TATRE- smučanje!!!
Mi smo smucali v Nizkih tatrah na Slovaskem, spali pa smo v Demanovski dolini v penzionu Limba – z agencijo ZMT. Drugace pa za prenocisce mislim, da ni problem, ker je od Liptavskega Mikulasa pa do smucisca veliko hotelov in apartmajev.
Smucisca so solidna, samo naprave so malo zastarele – pa nic ne de….
nocno zivjlenje, je v Mikulasu kar pestro – lokal Jumbo – nujno tja na “kavo”
Kulinarika – poleg knedlckov in govedine, imajo v ze omenjenem mestu hamburger z lososom…
cene – skoraj prepoceni:))
Lp@S
Kakšne so pa proge? In če ni snega, ali imajo sistem umetnega zasneževanja? Je gneča ali se ljudje po smučišču porazgubijo… sem bila ravnokar v Avstriji v Zauchensee-ju in je bilo super ampak cenovno pa kar zasoljeno. Pa razmišljam, da bi poskusili iti enkrat še na Slovaško?
Kakšen slikovit podatek?????
Predlani sem bil v lastni režiji v tatrah – resort Jasna (ki naj bi bil največji na Slovaškem).
Kar se smučišč tiče nič posebnega, seveda velike gužve pred žičnicami…….
Nočno življene pa tudi ena sama beda. V samem resortu se ne dogaja prav nič (vsaj 2 leti nazaj se ni). Po nekaj dnevih smo končno našli neki hotel kjer naj bi se “dogajal”, pa je bilo tudi vse bolj švoh (ena striptizeta in kup finskih in estonskih pamžov in to je blo to)
Liptovsky mikulasš je bil pa sploh razred zase, mesto je od resorta oddaljeno cca 10-15km, mislim
da naj bi imel okoli 40.000prebivalcev, v njem pa zvečer tako mrtvilo da to ne moreš verjeti. Po 12 uri zvečer lahko kakšen odprt lokal najdeš samo če si Scherlok Holmes (nekaj lokalov se najde npr. 2 nadstropju kakšne hiše – kot če bi šel v stari Lj v eno hišo potem pa določeni vhodi predstavljajo vhod v stanovanje vhod poleg v vstop v lokal kjer nabija muzika lol) v glavnem kar se žuranja in nočnega življenja tiče sem bil nad Slovaško totalno razočaran. Bi pa priporočil lokal
Route 66 res hud športni lokal, ki pa je takrat žal obratoval samo do polnoči.
Forum je zaprt za komentiranje.