ženski. Sama pa nimam ne želje ne potrebe biti ‘ožigosana’ for a life time.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

+ trenutno imam pa bolj naravne tattooje – brazgotine, ko se mi še poznajo sledovi kakšnih poškodb 🙂

Antilopa, ja verjetno res, čeprav meni je čisto vseeno kake kopalke ma kdo, zarad mene je lahk tud brez če mu paše :)) Kikica21 bo v uporabi do konc decembra, pol se bom pa verjetno mogla updejtat v Kikico22 😀 forever 21 ne bo šlo :))

Faunus, kako pa tebe predstavi drevo?

Ti vsaj niso za vedno, upam 🙂

Ti vsaj niso za vedno, upam :)[/quote]
Nekatere upam da so, da me bodo za vedno spomnile na določene neumnosti -> saj veš, v stilu “jaz imam pa dobro idejo, glej!” 🙂 Sicer pa moški morajo biti malo zaznamovani 🙂

Brazgotine..nanje sem povsem pozabila, jih imam kar nekaj po rokah in nogah, šport pač terja svoj davek. Nikakor pa teh “značk” ne enačim s tatoo-ji, saj so mnogo manj opazne in delujejo dokaj naravno za razliko od “biti trajno porisan”.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

S tatooji je podobno , kot z našim razmišljanjem. Z leti in s časom se spreminja. To, kar smo nekoč mislili, da je pametno, se nam danes zdi neumno. Tako jaz gledam na to. Pa prav tako ne maram karkoli nenaravnega v svojem telesu.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In zdaj si moral napisat tudi v to temo samo zato, da vesoljni mon ve, da ti ne maraš tattoojev. ker ti si absolutno merilo za vse.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

In zdaj si moral napisat tudi v to temo samo zato, da vesoljni mon ve, da ti ne maraš tattoojev. ker ti si absolutno merilo za vse.[/quote]
Sem res? Vau! To pa res ne vem, če je pošteno za vse. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Imam tattoo, dala sem si ga delati par let nazaj, že zrela. Če bi mi kdo predlagal tetoviranje 10 let nazaj, bi ga pogledala kot da je padel z lune. Danes razmišljam, da si dam še kakšnega. Je pa res – ni neka brezvezna slika, ki jo ima pol človeštva. To je moj unikat.

Bi mela. Tudi na drugih mi je všeč. Nekateri ga imajo na zadnjem delu vratu, največ na lopatici pa na gležnju (au, tam mora bolet!), ena kolegica si ga je v Berlinu dala narest na notranjo stran laketi, osebni motiv. Jaz bi si ga dala na palec. Nožni. Oz. od palca na nart.

Če bi ga imel partner kje, bi nonstop božala tisto mesto (in tudi sem, ko sem hodila s “porisancem”). Niso mi pa všeč tisti ogromni, bogati, ala orlova krila ali pa kičast vrtnice, delfinčki, srčki, cela roka porisana, to mi je grdo.

Treba pazit, kam si ga daš narest, recimo trebuh no go, ker ko se zrediš, se razširi tudi tatu in verjamem, da takrat ni prav nič privlačen. Sicer pa, če ga imaš na hrbtu, se ga ne naveličaš, saj ga ne vidiš prav pogosto 😉

Jaz ravno iščem kakšnega primernega mojstra, ki bi mu zaupal okrasitev mojih rok. Hočem, da so tetovaže velike in lepe. Zaželjeno je tudi, da je tetovator umetniška duša, ker bi mu pri oblikovanju podob pustil malo njegove domišljije. Tisto, d ajaz zberem sliko in mu rečem..to mi daj gor..mi je brezveze.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jaz imam tudi enega in mi je všeč 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close