Tattoo-ji
Ne, nimam. So mi grdi, za moje pojme iznakazijo pristno lepoto zdrave človeške kože; ko ga pri komu zagledam ne zaznam v tem nič posebnega, drugačnega, kvečjemu pomislim na to, da temu človemu nekaj manjka, da ne premore drugega “materiala” za svojo prepoznavnost. Ne bi se nikoli prostovoljno odločila za tatoo, tudi piercingi so mi mimo.
Hmm, zanimivo, kako razmišljata.
Meni so pa tatujčki všeč, če so majhni in enobarvni – in če jih človek nima celo malo morje na sebi. Sploh na ženskah …
Dojemam jih kot okras telesa – kot uhane, sponke v laseh, verižice, … in ja, tudi piercing (ki ga sicer ne maram, ker mi “luknjanje” ni posebej blizu :P)
Glede na to, kaj vse nanašamo na kožo s kozmetiko, ne vem, ali so tatujčki toliko bolj škodljivi ?!?
meni tatuji niso ravno vsec…. no sem sicer spal ze s kr nekaj zenskam, ki so imele raznorazne tatuje, s tem da to tudi nekako izraze nivo zenske…. zame je za eno noc cisto dobra – imel je nebom pa nikoli, potetovirano zensko, kr me bi bilo enostavno sram…. v malo visjih krogih se to steje za “pocestno”
Po mojem mnenju, pa takšno pisanje, tudi nekako izraža nivo “poslovneža” .:)[/quote]
Bibitka, vsebina, ki jo je napisal je precej resnična (no ne govorim o njemu osebno, ker ga ne poznam), v samem podajanju te vsebine pa ni bil nesramen, le iskren zakaj je ne bi imel. Zdaj ali je to ‘pravi’ razlog pa vsak ve zase.
Po mojem mnenju, pa takšno pisanje, tudi nekako izraža nivo “poslovneža” .:)[/quote]
Bibitka, vsebina, ki jo je napisal je precej resnična (no ne govorim o njemu osebno, ker ga ne poznam), v samem podajanju te vsebine pa ni bil nesramen, le iskren zakaj je ne bi imel. Zdaj ali je to ‘pravi’ razlog pa vsak ve zase.[/quote]
Seveda ima vsak pravico do svojega mnenja, in tudi nisem pisala o tem, da je bil nesramen…. kje si to prebrala?
tudi jaz sem zelo podobnega mnenja – takšne ženske so samo za zabavo, kar se urejenih moških tiče; seveda so dostikrat privlačne za avanturo, eno noč – morda tudi kaj dlje – vsekakor pa moški, ki ni iz delavskega razreda, nikoli ne bi imel ženske, ki ima tattoo…
Američani – kjer so tatoo-ji sicer zelo razširjeni med delavsko rajo – temu pravijo “tramp stamp”
ženska, ki se odloči za tattoo, sama sebe torej nekako degradira v “lajdro”… konec koncev je pa vizualni kontakt prvi kontakt, ki ustvari inicialno mnenje…
To je spet eno hudo posploševanje…Potetoviranih je veliko ljudi obeh spolov, ki niso nujno “delavskega razreda”. Tetoviranje že davno ni rezervirano samo za amrginalne skupine, temveč je mainstream. Meni sicer tetovirane ženske, kot sem povedal, kar pa ne spremeni dejstva, da tetovaže že dolgo niso znak pripadnosti nižjemu sloju, marginalnim skupinam..
Forum je zaprt za komentiranje.