Najdi forum

TAO- EGIPT

ZANIMA ME ČE JE ŽE KDO POTOVAL Z AGENCIJO TAO V EGIPT?
KAKO JE BILO Z ORGANIZACIJO IN VODENJEM PROGRAMA??

Ja, katastrofa
Ne bi šla še enkrat…

A ni TAO agencija lani eno skupino celo dol pustila?

Pozdrav vsem!

Ne, Tao nas ni pustil ‘dol’, pač pa so mu odpovedali ladjo /kar se je zgodilo tudi Kompasovi skupini/ tri dni pred odhodom, kar je za nas pomenilo totalno spremembo programa. Glede na to, da je naša skupina štela 72 oseb iz cele Slovenije, ki je nameravala Silvestrovo preživeti na ladji, je bil to ŠOK za katerega smo nekateri izvedeli praktično na letalu. Naprej se je zgodba odvijala več kot zanimivo /od avtobusnega prevoza do ladje,…/ ni nič delovalo. Temu primerno je sledilo tudi 56 pritožb na agencijo in jasno temu primerne odškodnine, ki so korektno odplačane.
Kot sem seznanjena je Tao zamenjal tour operaterja in ljudje, ki sedaj potujejo z njim prihjajajo domov več kot zadovoljni.Skratka ‘napaka’ oziroma kiks se Taotovi ekipi zlahka ne bo ponovil.
Saj veš kako pravijo, tisti, ki dela greši. Najhuje je sicer, če se pri tebi to zalomi, samo… Mi smo se kljub temu imeli fantastično.
Z njihovo vodičko Urško /ki živi v Kairu/ pa boste doživeli nepozabne počitnice.
Preverjeno, ker sem z njo bila prejšnji teden ponovno v Egiptu in je vse štimalo.
Da ne bom krivična, pohvale tudi vodički Suzani iz agencije Vard in njihovi celotni organizaciji.

Če te še kaj zanima pa le vprašaj….
Samo to: temperature so bile ubijalske /do 52 c/

Lp

Taša

Sorry nisem vedel. Lepo da so saj pritožbe konkretno upoštevali. Drugače pa sem slišal da ma Vard agencija ful dober program in hotele.

Hja,

mi potujemo v Egipt z Oskarjem. Ti povem ko pridem nazaj. Do sedaj so vsi pohvalili to agencijo.

Lp,
smrka

Hojla,

jaz potujem v Egipt to soboto devetega z agencijo Tao in vodičko Urško, ko se vrnem napišem kaj več, upam da se bom imel dobro kajti ponavadi putujem sam v lastni režiji.
Kaj več pa po povratku to je osemnajstega.

Ciao

Hvala vsem za odgovore. Nekako sem se odločilo, da ne grem s Tao-tom. Prijavila sem se pri agenciji Oskar. Smrka, kdaj potuješ, jaz grem od 29.10.2004 do 5.11.2004.

Tisti, pa ki greste prej bom pa zelo vesela, če mi boste posredovali kakšno koristno informacijo.

Zanima me predvsem, kje kupiti papirus, če se ga da sploh dobiti?
Kako je z jutranjo kavo, kakšna je oz. kakšno je najboljše piti tam in kako ji rečejo?
Kakšni so vlaki – spalniki?
Hrana, kaj je dobro probat v restavraciji, kajti imamo samo zajterk v hotelu?

Vaših informacij bom zelo vesela.

Vard nič posebnega poleg tega grejo iz Budimpešte vedno

Lep

To pa ne bo drzalo. Maja smo odpotovali z VARD turisticno agencijo v Egipt iz Brnika. Povem vam samo da so nas namestili v MOVENPICK hotel, tisti ki poznate to verigo hotelov vam to ze vse pove! Mislim da je VARD agencija med boljsimi za pocitnice v Egiptu.

ojla
za papirus-če nucaš original najbl da ga kupš v kakšni izdelovalnici papirusa v kairu,kjer ti pokažejo kako se izdeluje,potem kupiš in dodiš tud certifikat.sicer pa kupi na tržnci z barantanjem(obvezno).za male denarce,doma ga uokviriš v steklo pa je isto.ko barantaš mu omeni da je bananovec(na tržnci so bananovci)in prodajalca vpraši če ga lhk probaš strgat če ti dovoli ma original,kar se redko zgodi,običajno so ponaredki in zato ne dovolijo trgat.
kava-naroči turkiš kofi,dobiš turško kavo sicer pol kozarčka kave pol zoca tko da nucaš 2 kavi,za eno je pa dobra.zej kod boš potovala oz.spala ne vem,ampak mi smo bli tko bl na ajnfoh in je nekje celo kave zmanjkal ker smo jo vsi pil.te nč n stane če vržeš četrt kile barčka v rucak da ti ga skuhajo.sicer pa je varjanta nescafe.bljak.morš naročit le pol šalčke vode za 1 vrečko da je okus po kavi vsaj prbližn.ma ker mislm da ma oskar varjanto kot sem jo mela jst-VZEM KAFE OD DOMA!
spalniki-čisti,maw vč placa kot na našem vlaku,kadilnica med 2ma vagonoma(vagoni so nekadilski)spiš kot ajnglčk:-)vzem alko k na spalniku če ste dora družba se maw žura.pa kart ne pozabt.sam ne preveč rjovet,ker na spalnikih je ful gužve,vozš se z domačini v vagonu,pol dneva vožnje te čaka,to pomen da spoštuj da nisi doma,temveč v drugi deželi.
hrana-čimveč jej zunej,maw je pekoče,ni pa sile.obvezno pa šnopc pred in po jedi(tudi zajtrk)in kupi v lekarni razkužilo za roke SPITADERM,verjem pr ns je 23 ljudi melo drisko(od 28) po 2-7 dni.ful je kruto če si na poti kar z oskarjem sigurn boš.pejd tud k svojmu dr.nej ti da recept za antibiotik za slučajne okužbe(CIPROBAY ali NOLICIN)in navodila za uporabo.v lekarni pa kupi še NELIT praške in naj ti razložijo pravila igre ali poklič mene na 041 24 98 74.tud za kake druge info.

sori sm se razpisala prej sm pa nejk pozabla ti rečt.nes že od doma nejk trdega kamor boš spravla papirus da sti nedo mečkal al platnice al kakšno okroglo škeeeeeeatlo.mej se.nataša

CIAO
jaz sem bila s TAO že nakajkrat po svetu in vedno je bilo v redu. Vsaka agencija ima včasih pač kako težavo, važno pa je da jo zna popraviti. Ko se odpravljaš na dopust se pač moraš prepustiti situaciji in se imeti dobro – to je pa v veliki meri odvisno od nas samih. Če si tečen in ne veš kaj bi rad ali pa si zamisliš kako naj bi bilo v določenem kraju, deželi ker si pač to nekje prebral pa potem ni ravno tako kot si videl na televiziji si razočaran. Na potovanu se moraš pustiti presenetiti in veliko lepše se boš imel. Izbrati moraš način potovanja, ki ti je všeč če hočeš luksuz izbiraj komercialne termine in lokacije v hotelih s 5* in ne popotniških destinacij, vendar boš vedno le turist, če pa hočeš deželo spoznati, se pripravi na malo napora, vendar je končni rezultat veliko boljši. Prepričana sem, da ima TAO najboljši Egipt, posebno če ga vodi Zoran, saj je to njegov drugi dom in vedno je to potovanje z dušo.
Veliko potovanj in ne nasedajte reklamam.

Hojla,

v soboto zvečer sem se vrnil žil in zdrav iz Egipta, kamor sem potoval z agencijo
Tao kar pa sploh ni tolk pomembno pomemben je vodnik, ki te vodi po Egipto in mi smo imeli to zelo veliko veliko veliko srečo, da smo imeli našo URŠKO, ki je zagotovo ena najboljših svetovnih vodičk za Egipt, punca obvlada Egipt, ima lokalno licenco, tako da lahko vodi po vseh templjih in muzejih, obvlada arabsko in po celem Egiptu ima prijatelje, poskrbi da vidite in zveste kar največ kar je možno o državi.
vsem, ki se imaste namen še odpravit v Egipt priporočam, da si poskušate za vodenje dobit URŠKO zagotavljam vam enkratno popotovanje po Egiptu, to vam lahko povem iz prve roke kajti vodička iz druge skupine BRIGITA ki je vodila za Sajko je zelo veliko časa porabila za sončenje na palubi ob bazenu

Lepo popotovanje

cau… mal sem pozna z odgovorom, glede na to da si ze izbrala agencijo… domov sem prisla prejsn teden, bila sem na potovanju s TAOm, v bistvu potovanje in krizarjenje… Jaz in nasa cela ekipa je TOTALNO navdusena nad nasim vodicem Milanom, druga grupa je imela pa ursko….
res ti priporocam da vzames zdravil kar jih dobis (bol da imas prevec kot premal)! jz sem zbolela cetrti dan ko smo imeli notranji let iz kaira v asuan in sem bila bolna dokler nisem prisla domov in sla k zdravniku… vendar pa mislim, da je egipt vreden marsikatere tegobe, ki jo opravljas na weceju…
uzivaj v egiptu kar se maximalno da, jaz sem ti kar malo “fous”, ker bi sla takoj nazaj..
martina

jaz nisem potovala z TAO ampak Palmo 2x v Egipt in imeli smo najboljšega vodiča Egipčana Khaleda, ki govori slovensko in živi v SLO,… res najboljši in najlepši <3 in poskrbi res res za vse kar potrebuješ, tudi potem, ko si že doma :)res najnaboljši vodič…

Khaled ni predstavnik od Palme ampak od Oasis toursa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close