Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Tanzanija – viza

Tanzanija – viza

Pozdravljeni!

8.6. se s fantom odpravljava v Tanzanijo v lastni režiji. Na netu sem zasledila, da lahko državljani držav, v katerih ni tanzanijske ambasade ali konzulata, vizo pridobijo na letališču v Dar es Salaamu za cca. 25 dolarjev. Zanima me, ali morava imeti s sabo za izdelavo vize tudi 2 fotografiji? V tistih državah, kjer so tanzanijske ambasade ali konzulati, morajo namreč prosilci vize za izdelavo le-te predložiti 2 fotografiji, za pridobitev vize na letališču Dar-u pa fotografije niso nikjer omenjene…

Vnaprej hvala za informacije in lp,

Api

Zivjo!

Jest sem bil tam sicer pred 7 leti, vendar predvidevam da je podobno kot v Ugandi/Keniji kamor se odpravljam letos.Torej, da se vizo da dobiti tudi na letaliscu ob pristanku. Ko sem pred casom pristal v Dar Es Salaamu sem tam dobil vizo, brez fotografij! Cena je bila takrat 20US$ za naju iz SLO, in 40US$ za nizozemce (predvidevam da za EU) – sicer pa, kot da so vedeli kje je SLO… Predvidevam, da je sedaj cena od 30-50US$. Za Kenijo je npr. 50US$…

Ves postopek je hiter, midva sva morala pokazati tudi tisto rumeno izkaznico za cepljenje proti rumeni mrzlici…

JorgeBen, hvala za pomoč!
Lp, Api

ma… glede dveh-treh fotk za dokumente ti pa tko povem… za vsak primer jih nesi zraven… ne skodijo, pa se veliko prostora ne zavzamejo…

in uzivaj!

Mah, ja, čisto prav imaš… za vsak slučaj!

Lp!

Ojla,
rada bi slišala kako sta se imela ko se vrneta – gresta tudi v Zanzibar???
Fajn potujta pa oglasita se, ko se vrneta!
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close