Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tattoo-ji

Tattoo-ji

In kaj bi mi ti narisal? Radovedna sem. :)[/quote]

Jaz samo z ustnicami rišem, ponavadi na vrat. Anitilope imate dolge vratove ,a ne?
Tako da ne bo menda problema najti pravi kotiče? hehe :)))[/quote]

Kaj pa vem, ne bi se rada Katenjki zamerila. 🙂 Čutim, da sta si usojena.

Jaz samo z ustnicami rišem, ponavadi na vrat. Anitilope imate dolge vratove ,a ne?

Kaj pa vem, ne bi se rada Katenjki zamerila. 🙂 Čutim, da sta si usojena.[/quote]

Mah, najini usodi s Katenjko se razhajata. Boš ogledala v astrološko karto, kaj pa kaže dvojčkom in levinjam? Tudi nekaj zafrkavajo te zvezde, a ne? hehe 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

In kaj bi mi ti narisal? Radovedna sem. :)[/quote]

Matjažko, tisto so žirafe.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Matjažko, tisto so žirafe.[/quote]

Jaz si tole žirafo nekako takole predstavljam:
[img]http://farm5.staticflickr.com/4147/5067409385_95a8b3bdb8_z.jpg[/img]
Imate kaj primerkov te sorte žiraf pri vas? :))

PS: Ima me, da bi ji vse vratne žile pregriznil. Ne vem, od kod mi ta agresija? :)))

žirafe pustite pri miru ☻ .. te so mokre sanje pivopivcev za naslednje življenje — da hladno pivo v poletni vročini vsaj nekaj časa teče po grlu ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

No, jaz vem od kod izvira vsa tvoja agresija :)))

Dobro vnovčena tetovaža

Rick Genest

Slovenskih podjetij je veliko, samo vprašanje je, če so uspešna. :)))

Ne gre za to, kar smo napisali Margot, NM-3w in jaz, tako mnenje ima precej strokovnjakov, ki se ukvarjajo s poslovnim bontonom in oni so preučevali psihologijo na delovnem mestu.[/quote]
Danes je že vsak lahko strokovnjak, ki potegne nekaj dodatnega keša od drugih. Mi jim zaupamo, potem se pa bunimo kakšno “zmaterializirano” stanje imamo v družbi. Kdo bi to razumel.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Slovenskih podjetij je veliko, samo vprašanje je, če so uspešna. :)))

Ne gre za to, kar smo napisali Margot, NM-3w in jaz, tako mnenje ima precej strokovnjakov, ki se ukvarjajo s poslovnim bontonom in oni so preučevali psihologijo na delovnem mestu.[/quote]
me zanima kako bi vsi “svobodomiselni” pogledali, ko bi jih na bencinski pričakal/a kot klošar/ka oblečena oseba ☺

še gospe na WC_jih imajo svoj kodeks oblačenja — ker se pač srečujejo z “javnostjo”

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Pa menda nisi ti kaj jezna name? :/

V bistvu si sama začela povezovat oblačenje in tetoviranje v tej temi:
Jaz se strinjam s tabo, sem samo dodal da je oblačenje in tet. posledica našega razmišljanja in ne obratno in glede na to, da so nekateri imeli pomisleke, da je to staromodno razmišljanje, če delodajalec ne bi hotel zaposliti potetovirane, neprimerno oblečene osebe, sem si dovolil (hudomušno?) pripomnit kako si sama oblečena glede na tvoj (“staromoden”?) način razmišljanja. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Takšni ljudje iščejo pozornost! To je pretiravanje! Ne pa kakšna majhna tetovaža na kakšnem delu telesa. Pri nekaterih tattoo izgleda prav zanimivo in lepo. Vsi smo si različni in imamo različne poglede na različne stvari. Tisti, ki ste tako žaljivo pisali o osebah, ki imajo tattoo, imate očitno težave s samim sabo. Če vam ni všeč, lahko to poveste s temi besedami, ne pa, da se spuščate na tako nizek nivo. Me prav zanima kakšne komplekse zdravite s tem, ko ponižujete druge? Če jih ne bi imeli, bi ne bili taki.

ampak globokega tatuja nad možgani ali pa pirsinga skozi možgane … si pa nihče še ni privoščil … toliko o pripadnosti kultu ☺

Takšni ljudje iščejo pozornost! To je pretiravanje! Ne pa kakšna majhna tetovaža na kakšnem delu telesa. Pri nekaterih tattoo izgleda prav zanimivo in lepo. Vsi smo si različni in imamo različne poglede na različne stvari. Tisti, ki ste tako žaljivo pisali o osebah, ki imajo tattoo, imate očitno težave s samim sabo. Če vam ni všeč, lahko to poveste s temi besedami, ne pa, da se spuščate na tako nizek nivo. Me prav zanima kakšne komplekse zdravite s tem, ko ponižujete druge? Če jih ne bi imeli, bi ne bili taki.[/quote]

On ni iskal pozornosti ampak priložnost za zaslužek. Moral je pretiravati, kajti z enim tatjučkom ali dvem mu ne bi uspelo. Biti ali ne biti tetoviran je po moje prav brezvezno vprašanje. V teh časih je treba biti predvsem iznajdljiv.

v tvojem primeru pa zadosti voljna, ker te že pajčevina tišči ☺

v tvojem primeru pa zadosti voljna, ker te že pajčevina tišči ☺[/quote]

Pozabil si omeniti ekonom lonce. Kaj ti je danes?

Kljub vašemu prepucavanju, ki je mimogrede čisto zašlo, bom povedal svoje mnenje čist na prvotno vprašanje.
Ja tatoojčki so mi všeč, kakšen luštkan majčken, barven ali črnobel, le da ni na preveč vidnem mestu.
Isto mi je všeč piercing v popku, ali kakšna verižica na gležnju…
Tud proti trem uhančkom v ušesu nimam nič, ali kakšna luštkana pikica na nosu…

So pa exstremi neke rinčke v obrveh, ustnicah, nosovih…. ali tetovaže na obrazu…
Če komu paše si obraz ali telo doživljensko spremenit… ok njegov problem. Men pač to ni všeč in tud s takšno bejbo ne bi želel imet razmerja. Ampak ne zarad njenega početja, še enkrat to je njena izbira, ampak preprosto, ker mi ne bi bila všeč…

Podpis!

Jaz imam tudi enega, pa sem si ga dala naredit med 30 in 40 letom starosti. Vesela, da ga imam, verjetno ni moj zadnji in ni nek ogromen, viden je le poleti. Premišljeno dejanje. In velik pomen.
Glede na to da imam v službi s slabo plačo kodeks oblačenja (ne smem imeti preveč odprtih sandal, prekratkih kril, kavbojke komaj dovoljene, nikakor pa imet naramnic), ne bodo niti vedeli za tatto, kakšen in kje je.

Če se zgodi, da spet kdaj spoznam moškega, ki bi mogoče šel v vezo, pa zradi tega nebi, ja ni lahko rečt prav, pa nič, ker čustva bolijo. Ampak ok mogoče mu res tako zelo ni všeč, ali pa me ni vreden, ali pa je to voda na mlin mogoče že njegovi predhodni odločitvi, da nebi bil z mano.

Eno so lepi, sexi, okusni tatoojčki na premišljenih izbranih mestih telesa, tematika niti ni pomembna niti njih namen.
Uhnčki in prstani, celo dolgi nohti s poslikavami so postali čisto sprejemljivi tudi za delodajalce, pa minike in ne vem kako pisane nogavice.. vse to je več ali manj sprejemljivo z rahlimi odstopanji…
Ampak neke čiroki frizure, pankerska garderoba, tatuji na 90% kože pač še ne. Morda kdaj v prihodnosti…
Vse kar je nekak okusno in lepo širšemu krogu je pač sprejeto, extremi pa nikoli niso bili.

Na razpis za delovno mesto se prijavita dva kandidata. enakaizobrazba, spol, starost bla bla. Le da en pride v obleki in deluje urejeno, drugi pa ima glavo v tatoojih in 27 uhančkov in piercingov…
Koga bodo sprejeli v službo?

Tako pač je, če hočeš izstopat moraš sprejet tudi posledice.

Drugače pa ja… obožujem kakšen tatujček na ženskem telesu… mnjami, tudi dva ali tri, le da niso vidni čisto vsakomur… na morju pa itak težko je že karkoli skritega 🙂

Kakšno službo?
Delo na blagajni, okencu v banki, na recepciji, turistični vodič, mesar, ki zadaj razkosava meso, večerno čiščenje pisarn, v prodajalni s piercingi, tattoo studio?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kakšno službo?
Delo na blagajni, okencu v banki, na recepciji, turistični vodič, mesar, ki zadaj razkosava meso, večerno čiščenje pisarn, v prodajalni s piercingi, tattoo studio?[/quote]
v mehanično delavnico bi pasal tak tip ☺ … sploh povsod, kjer je obvezna delovna obleka/pajac ☺ … in jasno povsod, kjer se človek ob delu tudi umaže ☺☺ — taki tipi so zelo pripravni, ročno spretni …

Tako neumne debate pa že dolgo nisem imela priložnosti prebirati.
Od kod vi ljudje prihajate? Vse zgoraj opisano je posledica umske omejenosti.
Tisti, ki se izraža skozi tetovaže ni drugačne od vas. Moj bog, kako žalostno je prebirat vaša mnenja in dojemati omejenost ljudi.
Ko zboliš in ti življenje rešuje vidno tetoviran zdravnik ali zdravnica?
Ko se ti na cesti pokvari avto in je edini, ki ti ustavi bradat in tetoviran bajker?
Ko slišiš tisto akustično pesem, ki jo igra dolgolasi, tetovirani kitarist?
Ko tista grozna tetovirana punca pomaga tvoji mami da vstane?
Prazni ste ljudje..žalostno!

Ja, predsodki so huda reč…

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

Vivi, odlično povedano!!!

Zakaj pa potem potreba po tetovaži, če ne želi biti drugačen od nas ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close