Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tapro Trbovlje – Alnex

Tapro Trbovlje – Alnex

Pred nekaj časa so mi prenovili kopalnico. Za izvajalca sem izbral Alnex (Tapro Trbovlje).

Z eno besedo: NAPAKA!

Rok 3 tedne (ki so ga postavili sami) se je, brez pojasnila in opravičila, zavlekel na 7 (!) tednov. Delavci so bili “zelo pridni”, saj so naredili zelo veliko glede na to, da so na delo prihajali od 9.30 in delali do 11.00 (pa še to 2-3x na teden). Da so “delali” je močno pretiravanje, ker so šli vmes še na malico in “na firmo po material” (beri: v sosednji lokal na kavo). Da ne omenjam kajenja v stanovanju in prilagajanja ostalih prostorov v stanovanju v njihova skladišča za vso kramo.

Na koncu pa še zelo “pravičen” odnos šefa, ki je še dodatno zaračunal “nepredvidljive stroške”, ki nikakor “niso bili njihova krivda”, čeprav so se cene za storitve iz ponudbe, predračuna in računa razlikovale (povečale za 2,3,4x). Medtem, ko končnega izdelka niso niti preverili. Voda je puščala skoraj povsod, pikice in praske po ploščicah, luknjice v fugah… Vsi dogovori izpred 4ih mesecev so bili pozabljeni.

Resnično sem razočaran nad načinom izvedbe del in odnosom delavcev ter še posebej šefa. Kopalnica je sicer zelo lepa, ampak bi bila tudi, če bi jo delal kdo drug… Bodočim kupcem, ki želijo prenoviti kopalnico, močno odsvetujem tega izvajalca. Ne ponovite moje NAPAKE!

Ne razumem,kako je lahko kopalnica zelo lepa,če pa pišeš,da je  voda puščala povsod,luknjice v fugah,pikice in praske po ploščicah?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close