tarča
DebelaKrota, 13.09.2025 ob 08:53
Oddaja Tarca je negledljiva. Kakofonijo, ki jo voditeljica ne zna prekiniti oziroma, se vec, tudi sama jo ustvarja.
Eno Tarco je vodil Bergant. Mmm, uzitek bilo gledati in poslusati.
Tarča je negledljiva. Voditeljica ne zna obrzdati gostov v studiu. Tudi jaz mislim, da bi bil Bergant vsaj 100% boljši. Vodil je parkrat. Prava milina je bilo gledat iiiin poslušat !
Slak? No-go.
Isti curc, kot Erika. Pa Slak se vedno neki po jajcih coha, ko pove/vprasa sogovornika, videno v dnevniku.
Bergant je znal vsem, tudi moskim!, zapreti gobec, lajavcem, ki so bevskali kot mopsi. In oddaja je bila gledljiva ter slisana.
Ko zacne Erika cviliti v mikrofon istocasno z drugo cvileco zensko… aaaaa, FO ?
Anonimen15748292, 13.09.2025 ob 22:26
Saj Erika mora skakat v besedo, če pa samo mešajo meglo in govorijo vse, samo tisto kar so vprašani ne.
Erika NE ZNA voditi oddaje! Bergant je ZNAL bevskajoce mopse utisati ter jih usmeriti, da so odgovorili TOCNO TO, kar jih je vprasal.
Se enkrat: Erika NE ZNA voditi oddaje Tarca!
Se to:
Zakaj nimamo MI, kot OBVEZNI placevalci RTV, vpogled koliko ljudi si ogleduje odzivne (dnevnik, Tarca, etc) oddaje?
Recimo en stevec desno spodaj ali levo zgoraj na ekranu, ki bi prikazoval trenutno stevilo uporabnikov te oddaje?
Ali ne bi bilo fino, da vidimo/vidijo upad gledalcev med samo oddajo?
Ali ne bi bil to krasen filter za vodstvo RTV SLO?
Seveda ta filter RTV SLO ze ima in ga spremlja. Zahtevajmo, da nam ga pokaze, saj mi placujemo to sranje.
DebelaKrota, 13.09.2025 ob 23:13
Se to:
Zakaj nimamo MI, kot OBVEZNI placevalci RTV, vpogled koliko ljudi si ogleduje odzivne (dnevnik, Tarca, etc) oddaje?
Recimo en stevec desno spodaj ali levo zgoraj na ekranu, ki bi prikazoval trenutno stevilo uporabnikov te oddaje?
Ali ne bi bilo fino, da vidimo/vidijo upad gledalcev med samo oddajo?
Ali ne bi bil to krasen filter za vodstvo RTV SLO?
Seveda ta filter RTV SLO ze ima in ga spremlja. Zahtevajmo, da nam ga pokaze, saj mi placujemo to sranje.
Ma RTV na prostem trgu ne preživi niti en mesec.
Kar se oddaje tiče, je Vonta res totalno zatrla Eriko, potem pa sem zaradi dolgčasa zaspal, se zbudil ob 5 zjutraj in naredil zelo konkreten in dol trening, nato kava, dober obrok in akcijaaaa.
gledala berganta, 14.09.2025 ob 09:03
Pri njem so odgovarjali na vprašanja. Ni jih prekinjal, ni skakal v besedo. Oddaja je tekla gladko.
če odgovarjajo na vprašanja, jih niti Erika ne prekinja! Če pa zabluzijo, pa jih MORA prekinit in usmerit na pravo pot. In to tudi počne! Pa po slušalki ji povedo, naj prekine tega in tega, ker je samo še toliko in toliko časa itd. Nima na voljo neomejeno, da vsak pove, kar hoče.
pa še kako, 14.09.2025 ob 09:08
če odgovarjajo na vprašanja, jih niti Erika ne prekinja! Če pa zabluzijo, pa jih MORA prekinit in usmerit na pravo pot. In to tudi počne! Pa po slušalki ji povedo, naj prekine tega in tega, ker je samo še toliko in toliko časa itd. Nima na voljo neomejeno, da vsak pove, kar hoče.
Treba jih je znat vodit. Če to ne uspe, nastane ena kakofonija svega po malem .
Forum je zaprt za komentiranje.