Tattoo-ji
Od kdaj pa je oblačenje neločljivo povezano s tetoviranjem? Poznam kar nekaj žensk, ki se super oblačijo, pa nimajo nobene tetovaže. In, če ne odobravam tetoviranja sem staromodna?
On_, ne vem zakaj trapasta pripomba o dolgem krilu in črtastem puloverju? Če so tebi všeč ženske, ki so porisane kot avtocesta, je to tvoj okus in problem.
Od kdaj pa je oblačenje neločljivo povezano s tetoviranjem? Poznam kar nekaj žensk, ki se super oblačijo, pa nimajo nobene tetovaže. In, če ne odobravam tetoviranja sem staromodna?
On_, ne vem zakaj trapasta pripomba o dolgem krilu in črtastem puloverju? Če so tebi všeč ženske, ki so porisane kot avtocesta, je to tvoj okus in problem.[/quote]
Nisi staromodna. Meni so tatooji sicer všeč, ampak majhni, skoraj neopazni.
Verjamem, da so tvoje kiklce prav lepe…
Ha, ha, ha,… ja, čisto normalna družina 🙂
To razmišljanje o zaposlovanju drugačnih je čisto mimo. Sama mislim, da smo ljudje, ki smo drugačni na zunaj, drugačni tudi znotraj.. nimamo nekih zavor v glavi, da moramo človeka NUJNO presoditi po tem kako zgleda, kako je oblečen in če ima konvencionalno frizuro.. Takim pač manjka poguma ali pa domišljije.. Skratka, se bojijo stopiti ven iz družbenega okvirja, ker nimajo jajc, da se spopadejo s svetom.
Upam samo, da ne boste en dan odprli zjutraj oči, ugotovili, da ste stari 70 let in ste zamudili čisto vse veselje v življenju!!!
Zanimivo je, da so tisti, ki se smatrajo za liberalne, najbolj skočili v luft zaradi mnenja, ki so ga napisali domnevno staromodni. Še enkrat pravim – če bi bila sama šef imam pravico izbrati delavca po svojem lastnem prepričanju. Zato pa so razgovori za službo. Če teh ne bi bilo, bi se delodajalec lahko odločil že na podlagi pisne vloge. Zakaj imajo določeni poklici uniforme, toge (sodniki, državni tožilci, državni pravobranilci, odvetniki)? Zaradi tega, da bi že sam zunanji izgled dajal neko avtoriteto. Kako bi gledali na določeno banko, če bi se po njej sprehajali bančni uslužbenci v kapri hlačah, japonkah ali natikačih, z globokimi dekolteji, s preluknjanim nosom ipd.?
Saj jaz mislim tiste za okenci, za ostale me ne zanima. Pri tebi se pa vidi, da ne preneseš drugačnega mnenja. Bodi potetovirana ali ne, to je tvoja stvar, moja pa je, kaj je meni všeč. Oseba se za tetoviranje odloči zato, ker ima določen značaj in ne kar tako. To pomeni, da značaj te osebe ni kompatibilen z mojim, kar pa ne pomeni, da je ta oseba slaba. Lahko je čisto v redu. Če bi se 99 % ljudi tetoviralo, bi bila jaz med tistimi, ki se ne bi, ker mi to ni všeč.
No, tukaj moram absolutno podpreti antilopo, ker imajo navodila oziroma se to imenujejo priporočila za oblačenje jasno opredeljena v mnogih podjetjih in veljajo za različna delovna mesta in ne samo na npr. okencih pri poslovanju s strankami.
In beseda je meso postala 🙂
za mlečnozobce za začetek:
On_, ne vem zakaj trapasta pripomba o dolgem krilu in črtastem puloverju? Če so tebi všeč ženske, ki so porisane kot avtocesta, je to tvoj okus in problem.[/quote]
Antilopa, za moške delodajalce te naj ne skrbi , s tatujem ali brez njega, samo da je mlada, lepe noge, čvrsta …. :- lepo te prosim, tatu, da bi ga zmotil? :)))
Antilopa, za moške delodajalce te naj ne skrbi , s tatujem ali brez njega, samo da je mlada, lepe noge, čvrsta …. :- lepo te prosim, tatu, da bi ga zmotil? :)))[/quote]
Matjažko, govori se, da si bo Katenjka dala vtetovirati tvoje ime na levo ramo. Lahko ji še preprečiš in ji predlagaš kakšno bolj erotično mesto za tetovažo. :))
Antilopa, za moške delodajalce te naj ne skrbi , s tatujem ali brez njega, samo da je mlada, lepe noge, čvrsta …. :- lepo te prosim, tatu, da bi ga zmotil? :)))[/quote]
Matjažko, govori se, da si bo Katenjka dala vtetovirati tvoje ime na levo ramo. Lahko ji še preprečiš in ji predlagaš kakšno bolj erotično mesto za tetovažo. :))[/quote]
Tebi bi tudi pasal kak tatujček, Antilopa. 🙂
Ojoj, takšnih tatujev pa jaz ne delam, saj se štempljanje ne šteje pod umetnost.[/quote]
In kaj bi mi ti narisal? Radovedna sem. :)[/quote]
Jaz samo z ustnicami rišem, ponavadi na vrat. Anitilope imate dolge vratove ,a ne?
Tako da ne bo menda problema najti pravi kotiče? hehe :)))
Forum je zaprt za komentiranje.