Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tattoo-ji

Tattoo-ji

newsflash: sem moški in te obveščam, da smo vsi moški lahki….. le redki, ga ne bi namočili v tetovirano ritkico…for fun varianta – le redki, bi te pa imeli za partnerko

Moja sanjska ženska je natur.[/quote]
Pohvalno. Si eden redkih, zelo redkih.

No, posploševat pa ne rabiš. Nismo vsi ravno tako lahki, kot si zdaj napisal. Ne zavajaj punc. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tashq, ne me narobe razumet – I’d totally fuck you, probably… men je to cool – to je kot voznja z Go-kartom – sam za vsakodnevno uporabo preferiram pac normale avto 🙂

http in Marko, vama odgovorim skupaj:
nihče mi še ni rekel takih stvari, kot sem jih dons slišala tukaj samo zato, ker imam tatu. da sem lahka, kurba, nezmožna dobiti službo, iz delavskega razreda, bla bla… in to samo zato, ker imam tatu? super! ne sodi knjige po platnicah.
Robi je eden tistih moških, ki ne bi nategnil ženske s tatujem, samo zato, ker ga ima in naj bi bila zaradi tega lahka.
imela sem partnerje (govorim o resnih partnerjih) pa mi nihče ni omenil tatuja. tudi tatuja nisem nikoli uporabljala za dobivanje tipa. saj pravim, da se ga ne opazi takoj. ena kolegica mi je šele pred kratkim rekla, ko je opazila: a ti maš pa tatu? pa se poznava že nekaj let. tipi so pa prišli zaradi mene, ne zaradi tatuja.

http, če imaš fetiš na sex s tatujem, potem jaz nisem zate.
se ne spomnim položaja, v katerem bi me seksom videl moj tatu.

bi se ga že skupaj spomnila, nič bat… da bi zažarel, ko bi bil namazan ….. sicer pa nimam fetiš na sex s potetoviranimi ženskami… sem ženskar, in pač vzamem kar mi je vseč in kar dobim 🙂 s tattoojem ali brez 🙂

Lepo!

Joj, s kakšnimi se eni obremenjujete… pa vse to zaradi enega tatujčka.:)

p.s.

Mislim, če res postaviš kandidatu za službo to vprašanje je to nezakonito… to pa upam, da veš?:)))[/quote]

marsikaj je nezakonito – pa vseeno to ne pomeni, da vzames osebo, ki je potencialno problematicna… potencial za problematiko so sicer iz socialnega vidika tudi zenske z malimi otroki – zenske, mlade zenske, ki sicer se nimajo otrok ampak niso 100% fokusirane na kariero – pa se marsikaj bi se dalo nasteti, kako je ta filter nastavljen… zal, ampak resnicno[/quote]

Naslednjič še malo razširi anketni vprašalnik, tako da vprašaš, kako imajo ženske urejeno “spodnjo frizuro”, če imajo samo na črtico, je to vsekakor že preveč drzno, kar jo lahko resno omejuje pri delu. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jaz ti nisem rekel, da si lahka (lahko mi pa citiraš), celo mislim, da tatto sam po sebi ne predstavlja tega. To bi bil zelo grd predsodek.
Menim, da je tatto, ki si ga je nekdo v mladosti izdelal enako, kot moja izkušnja s cigareti. Sem bil še otrok, pokadil pa sem jih vsaj 5 naenkrat, potem bruhal ni se jih nikoli več dotaknil. Človek pač poskusi to, kar vsi delajo. To pa še ne pomeni, da je enak, kot tisti, ki to delajo redno in z veseljem. Niti ne pomeni, da ni enak (po čem pa sploh primerjamo ljudi?). Takšno ocenjevanje ljudi je zame povsem nesmiselno in nepravično. Vsak mora dobit priložnost.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ne, Marko, nisi. oprosti, če si dobil tak občutek.
prvi del mojega sestavka je bil za http (in ostale,ki mečejo vse tetovirane v isti koš; so vse blondinke tudi blond?:)), drugi del o “mojih izkušnjah” pa je bil zate, ker si vprašal zanje.
ok?:)

Meni je lepo oblikovano telo že samo po sebi okras…Kar se pa »žigosanj« tiče, stvar posameznika/posameznice, čeprav priznam, da ne razumem oziroma se mi bolj smešno zdi tako navdušenje, potreba, želja, da si nekateri po rokah izpisujejo imena svojih otrok, žene, mož, fanta, punce, hišnih ljubljenčkov… 😀

Kakšni govedarji ste!!! Pa ne morem verjet, da smo v 21. stoletju!!!!

Visoki sloj?? Poslovneži?? Modra kri?? ?!?!?!?!

Eko! Imam 6 piercingov in 4 tattooje in še jih bom šla delat. In zdej??? Sem magistra strojništva, mam svojo hišo, flat na Lošinju in hud avto!

Aja.. Mami je pediatrinja in ati direktor firme. Nisem samska, imam otroka in psa.

Tolk o vaših teorijah.

starši so zagotovo zelo ponosni nate 🙂

Inteligenca v višini številke čevljev?

Ljubezen staršev ni pogojena s številom tattoojev in piercingov!!

starši so zagotovo zelo ponosni nate :)[/quote]

Če ima tvoj otrok magisterij iz strojništva, si lahko kot starš nanj še kako ponosen!! Če je to punca, pa še toliko bolj…..

Če bi bila delodajalec v državni instituciji ali neki resni in uspešni firmi, ne bi zaposlila osebe s piercingi in velikimi tatoo-ji.Ravno tako ne bi zaposlila nekoga, ki preveč vizualno izstopa glede drugih stvari – npr. divja frizura, neokusno oblačenje ali oblačenje neprimerno letom….Pri osebah, ki na vsak način želijo biti drugačne, je pogosto težava v tem, da so neprilagodljive oziroma ne spoštujejo avtoritete. Stranke pa dvomijo v njihovo sposobnost kvalitetno opraviti delo. Določeni poklici so pač taki, da si takšne svobode ne moremo privoščiti. Drugače je pri bolj umetniških poklicih kjer je to skoraj zaželeno. :)) Če natakarica hodi v mini krilu, bo privabila veliko moških gostov. Če v resni instituciji ženska nosi zelo kratko krilo, bo sicer privabila moške poglede, ampak bodo dvomili v njeno sposobnost oziroma je ne bodo resno jemali. To pa za izvedbo nekega projekta ni v redu.

Ravno včeraj sem spraševala znanca, ki dela na plastični kirurgiji (prej je delal v UKC, zdaj dela privat), če kdaj pokasira kakšen začuden ali nezaupljiv pogled – ima dreadlockse in par piercingov. Pa je rekel, da ga pacienti mogoče na začetku malo postrani pogledajo, ampak ko usta odpre, se pa kaj hitro pomirijo, saj ima ogromno znanja, izkušenj, pa še občutek za ljudi.

Ko sem pred leti delala z ljudmi, ki imajo mišično distrofijo, sem imela zelo izrazito asimetrično frizuro, pa so me imeli moji varovanci zelo radi, tudi na razgovoru sem takoj prejela precej simpatij – ne zaradi frizure, ampak zaradi načina razmišljanja, dojemanja in odnosa do ljudi s hendikepi.

Z nekom, ki bi dal prednost svojim predsodkom, ne pa človekovim sposobnostim za kvalitetno opravljanje dela, pa v bistvu ne bi želela delati.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Skratka ste čisto normalna petčlanska slo družana:
Ata, mama, otrok, pes in avto 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ej, antilopa, tle ga pa mal preveč konzervativno “lomiš” … mal okoli poglej … vse je polno “čudnih” kalibrov , ki jim človek lahko popolnoma zaupa, nasproti njim stoji pa “uglajeno” leglo kravatarskih kretenov in barab, ki jim ne bi človek zaupal niti števike svojih čevljev … Če bi v večji meri zasukali možgane za 180 stopinj, bi verjetno “razviti” svet ne bil v takem kurcu, kot je … tako pa se nehajmo pretvarjati in obnašanje in ponudbo vsega boga prilagajati zafrustriranim povprečnežem, ki itak živijo v svetu, ki ni na njihovem zelniku zrastel ampak jim je vsiljen … Če se to prelomi, je morda še kaj upanja, sicer je pa bolje, da nas vse skupaj vrag pocitra …

Eh, to je staromodno razmišljanje in presodki, ki z resničnostjo nimajo nobene zveze. Ljudi se ne ocenjuje po videzu in stilu oblačenja – to je le najlažji način in prva stvar, ki pade človeku v oči.

Eh, to je staromodno razmišljanje in presodki, ki z resničnostjo nimajo nobene zveze. Ljudi se ne ocenjuje po videzu in stilu oblačenja – to je le najlažji način in prva stvar, ki pade človeku v oči.[/quote]Vseeno ni čist mim. :/
Naš način razmišljanja nam “narekuje” tudi kako se bomo oblekli….

Mislim, a misliš, da Antilopca nosi črtast puloverček in težko krilo čez kolena, k je tako “staromodno” napisal? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Eh, to je staromodno razmišljanje in presodki, ki z resničnostjo nimajo nobene zveze. Ljudi se ne ocenjuje po videzu in stilu oblačenja – to je le najlažji način in prva stvar, ki pade človeku v oči.[/quote]Vseeno ni čist mim. :/

Mislim, a misliš, da Antilopca nosi črtast puloverček in težko krilo čez kolena, k je tako “staromodno” napisal? ;)[/quote]

Mislim, da res to nosi, hkrati pa sanja o stilski preobrazbi….:)

Vseeno ni čist mim. :/

Mislim, a misliš, da Antilopca nosi črtast puloverček in težko krilo čez kolena, k je tako “staromodno” napisal? ;)[/quote]

Mislim, da res to nosi, hkrati pa sanja o stilski preobrazbi….:)[/quote]

O, ne, antilopca se zelo lepo oblači, je bila že večkrat pohvaljena za stil. 🙂 Tudi noge pokažem kdaj, kdo bi si mislil, hehe.

Mi je pa všeč, da sem vas tako zgodaj zjutraj predramila. To je namesto jutranje telovadbe. :)) V resnici je pomembna notranjost človeka in ne njegova porisanost. Ampak vseeno mi je bolj všeč, če so tetovaže manjše.

lastna hvala cena mala..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close