Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tattoo-ji

Tattoo-ji

Ženska ima lahko tattoo na takem mestu, da ne vpliva na (stereotipne) obsodbe določenega kroga ljudi že pri prvem kontaktu. Lahko je to estetski, mali detajl. Ljudje, ki te zato po defaultu degaradirajo v ‘lajdro’, že ne morejo biti prida. Predvsem pa: od kod potreba po primerjanju z Američani?

Da se razumemo: nimam tovrstne ‘oznake’, niti si je ne želim. Ker menim, da obstajajo drugi, manj trajni poudarki izpostavljanja svoje unikatnosti. Nenazadnje se tudi načini, kako želiš to početi, skozi življenjska obdobja spreminjajo. Tako npr. lasje spet zrastejo, označba pa ostane.

A ko bo na nešteto napotil vaš otrok prišel domov s tovrstnim ‘okraskom’, bo zaradi take odločitve v trenutku postal manj dobra oseba? Ko že tolikokrat pišemo o tem, kako naj bi sprejemali druge take, kot so…

Včasih seo se ljudje tetovirali, da se razlikovali od mase. Danes se tetovirajo, da se ne bi razlikovali. Tetoviran je že skoraj vsak, ki je relativno mlad in sledi modnim trendom.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

oglej si slike video … npr.: kakšnega moto zbora, reportaže s plaže … — izračuja povprečja, relativnosti, skorajšnosti … da ne boš tupil

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

tattoo-ji sigurno niso mainstream – v Sloveniji je prej alkoholizem mainstream, pa tudi tega verjetno ne bi želeli, kot takega objaviti – vsekakor je to obnašanje marginalnih skupin delavskega razreda – s tem, da ne msilim, da so vsi ki imajo tattoo neizobraženi – le izvirajo iz takšnega doma, delavskega razreda.

Meni je ena punca, ki ima tatoo sicer na diskretnem delu povedala, da si ga je dala ker misli, da je to moškim všeč – punca je bila sicer OK, luškana, celo nekaj fakultete za seboj – izvirala je iz delavskega razreda (mati šivilja, oče prodajalec na Petrolu).

Meni je bila pač všeč – dokler je nisem prvič slekel – ozadje njene družine sem izvedel tudi šele kasneje, mi je pa v tisti sekundi postalo jasno, da bo to le avantura, krajšega značaja

Za vse tiste, ki mislijo, da jim po žilah teče modra kri naj povem, da je tista modra barva le “izolacija”.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Škoda … boš zamudil Angelino Jolie … 😀

Bibitka, vsebina, ki jo je napisal je precej resnična (no ne govorim o njemu osebno, ker ga ne poznam), v samem podajanju te vsebine pa ni bil nesramen, le iskren zakaj je ne bi imel. Zdaj ali je to ‘pravi’ razlog pa vsak ve zase.[/quote]

Seveda ima vsak pravico do svojega mnenja, in tudi nisem pisala o tem, da je bil nesramen…. kje si to prebrala?[/quote]

Sem napačno sklepala iz ‘nivoja’. Očitno. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Škoda … boš zamudil Angelino Jolie … :D[/quote]

Ja. Res. Punca čaka nanj, on pa takole. :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ne znaš uporabljati velike začetnice, “nebom” se piše narazen..Poslovnež, ja..:)))))

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

na. pa si mi sesula tisto foro, da komu ni treba misliti, ker mu ne gre ♥ ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Od kod pa izvirajo tisti, ki kljub izobrazbi ne uporabljajo dosledno pravopisnih ločil? 🙂

Od kod pa izvirajo tisti, ki kljub izobrazbi ne uporabljajo dosledno pravopisnih ločil? :)[/quote]
diskriminirani v “prejšnjem režimu”, ker so bili protežirani otroci policajev, vojakov, javnih uslužbencev … ne pa denacionaliziranih staršev

Meni tudi, sploh če gre za tetovaže na večji površini. Gre za bolestno željo biti viden in drugačen od drugih za vsako ceno.[/quote]
Danes si že drugačen, če ga nimaš. Torej hitro po njega. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Iz tvojega zapisa sklepam, da je nižjega ranga in neprimerna za zvezo vsaka ženska, ki izvira iz delavske družine, pa čeprav je izobražena. Tudi večina tetoviranih je po tvojem mnenju iz delavske družine.

Kam pa torej uvrščaš, denimo, polpismene “bogatunke” v očkovi firmi brez fakultete? S tatujem ali brez?

Sicer pa: sem iz delavske družine, pa me to ni oviralo, da ne bi končala fakultete, dobila službe in bila 100 % pismena v maternem jeziku – za razliko od marsikaterega višjekastnika ali plemiškega von Modrokrvneža … Za karkoli se pač imate.

Hvalabogu, da delavskih žensk (tetoviranih ali netetoviranih) nočeš. Te nobeni ne privoščim!

Škoda … boš zamudil Angelino Jolie … :D[/quote]

Ja. Res. Punca čaka nanj, on pa takole. :)))[/quote]

Mogoče je pa iz delavskega razreda … pa ne bi prišla v poštev :/ 🙁

Na otrdelost tistega prestižnega moškega dela ne vpliva tatu ženske!
Če ti ni uspelo, kjer bi se naj moški s tetovažo ali brez nje moral izkazati, to potem ne moreš šteti za avanturo. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

ne razumem vas, zakaj naj bi bila tetovirana ženska ali moški pocestnica, motorist, iz delavskega razreda… kje to piše?

jaz sem tetovirana in ponosna na to. imam sicer samo enega, ki se ga vidi samo poleti, ko sem malo manj oblečena.in zakaj jaz zdaj ne bi smela obleči kostima za v službo v direktorski pisarni ali viskokih pet obuti in biti vaša sanjska ženska?

to je zame okras telesa, prav tako kot špangica, pobarvani lasje, šminka…

Zato, ker moja sanjska ženska ni tetovirana. Poudarek na “moja”. Za druge pa ne vem. 🙂

Piše, piše. V posameznikovem ozkem pogledu na svet.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zato, ker moja sanjska ženska ni tetovirana. Poudarek na “moja”. Za druge pa ne vem. :)[/quote]

moj tatu bi opazil zelo pozno, sploh pozimi. zato bi najprej postala tvoja sanjska ženska, potem pa bi šele opazil tatu. potem pa kar naenkrat ne bi bila več uredu? to je, oprosti, zelo ozek pogled na stvari.
zdi se mi, da je dost drugih stvari, ki so bolj pomembne za zvezo kot tatu.

opozorilo: pisala sem hipotetično in se nikakor ne ponujam oz, namigujem na karkoli.:)

Robi bi te najprej celo pregledal, preden bi ti dovoli, da postaneš njegova sanjska. 😉

Zato, ker moja sanjska ženska ni tetovirana. Poudarek na “moja”. Za druge pa ne vem. :)[/quote]

moj tatu bi opazil zelo pozno, sploh pozimi. zato bi najprej postala tvoja sanjska ženska, potem pa bi šele opazil tatu. potem pa kar naenkrat ne bi bila več uredu? to je, oprosti, zelo ozek pogled na stvari.
zdi se mi, da je dost drugih stvari, ki so bolj pomembne za zvezo kot tatu.

opozorilo: pisala sem hipotetično in se nikakor ne ponujam oz, namigujem na karkoli.:)[/quote]
Tatoo ni le tatoo, ampak na odločitev vpliva njegova ali njena osebnost in prepričanja ter karakter….
Z ženskami, ki so se odločale za tatoo že v osnovi nisem kompatibilen. 🙂

Kot praviš, odločilna je oseba kot celota in ta oseba odloča ali bo imela tatoo ali ne.

Brez temeljitega pregleda pa itak ne pride skozi. 🙂

še avto, motor, bicikel, računalnik, mobi … dobiš na testno “vožnjo” in detalni pregled — pa ti ga sploh ni nujno “kupiti! ☺

Kaj pa, če si ga da narediti potem, ko je že bila pregledana? :)))

imaš prav, samo mislim, da nihče, tudi ti, ne more ugotoviti, katera oseba ima tatu in katera ne (ne, da bi jo vprašal:)). “tetoviranci” smo si različni kot dan in noč.

hipotetično: spoznaš dečvo, fletno, oh in sploh, vse štima. ima pa mini tatu, na bolj skritem mestu (recimo 1cm2 na gležnju), ki ga je naredila v efektu v mladosti. vizualno super, inteligenca na višku, uredu služba (recimo kot tajnica), naredila gimnazijo + faks/višja/visoka šola, družina dobro situirana, rekreativna športnica…bla bla bla. uglavnem, super se ti zdi (zdi se ti tudi, da nima tatuja, čeprav je nisi vprašal). ali je to prvo vprašanje, ki ga postaviš bodoči ge. Robi? potem pride poletje oz. se začneta bolj poglobljeno spoznavati 🙂 – ti pa tega v prvo ne opaziš, ker ni tatu na takem mestu, da bi ga takoj opazil. ko pa ga opaziš,:bi takoj prekinil z njo, čeprav je sanjska ženska zate(razen tatuja)?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close