Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tarok

tarok

Zanima me ali vas veliko igra tarok. Kolikokrat na teden ga igrate in s kom?

Jaz ga igram vsak večer po internetu, drugače pa na turnirjih in res si ne znam predstavljat življenja brez taroka. Že zato ne, ker naju je z možem združil.

Lep dan!

V študentskih letih smo veliko preigrali, cele noči..Sedaj le še občasno, na morju. kje na netu se to da igrat?? Ali lahko prosim prilepiš link? Bi z veseljem probla. hvala ti, pozdravček

Mi ga igramo veliko. V srednji šoli in na faxu smo preigrali marsikatero noč, sedaj pa se dobimo 1-2x tedensko štirje in ga tudi igramo. Ravno včeraj smo igrali tarok 5 ur. Prav zakon je :o)

Kje igraš na netu? Imaš možnost igrati vse kombinacije (berač, pikoli, barvni valat)? Bi rada poskusila, ampak se bojim, da me bo zasvojil 😉

Včasih sem imela tarok na računalniku, ampak je bila igra le v treh. Avtor igre je bil Miroslav Cigan.

Popravek: avtor igre je Slavko Cigan

Ob taroku se mi kar milo stori :((( preigrali smo ga ogroooomno…sedaj pa preprosto ni časa (uf kaj bi dala za 5 ur taroka :)))

Da ti ne bo tako hudo, priznam, da nimam še družine, ostali kolegi tudi ne, zato si lahko to privoščimo 🙂

Igram ga na gorencu, to je : http:www.gorenc.org-Tarok-

Tu je možno igrat v 4, po novem pa tudi v 3, vendar za v 3 moraš plačat članarino.

Lp

Oh ja, kje so stari študentski časi, ko smo preigrali vse noči…

Zdaj ga igram 2x na leto, tako da ga komajda še znam:-(

Zdaj le občasno, a v študentskih letih kar precej, tudi za denar.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close