Tanzanija – viza
Pozdravljeni!
8.6. se s fantom odpravljava v Tanzanijo v lastni režiji. Na netu sem zasledila, da lahko državljani držav, v katerih ni tanzanijske ambasade ali konzulata, vizo pridobijo na letališču v Dar es Salaamu za cca. 25 dolarjev. Zanima me, ali morava imeti s sabo za izdelavo vize tudi 2 fotografiji? V tistih državah, kjer so tanzanijske ambasade ali konzulati, morajo namreč prosilci vize za izdelavo le-te predložiti 2 fotografiji, za pridobitev vize na letališču Dar-u pa fotografije niso nikjer omenjene…
Vnaprej hvala za informacije in lp,
Api
Zivjo!
Jest sem bil tam sicer pred 7 leti, vendar predvidevam da je podobno kot v Ugandi/Keniji kamor se odpravljam letos.Torej, da se vizo da dobiti tudi na letaliscu ob pristanku. Ko sem pred casom pristal v Dar Es Salaamu sem tam dobil vizo, brez fotografij! Cena je bila takrat 20US$ za naju iz SLO, in 40US$ za nizozemce (predvidevam da za EU) – sicer pa, kot da so vedeli kje je SLO… Predvidevam, da je sedaj cena od 30-50US$. Za Kenijo je npr. 50US$…
Ves postopek je hiter, midva sva morala pokazati tudi tisto rumeno izkaznico za cepljenje proti rumeni mrzlici…
Forum je zaprt za komentiranje.