Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Taras včas mal momljaš….

Taras včas mal momljaš….

Odgovor na objavo uporabnika
va862, 14.02.2022 ob 09:14

seveda si nista, Seba je dost boljši..

jasno, da ja -saj je Seba 12 let mlajši od Clooneya – njegove  ” mojo” godine so prošle 🙂

Tukaj je bil Cloooney hot stuff,  v 2000+, new pa zdej, ko je že “star stric”:

George Clooney photo 37 of 108 pics, wallpaper - photo #61198 - ThePlace2

Čestitke res, super so zaključili, pa kako mu je šlo na smeh..res prisrčno.

Meni so igralci vrhunski, Sebastijan itak, Nika je super (zakon mi je, da ni zrihtana težka lepotica, naravna, mlada, luštna mi dosti bolj sede), oba kolega kriminalista, Tabakovič, Svete, ta ki igra Alenko tudi… V glavnem, res upam, da bo še 4. del, tako sem uživala kot že dolgo ne.

Vrenko mi ni tako dober, nekako mi liki ne pridejo tako pod kožo, Varga ni slab, a ni to to, tudi Katarina mi ne paše tja, tega, da ni mariborske govorice pa je kriminal in tako se serij ne dela.

dolina, 14.02.2022 ob 08:46

dolina rož je res daleč pred leninovim parkom, res odlično narejeno, kot da bi bila čist druga ekipa, ki to dela, zanimiva zgodba, igralci super, kot da ne bi gledal slovenske zadeve. Cavazza super, praktično vsi, tudi Iva Kranjec odlična.

Mislim da je Dolino rož režiral drug režiser kot Leninov park.

Pozabila sem omenit Tabakovića, tudi on je odličen igralec.  Kamera ga ima rada, upam da mu dajo še kakšno vlogo na filmu….

Tudi meni je bila serija zelo všeč, vsi igralci so super! Ta novi inšpektor pa je tako resen, a se mi hkrati zdi privlačen 😉

Edino me je malo znerviralo, da morilke niso mogli aretirati, ampak kaj češ, tako si je to zamislil pisatelj 🙂

Se veselim novih delov!

Gledalka, 14.02.2022 ob 17:58

Tudi meni je bila serija zelo všeč, vsi igralci so super! Ta novi inšpektor pa je tako resen, a se mi hkrati zdi privlačen 😉

Edino me je malo znerviralo, da morilke niso mogli aretirati, ampak kaj češ, tako si je to zamislil pisatelj 🙂

Se veselim novih delov!

Pa sta prišla dva, ki vse skupaj silno hvalita. No, saj je prav. Za svoje je treba kaj lepega povedat.

Tudi meni je bila serija zelo všeč. In mojim najstnikom ;-). So jo kar požirali. Komentar ta starejšega je bil:” Ampak Slovenci pa kar dobre nadaljevanke delajo.” Nanašal se je na Dolino rož, Ja, chef in pa Gospod profesor. Vse navedene nadaljevanke so super! Tudi meni.

Masy415, 13.02.2022 ob 21:22

A 

4. del, 13.02.2022 ob 21:20

A Golob že piše 4. del? Ker to Klaro bo treba uloviti.

A ni Virus 4. del?

Virus se bo tudi snemal? Ali se je že?

tudi ta, 14.02.2022 ob 11:01

Mislim da je Dolino rož režiral drug režiser kot Leninov park.

Pozabila sem omenit Tabakovića, tudi on je odličen igralec.  Kamera ga ima rada, upam da mu dajo še kakšno vlogo na filmu….

Jezero sta režirala Klemen Dvornik in Matevž Luzar. Leninov park je režiral Klemen Dvornik. Dolino rož je režiral Matevž Luzar. Mislim, da je vse jasno:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close