Najdi forum

Tatoo

Pozdravljene, rada bi si dala tatoo, pa me zanima, če si ga je katera že dala narediti, kje, koliko stane, ali boli… (dala bi si kaj majhnega, na ramo, sonček na primer…

Jah…kej mejhnga kukr je sonček ti lohk tud v kozmetičnemu salonu nardijo.Prov drago vrjetn ni,brez bolečin pa tud ne.(Za kej kokretnejšega gres pa zihr k kaksnmu Johnu,Reinhartu…)

v lj blizu žel. postaje je en kozmetični salon, jaz sm dala 12000. majo pa ful velik izbire. mene ni bolel, ker sm si to tok želela. ene pa ful boli-odvisno kakšen prag bolečine imaš.

Brigitte!

Kaj te lahko vprašam, koliko cm je obseg tvojega tatoja- tak, približno?

Hvala in ja, tudi mene zanima še cena…

😉
Rainhard tatoo studio na Celovski v Siski, cen aodvisna od evlikosti, motiva …. (moj je ene 20×10 cm, 43.000 SIT)

Nyah

Smejte se!

Aham, pa brez krvi tudi ne gre..

Živjo,
jaz sem si dala narediti tatoo točno pred 7 leti – varianta permanentnega make upa. Takrat je bilo to zelo popularno. Rečeno je bilo, da bo zdržal od 3-5 let, ampak mi drži še danes in se ni skoraj nič spremenil, kar me zelo veseli. Tetoviranje je bilo v treh korakih. Taprvič me ni bolelo, tadrugič, ko so popravljali pa me je malo, ampak se je dalo preživeti, tatretjič tudi ni bilo sile.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close